pondělí 18. ledna 2016

AHA Cream Karin Herzog

Zdravím Vás holky!

Před nějakou dobou mi přišla do e-mailu nabídka k otestování kosmetiky od švýcarské značky Karin Herzog. Byla jsem za to moc ráda, protože sama bych se k této značce asi jen tak nedostala. Vybrala jsem si pleťový krém s AHA kyselinami a protože už ho používám docela dlouho, ráda bych vám o něm dnes řekla pár slov.


Oficiální popis:
Super účinkový šetrný očisťující krém s ovocnými kyselinami, osvětlujícími ovocnými extrakty a hydratujícími pokožku vitaminy. Díky svému unikátnímu složení, krém šetrně odstraňuje mrtvé buňky z povrchu pleti, a tím obnovuje pleť a bráni ji proti hyperpigmentaci a vzniku malých štěrbin a vrásek. Díky optimální rovnováze pH, krém může být použit na jakémkoli typu pleti. Regulární použití krému působí na rovnovážnou absorpci a hydrataci.

Jako vždy bych ráda nejprve zhodnotila balení, které je jednoduché a praktické. Na vyzkoušení mi přišla miniatura, která obsahuje 25 ml produktu, běžně je však k dostání 50 ml, jehož cena se pohybuje kolem 1600 Kč. Samotný krém má nažloutlou barvu a jeho konzistence je poměrně hutná, proto mě překvapilo, jak rychle se vstřebá do pleti a obličej po něm není vůbec mastný. Moc hezky hydratuje, pleť je po něm jemná na dotek a zdá se mi, že působí takovým zdravějším dojmem. Teď v zimě ale trpím na suché šupinky na bradě a kolem nosu a na to je jeho hydratační schopnost bohužel málo, poradit si s nimi nedokázal ani po dlouhodobém používání. Myslím, že by mi více vyhovoval v letním období, kdy mám normální pleť se smíšenou T-zónou. 
Krém má poměrně specifickou vůni. Nedokážu ji popsat, ale je docela těžká a výrazná a chvíli mi trvalo, než jsem si na ni zvykla. Po delší době používání mě však parfemace nijak neobtěžovala. Objektivně nedokážu posoudit jestli krém plní to, co slibuje. Na hyperpigmentaci pleti netrpím a jestli krém odstraňuje mrtvé buňky z povrchu pleti taky nepoznám. Pro mě je důležitý výsledný efekt a to jak pleť vypadá po dlouhodobém používání. Uživatelsky je krém moc příjemný, líbí se mi, že nezanechává ulepený pocit na pleti, ale žádnou přidanou hodnotu na něm bohužel nevidím. Jsem s ním spokojená, ale vzhledem k té ceně, bych čekala nějaký super viditelný efekt, který se na mé pleti nedostavil. Podobnou službu mi udělají i krémy z nižší cenové kategorie.



Kompletní nabídku této značky najdete zde. Děkuji za možnost otestovat krém.

Znáte značku Karin Herzog? Láká Vás k vyzkoušení? :)

Krásný den!

8 komentářů:

  1. Me se pri kazdodennim pouzivani zacaly po nem delat velke jakoby bolaky. A silene mi smrdel.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta parfemace mi taky úplně nesedla, ale zase, že by smrděl nějak šíleně to se mi nezdálo :D Já jsem po něm měla pleť hezky jemnou, jen bohužel nedělal nic extra navíc.. :)

      Vymazat
  2. Bohužel ne všechny drahý krémy jsou skvělý, taky jsem ho musela vyzkoušet, abych to zjistila. Teď spotřebovávám zbytky krému od Belity, a pak se těším na tu Biodermu Atoderm Nutritive. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značku Belita vůbec neznám, jdu si to vygooglit a rozšířit si obzory:) Já jsem s Nutritive na zimu maximálně spokojená, snad ti bude taky vyhovovat... :)

      Vymazat
  3. TUto značku jsem takhle z blogů poznala před nějakým časem, ale upřímně mě ani nijak neláká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla ráda, že jsem ji mohla zkusit, protože normálně bych si tak drahý krém nepořídila :)

      Vymazat
  4. Aj mne prišla ponuka už dávnejšie, vybrala som si očný krém a je skvelý! Nehovorím, že vidím mega výrazné zmeny, ale super očné okolie hydratuje a mám pocit, že aj vzhľadovo je to o niečo lepšie ako keď som používala predchádzajúci očný krém od Alverde :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že jsi spokojená. O očním krému jsem taky přemýšlela, ale nejsem schopná oční krém pravidelně používat. Dávám si ho jen občas, na každodenní používání jsem moc velký lenoch :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)