úterý 5. ledna 2016

Co jsem dělala v prosinci?

Zdravím Vás holky!

Protože tady mám pořád ještě nějaké resty z minulého roku, tak bych vám dnes ráda ukázala přehled fotografií, které se mi podařilo nastřádat za uplynulý měsíc. Je to taková všehochuť - Vánoce, jídlo, knížky...no pojďte se podívat samy :)

moje oblíbená snídaně

relax mezi učením

Vánoční stromeček v Budějovicích

druhá adventní neděle

sice už nejsem úplně malé děťátko, ale Mikuláš mi nosí sladkosti pořád :D

moje oblíbená kosmetika

taky tak milujete Vánoční limitované edice Kofoly? Tahle marcipánová byla výborná, stejně jako loňská skořicová

měla bych číst literaturu k bakalářce, ale....znáte to :D

Vánoční stromeček na Staromáku

balení dárečků

letos jsem asi musela být moc hodná :)

mňam, palačinky bych mohla jíst pořád!

kombinace kosmetiky, kterou jsem si velmi oblíbila

zkouškové se blíží..

po delší době jsem byla v kině, film Padesátka je super oddychovka na zasmání

šneky z listového těsta se špenátem, šunkou a sýrem, dělám je pravidelně na Silvestra a vždy se po nich jenom zapráší

Co zajímavého jste v prosinci dělaly vy? Koho taky čekají zápočty a zkoušky? Přeji pevné nervy! :)

Mějte se krásně!

14 komentářů:

  1. s palacinkami to máme podobne :D , tiež ma čakajú skúšky,a až keď ich porobím až potom budem pokračovať v bakalarke :)) knížky vyzerajú zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme úplně stejné plány, teď na bakalářku taky nemám vůbec čas..snad budou ty zkoušky rychle za náma :)

      Vymazat
  2. Ahoj Peti :) zápočty už mám hotový všechny a tento týden mi právě začaly zkoušky, zrovna před chvilkou jsem se z jedné vrátila, takže si dávám relax pro dnešní den :D. Palačinky bych taky mohla pořád. A Mikuláše toho taky dostáváme pořád i když už jsme doma se ségrama velký holky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je jasné, po zkoušce musí být odpočinek :D Přesně tak, bez mikulášské nadílky by to nebyly ty pravé vánoční svátky :D

      Vymazat
  3. Mě letos čeká jen jedna velká zkouška, tak doufám, že ji zvládnu (a pak se budu moct pořádně odměnit). :-D A vím, že závidět se nemá... ale já bych tak strašně moc chtěla ten korektor od Maybelline, co u nás není k sehnání! A stíny Colour Pop, ty už jsou ale na cestě ke mně, doufám. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji zvládneš! :) Odměňování je důležité, já se někdy odměňuji už dopředu, jakože motivačně :D Colourpop jsou super, já jsem z nich nadšená. Věřím, že i ty budeš spokojená :)

      Vymazat
  4. K Mikuláši dostávám sladkosti pořád, i když mamka každý rok vyhrožuje, že je to naposledy :D Palačinky taky miluju, ale zas tak často je neděláme. Já už mám po zápočtech a začalo mi zkouškové, takže ta nejhorší část roku :D Nevím proč, ale vždycky je víc zkoušek a těžších po zimním semestru, kdy je zkouškové kratší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si palačinky vždycky udělám pro sebe, protože naše rodina tvrdí, že je moc nemusí, ale nakonec mi je stejně vždycky sní :D Takže už jsem se naučila je dělat z pořádné dávky. To s tebou musím souhlasit, taky máme nejtěžší zkoušky vždycky v zimním semestru ..:)

      Vymazat
  5. Souhlasím, marcipánová Kofola je výborná a palačinky mňam:-) A i já rok co rok k Mikuláši vyfasuji sladkosti, ale kdo by za to nebyl rád:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky vůbec nestěžuji, naopak mě to těší :)

      Vymazat
  6. My děláme šneky se šunkou a takovou rajčatovou omáčkou pikantní, tak se asi nechám inspirovat i tou špenátovou verzí :) jinak zkouškové už je v plném proudu i u mě.. takže držím palce :) a kdybys chtěla, probíhá u mě giveaway :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to držím pěsti, ať to všechno zvládneš :) Díky za pozvání, podívám se :)

      Vymazat
  7. Ahojky Peti :) Stíny colour pop ti moc závidím :D :) V Praze jsem se taky byla mrknout na stromeček, novou knížku od Jodi si chci taky přečíst, protože její Vypravěčka byla dokonalá :)

    Benefit They're Real

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Colourpop jsou super, je velká škoda, že zatím nejsou k dostání u nás. Já jsem přečetla všechny její knížky, které jsou přeložené do češtiny a ze všech jsem byla unešená. Už mám dočtenou i tuhle novou a byla neskutečná, takový konec by asi nikdo nečekal. Rozhodně doporučuji! :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)