pondělí 25. ledna 2016

Oblíbenci - zima

Zdravím Vás holky!

Dlouho jsem vám neřekla nic o mých oblíbených kosmetických produktech, tak je čas to napravit. Ráda bych vám ukázala věci, po kterých sahám teď v zimě nejčastěji. Jedná se o pár kousků jak z pečující tak i dekorativní kosmetiky a na závěr nesmí chybět random oblíbenec. Tak jdeme na to! :)



Z produktů na pleť v zimě nejraději používám kosmetiku od značky Bioderma. Mým největším zachráncem je krém Nutritive z řady Atoderm. Je to poměrně hutný krém, který pleť výborně vyživí, ale přitom není přehnaně mastný a neucpává póry. Na pleti je moc příjemný a taky oceňuji čistou nenásilnou lékárenskou vůni. Hlavním důvodem, proč jsem si ho ale oblíbila je to, že je to jediný krém, který mě dokáže zbavit suchých šupinek, které se mi v zimě tvoří v okolí nosu a na bradě. Tohle je už moje druhé balení a určitě není poslední. Moc jsem si oblíbila i Hydrabio Sérum, které má lehkou gelovou konzistenci, hned se vsákne a pleť je po něm hebká jako dětská prdelka. 

Balzámů na rty mám hodně, teď v zimě však nejvíc sahám po kokosovém Lip Butteru značky Nivea. Je to opravdu takové máslíčko, které na rtech příjemně taje, rty hezky obalí a tím je i chrání před nepříznivými vlivy. Navíc naprosto krásně voní!


V zimním období ráda sahám po tmavších barvách laků na nehty. Nejčastěji lakuji lak od NYC v odstínu 248 Manhattan, Mary Kay v odstínu Amethyst Smoke a laku od Colleen v odstínu 125. Všechny tyto tři laky mám ráda nejen kvůli krásné barvě, ale především kvůli skvělé kvalitě. Všechny mi vydrží na nehtech zhruba kolem čtyř dnů, což je u mě hodně. Doporučuji omrknout laky značky Colleen, které jsou k dostání v Teta drogerii asi za 30 Kč, ale kvalita mnohonásobně převyšuje cenu.

Poprvé jsem si pořídila sprchový gel od Yves Rocher a jsem z něj nadšená. Vybrala jsem si levandulovou parfemaci, která voní velmi autenticky a vždy je po jeho použití provoněná i celá koupelna. Navíc sprcháče stačí k použití jen maličko, velmi dobře pění a nevysušuje. V budoucnu si chci od YR pořídit ještě sprchový gel s vůní kávy a grapefruitu.


Z dekorativní kosmetiky tu mám tři oblíbence. Posledních několik měsíců moc ráda používám krémovou tvářenku od NYX v odstínu 05 Glow. Už jsem přišla na to, jak s ní pracovat, abych docílila hezkého efektu, nanáším ji jednoduše prsty a navíc má skvělou výdrž. Druhá tvářenka je od značky Sephora v odstínu Raspberry sheen. Je to krásná barvička s malými zlatými třpytečkami ideální snad na každé roční období. 

Ze rtěnek nejvíce sahám po krásné růžovce z limitované edice Alverde v odstínu 30 Dominant pink. Vypadá krásně, není přehnaně výrazná, na rtech je příjemná i výdrž je ucházející. Je velká škoda, že se jednalo pouze o limitku.


Posledním oblíbencem jsou kaše z ovesných nebo žitných vloček, které si o víkendu ráda dopřávám. Vždy si je dochutím javorovým nebo agávovým sirupem a ovocem. Je to výborná snídaně, která mě zasytí na celé dopoledne.

A jací jsou Vaši zimní oblíbenci? :)

Krásný den!

20 komentářů:

  1. levandulovvý sprcháč z YR, som včera vôňala, a nemôžem si pomôcť, asi naozaj levandulu nemám rada,ale tak 100ludí 100chutí :) inak super produkty Collen nepoznám vôbec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mému příteli taky vůbec nevoní, ale já ji mám moc ráda. Působí na mě takovým uklidňujícím dojmem a dobře se mi po ní spí :) Mám zálusk ještě na pleťový levandulový olej od Saloos.

      Vymazat
  2. Bioderma je skvělá a sprchové gely od Yves Rocher zvláště s vůní levandule zbožňuji :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Krémová tvářenka od NYX vypadá úžasně! Má opravdu nádhernou barvičku !!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chvilku mi trvalo než jsem se s ní naučila pracovat, protože je to moje první krémová tvářenka vůbec. Je ale skvělá, dá se s ní docílit i úplně přirozeného krásného efektu :)

      Vymazat
  4. Mně levandulový sprchový gel od YR nevoní, ale třeba kávový, ten já můžu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teď obodobí, kdy můžu levanduli snad ve všem :D Na ten kávový jsem moc zvědavá, až přijde slevový kupon do YR, tak si ho určitě pořídím.

      Vymazat
  5. Lip butter mám také, ale od labella, ikdyž buodu asi podobné:) Ale kokosové musí být úžasné<3

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spadá to vše pod jednu firmu, takže jsou stejné. To kokosové mám moc ráda, ale ještě mám borůvkové a to je taky super! :)

      Vymazat
  6. Rtěnka od Alverde mě na první moment uchvátila, na druhý už tolik ne...bála bych se u ní výdrže..
    Bordo lak od NYC je peckovej, ta barva je jako dělaná na podzim. Pro ten musím. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výdrž není špatná, pokud nejím a nepiju, tak zvládne i čtyři hodinky :) Tak to jsem ráda, že ti byl můj článek inspirací :)

      Vymazat
  7. Koukala jsem na ty sirupy v Kauflandu, mají myslím nějakou akci, tak bych ráda nějaký ochutnala, bylo to by zase oživení pro moje každodenní ovesné snídaně :). Líbí se mi odstín rtěnky a laky na nehty. Já jsem si teď úplně nejvíc z kosmetiky oblíbila tělové mléko od Nivei :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do kaší je to naprosto skvělá záležitost, já bych ráda vyzkoušela ještě datlový sirup :)

      Vymazat
  8. ten lak od NYCu má úúúžasnou barvu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý jak barvou, tak kvalitou. Zrovna ho mám na nehtech :)

      Vymazat
  9. Rtěnka Alverde má dokonale roztomilý obal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že i to byl jeden z faktů, který mě nalákal ke koupi :D

      Vymazat
  10. krémové tvárenky síce veľmi nemusím, ale tá od NYX vyzerá dosť dobre. Mám od nich jednu klasickú púdrovú a som spokojná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je taky nikdy nepreferovala, ale teď jsem jim nějak přišla na chuť a používám je častěji než pudrové :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)