středa 20. ledna 2016

Řasenka Yves Rocher Sexy Pulp

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Loni na jaře jsem se zaregistrovala do věrnostního klubu Yves Rocher. Jako dárek jsem dostala spoustu vzorečků a taky objemovou řasenku s názvem Sexy Pulp. Řasenek jsem ale měla otevřených dost, řada na ni proto přišla až na konci prosince. A jak jsem s ní spokojená?


Značku Yves Rocher mám zaškatulkovanou primárně jako značku pečující kosmetiky. Mám moc ráda jejich sprchové gely a čistící gely na obličej. Jejich dekorativní kosmetiku jsem nikdy žádnou neměla a upřímně mě to ani moc nelákalo. Když už se ke mě ale tenhle produkt dostal, tak jsem ocenila, že ho můžu vyzkoušet a rozšířit si tak obzory. Řasenka má kartáček z přírodních štětin ve tvaru přesýpacích hodin, který mě velmi překvapil svojí velikostí. Když jsem ho poprvé uviděla, tak jsem se docela vyděsila, protože kartáček je na můj vkus vážně obří. Obvykle raději preferuji kartáčky menší velikosti s kterými se mi lépe pracuje. Z počátku se mi moje myšlenka potvrdila, vždy jsem si při aplikaci ušpinila i nadočnicový oblouk, protože mám malé zapadlé oči. Za pár dní jsem si ale na kartáček zvykla a musím říct, že jsem z téhle řasenky nadšená! Já mám krátké, řídké řasy, které si rostou jak se jim chce a je docela peklo dostat je do nějakého přijatelného stavu. S touhle řasenkou to ale jde skoro samo. Řasy krásně obalí černou barvou, zvýrazní, natočí, prodlouží a vytvoří na oku vějířovitý efekt. Po jejím použití řasy nejsou slepené a výsledný efekt se mi celkově moc líbí. Navíc mi řasenka vydrží na očích celý den bez jakéhokoliv opadávání nebo rozmazávání a to i při mírném sněžení. Oceňuji i samotnou náplň, která je poměrně hustá, takže pěkně obalí celý kartáček a pak už stačí k pěknému vzhledu jenom pár tahů. Já nanáším dvě vrstvy, protože jsem tak zvyklá a mám ráda, když řasy vypadají výrazněji a pěkně otevřou pohled. Myslím ale, že při nanesení jedné vrstvy si přijdou na své i zastánkyně přirozenějšího líčení očí. Musím říct, že je to za mě jedna z nejlepších řasenek jaké jsem kdy vyzkoušela a to jsem ze začátku čekala, že to bude propadák. Opak je pravdou. Mám v plánu vyzkoušet ještě nějaké jiné řasenky, ale k téhle se v budoucnu určitě vrátím. 


před

po

Zkoušely jste tuhle řasenku? Máte rády dekorativku od Yves Rocher?

Mějte se krásně! :)

21 komentářů:

  1. Líbí se mi ten kartáček, moc zajímavá, juknu na ní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si ji budeš pořizovat, tak dej pak vědět, jak ti vyhovuje :)

      Vymazat
  2. Dekorativku z YR taky ozkoušenou nemám, jen balzámky na rty a jinak samou pečující kosmetiku :). Tuhle řasenku jsem dostala taky, když jsem si tam založila věrnostní kartu, ale měla jsem řasenek spoustu, tak jsem ji dala kamarádce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasy Ti dělá výrazné, pěkné :)

      Vymazat
    2. Mně taky dlouho ležela v zásobách, ale jsem moc ráda, že jsem ji nakonec zkusila. Balzámky od YR jsou boží, mám jahodový a kokosový a nemůžu si je vynachválit :)

      Vymazat
  3. Od YR mám z dekorativky jen věci na rty, ale řasenka mě hodně zaujala :) Mám stejně na nic řasy jako ty, tak snad mi taky sedne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já je mám fakt hrozný, máloco na nich vypadá hezky :D

      Vymazat
  4. Nic z dekorativky od YR nemám, tuhle značku vyhledávám spíš pro pečující kosmetiku. Ale řasenka mně zaujala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky ráda především jejich péči, ale tahle řasenka mě tak nadchla, že nejspíš zkusím i jinou jejich dekorativku :)

      Vymazat
  5. aj na pohľad ta kefka vyzera užasne a na očiach je ešte krajšia vidim že nelepi a pekne riasy rozčeže yves rocher mam rada mam aj nejaku dekorativku ale špiralu ešte nie ale určite ju vyskušam niekedy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě moc mile překvapila, za mě je to jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem vyzkoušela :)

      Vymazat
  6. vyzerá fakt super táto špirála!! pekne si ju aj nafotila :) vzájomné sledovanie? :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A fakt je super! Děkuji za pozvání, ráda se podívám :)

      Vymazat
  7. ten kartáček mi hodně připomíná Better Than Sex od Too Faced, taky takový macek, ale efekt dělá pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ráda slyším. Od Too Faced bych ráda něco vyzkoušela, ale více než jejich řasenky mě lákají Melted rtěnky a bronzery / tvářenky :)

      Vymazat
  8. Já tuhle řasenku řadím mezi mé nejoblíbenější a tobě dělá opravdu krásné a výrazné řasy!

    Beauty Products | SALOOS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ji právě u tebe na blogu několikrát viděla a byla jsem zvědavá, jestli s ní budu taky tak spokojená. A fakt mě překvapila, je super a určitě ji nemám naposled :)

      Vymazat
  9. Řasenka vypadá vážně super, se značkou Yves Rocher nemám zatím žádné zkušenosti, ale přemýšlím nad šamponem, který mi doporučila kolegyně v práci:)
    LadyCaterpillar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla šampon určený pro objem vlasů a ten mě nijak zvlášť neoslnil. Ale určitě tím jejich šampony nezatracuji a v budoucnu ráda vyzkouším nějaký další :)

      Vymazat
  10. som prekvapená aké pekné riasy ti spravila..ja som ju mala dávnejšie a vôbec som s ňou nebola spokojná :( asi nejaký vadný kus :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ní taky slyšela rozporuplné recenze, ale mně vážně sedla, řasy mi dělala nádherné a rozhodně jsem ji neměla naposledy :) Je možné, že ta tvoje byla nějaká vyschlá nebo něco podobného.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)