neděle 31. ledna 2016

Spotřebováno - leden

Zdravím Vás mé milé čtenářky!

Protože se leden nachýlil ke konci, přicházím dnes s tradičním článkem o spotřebované kosmetice. Mám pocit, že je to tak týden, co jsem psala spotřebováno za prosinec. V poslední době mi ten čas neskutečně rychle utíká. Tento měsíc se mi podařilo spotřebovat nějakou pečující kosmetiku i dva produkty z dekorativní kosmetiky, za což jsem moc ráda. 
Pohrávám si s myšlenkou, že bych si do roku 2016 dala opožděně výzvu, že si nekoupím žádný nový lak na nehty. Mám jich hodně, ale vzhledem k mému budoucímu povolání si nemůžu nehty lakovat tak často, jak bych chtěla. Ale bojím se, že se objeví nějaká super limitovaná edice a já neodolám, tak o tom ještě popřemýšlím... :D



Pěna do koupele Mimoni - 4/5
Tuhle pěnu jsem koupila v Rossmannu a vůbec nebyla špatná. Měla gelovou konzistenci, modrou barvu, dobře pěnila a navíc moc hezky voněla. Koupání s ní byla zábava a vůbec bych se nebránila opětovné koupi.

Šampon pro objem vlasů Yves Rocher - 3/5
Byl příjemný, hezky bylinkově voněl a výborně pěnil. Vlasy po něm byly opravdu důkladně umyté, jakoby až vrzaly o sebe. Slibovaný objem se ale nedostavil a proto mě tenhle šampon nijak neuchvátil a znovu si ho nepořídím. Samostatná recenze zde.

Šampon Schauma pro lesk vlasů - 4/5
Naopak šampony od značky Schauma mám moc ráda a ani tenhle nebyl vyjímkou. Po jeho použití byly vlasy jemné, uhlazené, ale přitom nadýchané a opravdu se moc hezky leskly. Navíc krásně voněl a výborně pěnil. Byla jsem s ním moc spokojená.


Palmolive sprchový gel - 5/5
Sprcháč od této značky jsem neměla už hodně dlouho. Tenhle jsem dostala od kamarádky k narozeninám a byla jsem velmi mile překvapená. Měl takovou mléčnou krémovou konzistenci, dobře pěnil a pokožku vůbec nevysušoval. Naopak jsem ji měla po jeho použití jemnou na dotek a hydratovanou. Jemná vůně byla jen příjemným bonusem navíc. 

Pleťový mycí gel Garnier Essentials - 2/5
S tímhle produktem jsem naopak moc spokojená nebyla. Sice měl příjemnou parfemaci a fajn konzistenci, ale strašným způsobem mě vysušoval. Po jeho použití jsem měla pocit, jako kdyby se mi kůže na obličeji zmenšila, cítila jsem strašné pnutí a okamžitě jsem se musela jít namazat krémem. Znovu si ho určitě nepořídím.

Krém na nohy Dermacol Happy Feet - 2/5
Žádný krém na nohy od Dermacolu jsem ještě neměla, tak jsem si řekla, že je načase ho vyzkoušet. Bohužel žádné extra dojmy ve mně nezanechal. Jeho hydratační schopnost nebyla nic moc, paty jsem měla stejně suché. Jinak byl příjemný, ale efekt bohužel žádný.


Řasenka Senza od kosmetiky Moje - 3/5
Ze začátku mi dělala moc hezké prodloužené řasy, ale tenhle efekt bohužel brzy pominul. Začala rychle vysychat, tvořila na řasách malé hrudky a nepracovalo se mi s ní dobře. Jiné řasenky mi vyhovují více, tuhle už bych si znovu nepořídila. Od této značky mám ale v zásobách ještě řasenku Best, na kterou jsem moc zvědavá.

Korektor Maybelline Instant Anti-Age Effekt - 5/5
Tenhle korektor je snad nejvíc profláklý v celé blogosféře. Nebudu vyjímkou a přiznám se, že i já jsem s ním byla moc spokojená. Líbilo se mi praktické šroubovací balení, odstín, konzistence i jeho krycí schopnost. Ke konci balení mi trochu začala vadit ta houbička, protože už byla vážně neúnosně špinavá. Pokud ale korektor používáte pouze na svoji pleť, tak v tom žádný extra problém nevidím. Je škoda, že tenhle produkt zatím není k dostání v ČR, protože je opravdu moc fajn. Samostatná recenze zde.

Šumivá tableta do koupele Yves Rocher - 3/5
Já osobně do koupele radši preferuji pěny, než různé šumivky a balistiky, takže tahle tableta mě nijak nenadchla. Hezky voněla po malinách, po rozpuštění ale vůně zmizela. Mám v zásobě ještě dvě, ale sama bych si ji už nekoupila. Třeba jako dárek pro kamarádku by to bylo fajn, protože ten efekt při rozpouštění nebyl špatný a navíc hezky zabarvila vodu. Já si na podobné blbinky nepotrpím, raději mám vanu plnou pěny :).

Zkoušely jste některé mnou zmíněné produkty? :)

Mějte se krásně a přeji krásný zbytek víkendu!

12 komentářů:

  1. Měla jsem šampon od Schaumy, nebyl špatný, hezky voněl, ale na druhou stranu mně ani ničím nenadchl, hlavně tím, že sliboval lesk a přitom nula nula nic, aspoň tedy na mých vlasech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mých vlasech byl ten lesk právě docela patrný. Holt každému sedne něco trochu jiného :)

      Vymazat
  2. Pěny do koupele s Mimoni jsem si nevšimla, koupila bych si jí už jen kvůli obalu. :) Škoda, že Ti řasenka tolik nevyhovovala, má skvělý kartáček, alespoň podle fotky. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ji kupovala někdy před Vánoci, teď už jsem ji tam neviděla, tak ji možná měli v nabídce jenom nárazově. Vadilo mi,že rychle vyschla, jinak špatná nebyla :)

      Vymazat
  3. Šampon od Schaumy mi také sedl a bohužel krém na nohy od Dermacol mi přišel stejně k ničemu, žádná hydratace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se shodneme :) Od toho krému jsem čekala víc. Lepší službu mi udělá klasická Balea.

      Vymazat
  4. Pokud si dobře vzpomínám, měla jsem ten čistící gel. Špatný nebyl, ale taky mě vysušoval. A lákají mě šampony z YR. Jen jsem se k nim ještě nedokopala, protože zatím nejsem o této značce úplně přesvědčená a neměla jsem nic, co by za ty peníze bylo vyloženě super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě oproti jiným gelům vysušoval neskutečným způsobem. Já v Yves Rocher vždycky čekám na slevu nebo nějaký super dárek, za plnou cenu si tam moc věcí taky nepořizuji. To se snad ani nevyplatí, když mají skoro pořád slevy :) Mám moc ráda jejich balzámky na rty a sprchové gely :)

      Vymazat
  5. Krém na nohy od Dermacolu mám taky a celkem mi vyhovuje :) Nějakou tu tabletu od YR mám už delší dobu v plánu vyzkoušet, tak snad bude fajn) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje suché paty asi bohužel potřebují nějaký silnější kalibr :) Ta šumivka nebyla vůbec špatná, ale jak jsem psala v článku, tak já si na podobné produkty moc nepotrpím, jakmile to nedělá pěnu, tak to není nic pro mě :D

      Vymazat
  6. A tentokrát jsem za ostudu a nemám zkušenost s ničím tebou spotřebovaným :) ale jsi šikovná, taky koukám, že ti leden trochu pročistil kosmetické zásoby :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to to právě musíš napravit a něco nového si pořídit :D Pročistil, ale já jsem je hned zase pilně doplnila :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)