sobota 13. února 2016

Balea krém na nohy se zahřívacím efektem

Ahoj moje milé čtenářky!

Dnes jsem si pro Vás připravila po delší době zase jednu čistě kosmetickou recenzi. Na tenhle krém jsem měla zálusk od té doby, co jsem ho viděla u jedné slečny na Instagramu. A protože mi krém na nohy zrovna docházel, tak jsem sáhla po tomhle, protože mě zaujal jak balením, tak slibem zahřívacího efektu. Jsem zmrzlina a nohy mám věčně studené. A jak u mě obstál?


Moc se mi líbí červeno-oranžové balení, které ve mně evokuje Vánoce a zimní náladu. Oceňuji také zaklapávací víčko, které preferuji před šroubovacím uzávěrem. Samotný krém obsahuje kromě jiného mandlový a slunečnicový olej, bambucké máslo a glycerin. Etiketa na obalu slibuje kromě zahřátých nožek i jejich intenzivní zjemnění.
Krém je poměrně hutné konzistence, ale velmi dobře se roztírá a zanechává na nohou ochranný film. Po jeho použití byla pokožka chodidel opravdu vyživenější a jemnější na dotek. Vůně je taky moc příjemná, jemná s takovým mírně štiplavým podtónem. Žádný zahřívací efekt jsem však nezaznamenala. Když jsem si ho poprvé nanesla na nohy, tak jsem si říkala, že je moc příjemný a určitě po něm budu mít chodidla jako miminko. Krém nanáším klasicky rukama, přičemž nejvíc ho aplikuji především na oblast pat a prstů. Ovšem asi pět minut po nanesení mě začaly strašně pálit meziprstní prostory na ruce, kterou jsem krém nanášela. Musela jsem se pořád drbat a při bližším ohledání jsem zjistila, že oblasti, kam se mi dostal krém jsou pěkně zarudlé. Proto jsem si šla ruce ihned umýt mýdlem, ale přesto tento pocit i nadále přetrvával. Krému jsem dala další šanci ještě po tři dny, nicméně se stejným výsledkem. Bohužel se u mě nejspíš konala nějaká alergická reakce, přesto, že na podobné problémy netrpím, na pokožce snesu téměř vše. Dala jsem ho mamce a ta je s ním moc spokojená a nijak ji nedráždí, takže mi nejspíš jenom nesedlo něco v jeho složení. Je to škoda, protože jsem se vážně těšila až ho pořádně vyzkouším a třeba budu mít i nohy v teple :D. Za sebe ho tedy bohužel doporučit nemůžu, ale nevylučuji, že vy s ním budete spokojené.


Zajímalo by mě, jestli některá z vás zkoušela tento krém? Jak jste s ním spokojené? :)

Já Vám přeji krásný den a budu se těšit u dalšího článku!

14 komentářů:

  1. Tento krem jsen Peti nezkousela, skoda te reakce u Tebe. Ja jsem zrovna vcera dopouzivala na nohy krem s bambuckym maslem z Avonu a objednala si novy vyzivny z Oriflame. Balea produkty na nohy tak zatim prozkoumany nemam :) Preju peknyho Valentyna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď používám taky krém na nohy od Avonu a ten je úplně super. Výborně hydratuje a božsky voní. Děkuji Veru, i tobě krásného Valentýna! :)

      Vymazat
  2. To je škoda :( Hned po přečtení nadpisu jsem si řekla, že to musím mít, ale už mě to samozřejmě přešlo. Taky na žádné alergie netrpím, ale co kdyby... Spíš by mě trápilo, že nemá ten zahřívací afekt a obyč krémů mám dost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, taky jsem čekala nějakou pecku, která se bohužel nedostavila.

      Vymazat
  3. Peti, já tento krém nezkoušela, ale když jsem četla první odstavec, tak jsem se radovala, že jsem našla něco na zmrzlé nohy, protože je v zimě mívám studené taky. Je škoda, že to tak dopadlo :(
    Měj pěkného Valentýna ♥

    Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, já v zimě musím mít na nohou huňaté ponožky, jinak nejsem schopná fungovat :D škoda, že tenhle krém nemá na teplotu pokožky žádný efekt. Děkuji, taky ti přeji krásného Valentýna. Užij si ho se svými blízkými :)

      Vymazat
  4. Taky jsme na něj dělala recenzi a byl moc prima :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, že ti může vyhovovat, ale mně bohužel vážně nesedl. A zaznamenala jsi i ten zahřívací efekt? :)

      Vymazat
  5. Tyjo, krémy na nohy od Baley jsem vůbec nezkoušela, zatím jen krémy na ruce :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je už asi můj třetí a ty dva předtím byly moc fajn, tenhle bohužel ne.. :D

      Vymazat
  6. Já ho zkoušela, ale zahřívací efekt, na který jsem se těšila nejvíc prostě ne a ne přijít:-( A kvůli tomu jsem ho brala, abych si prohřála svoje věčně studený nožičky:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně tak, taky jsem od něj čekala zázraky v podobě zahřátých nohou, ale bohužel...navíc ještě ta alergická reakce..zlatý krém od Avonu, který momentálně používám :)

      Vymazat
  7. Tak o tomto kréme som ešte nepočula, ale rada by som ho vyskúšala, hoci keď som prečítala, že ťa to tak začalo pálit to bych neriskovala, keďže už sem mala moc skúseností s kozmetikú co mňa začala pálit a vyhodili sa mi vyrážky :/ ale fakt to zneje dobre ten zahrívací efekt, škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to mrzí, těšila jsem se, že vyzkouším něco nového co mi třeba i zahřeje nohy :D bohužel očekávání bylo větší než výsledky.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)