neděle 21. února 2016

Catrice Liquid Camouflage korektor

Zdravím vás holky! 

S kosmetikou Catrice nemám moc velké zkušenosti, jelikož u nás ve městě není dostupná. Od této značky mám pouze Lip smoother, o kterém jsem se už zmiňovala v oblíbencích, což svědčí o tom, že jsem s ním moc spokojená. Určitě znáte vyhlášený Camouflage korektor. Já ty tuhé korektory moc nemusím, proto mě nechával chladnou, ale když se v nabídce objevila jeho tekutá verze, bylo mi jasné, že ho musím vyzkoušet.


Balení je klasická tuba s houbičkovým aplikátorem. Já mám tohle balení nejradši, protože houbičkou nanesete korektor přesně na ta místa, kam je potřeba. Já jsem si ho vybrala v odstínu 010 Porcellain, což je opravdu velmi světlá barva. Teď mi sedne skvěle, ale až se trošku opálím, tak na mě už bude světlý. Velmi mě překvapila jeho konzistence. Přestože je tekutý, tak je takový poměrně hutný, nevím jak to přesně popsat. Když ho naneste na pleť, stačí jen párkrát lehce vklepat prsty, rychle splyne s pletí a zakryje nedostatky. Já ho nanáším jak na kruhy pod očima, tak i na případné nedokonalosti jako jsou pupínky či zarudlá místa. Se vším si dokáže poradit raz dva. Taky velice oceňuji, že se dá lehce vrstvit aniž by vytvářel efekt masky. Tento korektor slibuje zakrýt i tetování, čemuž vážně věřím poté, co jsem ho vyzkoušela. Nijak nezvýrazňuje vrásky ani suchá místa. Je lehce květinově parfémovaný, což by mohlo někomu vadit, ale já s tím žádný problém nemám.
Na etiketě je napsáno, že je voděodolný, což můžu potvrdit. Na spodní fotce můžete vidět, že jsem si udělala na ruku fixou dvě černé tečky. Ta vlevo není nijak zakrytá, vpravo jsem použila jednu vrstvu Camouflage korektoru a lehce zapracovala. Myslím, že rozdíl je patrný na první pohled. Po nanesení jsem šla mýt nádobí a hádejte co? Korektor vážně vydržel i ve vodě. Loni jsem pěla chvalozpěvy na korektor Maybelline Instant Anti - age, ale musím říct, že tenhle od Catrice je u mě ještě o level výš. Navíc je mnohem levnější. Myslím, že z tohohle článku je patrné, že je to můj velký oblíbenec a jsem z něj nadšená. Přemýšlím o tom, že si ho pořídím i v tmavším odstínu na léto. Rozhodně vám ho doporučuji vyzkoušet, protože za málo peněz dostanete vážně hodně muziky! :)


Zkoušely jste Liquid Camouflage nebo jeho kalíškovou verzi? Jste s ním taky tak spokojené jako já? Případně jaký je Váš oblíbený korektor? :)

Krásný den!

16 komentářů:

  1. Ja jsem zkousela tu kaliskovou verzi u segry a me se zdal dost hutny, moc dobre se mi s nim nepracovalo. A tento chci prave vyzkouset, slysela jsem na nej dost chvaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus Veru, fakt je super, strašně mile mě překvapil. Určitě si ho budu kupovat opakovaně :)

      Vymazat
  2. Všichni si ho chválí, také si ho budu muset pořídit :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že ti bude taky vyhovovat stejně jako celé blogosféře :D

      Vymazat
  3. Já mám jak klasickou verzi v kalíšku, tak tuhle tekutou a tahle tekutá mi přijde ještě lepší. Za mně jeden z objevů loňského roku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod to bych se podepsala. Za mě je to taky velký objev a aspiruje na mé svaté grály, které si budu kupovat opakovaně! :)

      Vymazat
  4. Tento tekutý mám také už nějaký ten pátek a už dodělávám už poslední zbyteček. Poběžím určitě pro nový, páč je skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se shodneme, jeho vlastnosti mi maximálně vyhovují! :)

      Vymazat
  5. Korektorů moc velkou spotřebu nemám, ale tenhle si chci určitě časem pořídit :) Ta kalíšková verze mě vůbec nelákala, ale tohle balení se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se naučila korektory používat vždy, když se líčím, minimálně na kruhy pod očima. Tak to jsme dvě, taky nejsem fanda kalíškových balení... :)

      Vymazat
  6. Já si tento zrovna kupovala v pátek a vyhovuje mi mnohem více než ten v tom kalíšku :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Já jsem vůbec nečekala, že by mohl překonat můj oblíbený Instant Anti-Age korektor od Maybelline, ale opak je pravdou! :)

      Vymazat
  7. Tenhle korektor je úplný zázrak na kruhy pod očima - předtím jsem už pár korektorů zkoušela a žádný mi je nezakryl, najednou je trochu nezvyk, že fakt žádné nejsou vidět :D Ale já bych uvítala ještě odstín o krapet světlejší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně skvělý, taky mi mírné kruhy pod očima nádherně zakryje, ale já na ně zas nijak extra netrpím, naštěstí :) Na mě je odstín světloučký, za chvíli budu naopak potřebovat tmavší :D

      Vymazat
  8. chtěla jsem si tento korektor pořídit, zkoušela jsem ho v drogérce, ale nevím...nesedí mi nějak ta barva a ta konzistence....ještě uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, určitě neříkám, že bude nejlepší pro všechny, ale já jsem z něj nadšená a rozhodně si pořídím další balení! :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)