středa 24. února 2016

Spotřebováno - únor

Přeji Vám krásný čtvrtek! 

Další měsíc utekl jako voda a já jsem tady opět se shrnutím o kosmetických produktech, které se mi podařilo v únoru spotřebovat. Myslela jsem si, že tento měsíc nespotřebuji snad nic, ale nakonec se mi tady pár kousků přece jen sešlo. Tak pojďme na to! :)



Sprchový gel DermoMed - 5/5
Bylo to už mé druhé balení sprchového gelu téhle značky a byl skvělý. Moc hezky voněl, vůně se držela na těle i po použití, výborně pěnil a nevysušoval. Za sebe ho rozhodně můžu doporučit. Já jsem ho vyhrála na plese v tombole, ale viděla jsem, že je dostupný v Albertu.

Suchý šampon Batiste tropical - 5/5
Nejsem žádný zastánce suchých šamponů, natož jejich častého používání. Musím ale uznat, že je super mít takovouhle věc doma. Třeba když si večer nestihnu umýt vlasy a druhý den ráno nečekaně někam vyrážím, jenom přestříknu vlasy suchým šamponem a vypadají zase skvěle. Tohle je můj vůbec první suchý šampon, ale byl skvělý! Nezanechával ve vlasech bílý film, vstřebal mastnotu z vlasů a navíc nádherně kokosově voněl. Určitě si pořídím další balení, tentokrát vyzkouším jinou variantu. 

Tělové mléko Dermacol Belgická čokoláda - 5/5
Další úžasný výrobek. Kosmetiku z řady Aroma Ritual mám obecně moc ráda. Když jsem tuhle parfemaci očichávala v drogerce, tak mě nezaujala a vyhýbala jsem se jí. Loni jsem ale toto tělové mléko dostala od kamarádky a když už jsem ho měla doma, tak jsem ho zkusila a vůně mě mile překvapila. Na těle se rozvoní a je mi mnohem příjemnější než v obalu. Hydratační schopnost byla taky výborná a navíc nezanechávalo na pokožce mastný lepivý film.


Roztok na kontaktní čočky OptoSoak - 5/5
Klasika, kterou si kupuji stále dokola. Jsem s ním moc spokojená, víc netřeba dodávat.

Odlakovač Lilien - 3/5
Hravě si dokázal poradit s hladkými laky, ale na třpytky a pískový efekt bohužel nestačil. Musela jsem nehty hodně dřít. Je to průměrný odlakovač a znovu ho mít nemusím. Bonusem je šikovný aplikátor.

Antibakteriální TeaTree tyčinka Oriflame - ?
Našla jsem ji při úklidu, ale už ji strašnou dobu nepoužívám, takže těžko říct, jaká byla. Teď už má prošlou expirační dobu. Každopádně doma máme od Oriflame ještě tea tree olejíček, který je více koncentrovaný a ten je super.


Vzorek parfému Adidas Born original - 5/5
Tahle vůně si mě naprosto získala a jsem rozhodnutá si časem pořídit plné balení! Pokud máte možnost, určitě ji očichejte. Je to krásná sladká, ale ne přeslazená vůně, kterou jsem ze sebe navíc cítila opravdu dlouho. Rozhodně stojí za povšimnutí.

Pleťová maska Balea Happy Day - 5/5
Pečující pleťové výrobky od Baley moc nevyhledávám. Jednou jsem od nich měla dvoufázový odličovač ze kterého jsem dostala zánět spojivek. Od té doby se snažím jejich produktům na obličej a oči vyhýbat a raději si pořizuji péči od jiných značek. Tuhle masku jsem ale vyhrála u Veru na blogu a když už se ke mě touto cestou dostala, tak jsem ji zkusila a byla jsem příjemně překvapená. Maska měla hutnou krémovou konzistenci, na pleti měla chladivý efekt, ale po čase začala hřát, což bylo příjemné. Po jejím použití jsem měla pleť jakoby pěkně "napitou". Především tváře byly úplně sametové a výborně hydratované. Navíc krásně vitamínově voněla. Určitě se podívám i po jiných variantách.

Melounový balzám na rty Balea - 4/5
Tenhle balzámek jsem rovněž vyhrála v GA a opět se konalo překvapení. Byl na rtech moc příjemný, ikdyž nijak extra nehydratoval a byla nutná opětovná aplikace během dne. Já jsem si ho ale přesto oblíbila a to i díky jeho skvělé parfemaci. Není extra mastný, takže byl ideální jako podklad pod rtěnku. Mrzí mě, že jsem ho tak rychle spotřebovala. Určitě si v budoucnu pořídím zase nějaký balzám v tyčinkové formě od Baley.

Avon bílá tužka na nehty - 2/5
Takhle tužka je už skoro starožitný kousek. Našla jsem ji při úklidu, mám ji už asi deset let, takže letí do koše. Měla se používat zespodu nehtu při francouzské manikůře nebo používání nude laku. Výsledný efekt vypadal moc hezky, jen bohužel dlouho nevydržel. Jeden čas jsem ji moc ráda používala, ale znovu ji určitě mít nepotřebuji.

Jaké kosmetice jste se v únoru podívaly na dno Vy?Vyzkoušely jste něco z mnou zmíněných produktů?

Těším se na Vaše komentáře a přeji krásný den!:)

10 komentářů:

  1. Taky suché šampony nepoužívám nijak často, ale pro jistotu doma vždycky musím mít, člověk nikdy neví, kdy ho využije:-) A fakt moc jsem si oblíbila ty od Batiste, jsou bezvadné:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mile mě překvapily. Bála jsem se, že budou zanechávat v mých tmavých vlasech bílý film, ale naštěstí se tak nestalo. Jsou super a určitě je to praktická věc :)

      Vymazat
  2. To jsem ráda, že jsi výrobky z GA používala :). S vůní belgické čokolády mám momentálně krém na ruce a vždycky když se namažu hned si tu čokoládu s pomerančem představím a honí mě mlsná :D. Zaujal mě sprcháč, který jsi vyhrála, má takovej luxusní potisk. A vzoreček Adidas jsem taky získala a tu vůni bych ráda měla v plném balení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používala a moc jsem si je oblíbila, to byla super výhra! :) Ta vůně od Adidas si mě naprosto získala, je to taková unikátní vůně a neskutečně dlouho na mě vydržela :)

      Vymazat
  3. Díky za recenzci :) Tu tužku z Avonu jsme měli doma i my, byla to katastrofa :D Vůbec mi nebarvila a hned byla dole :-/

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to taková sporná věc, ten efekt vážně vydržel jen chvilku, to je asi lepší nalakovat konečky nehtů normálně bílým lakem no :)

      Vymazat
  4. Born original je boží věc, taky si ji plánuji koupit ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! :) Takovouhle vůni jsem od Adidas nečekala, je to něco naprosto jiného než jejich běžný sortiment.

      Vymazat
  5. Ani jeden produkt som nevyskúšala, ale mám iný variant suchého šampónu, no pre mňa až taký skvelý ako ho všetci ospevujú nie je. Mám aj ten hnedý a ten dokonca zanecháva biely film a vlasy určite nevyzerajú tak skvelo ako všetci píšu. :/ Ale úplne ho nezatracujem, lebo aspoň trochu vlasy odmastí a tak nevyzerajú až tak strašne :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě přemýšlela, že bych si zkusila ten hnědý pořídit. Myslela jsem, že je ten prášek opravdu hnědý, tím pádem nemůže zanechávat bílý film? :D Určitě nejsem pro nějaké časté používání suchých šamponů, ale jako nouzovka jednou za čas mi to vyhovuje :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)