neděle 20. března 2016

Malinové opojení s Yves Rocher

Zdravím Vás mé milé čtenářky!

Před nějakou dobou se ke mně dostal malinový set od značky Yves Rocher, který obsahuje tělové mléko, sprchový gel, sprchový peeling a šumivé tabletky do koupele. A to vše s dokonalou vůní malin! Všechny produkty už mám důkladně vyzkoušené, některým se dokonce blížím na dno, takže je nejvyšší čas na recenzi :).


Tělové mléko má obal z pevného plastu, běžně má šroubovací uzávěr, ale můžete si k němu zvlášť přikoupit praktickou pumpičku. Já jsem pumpičku měla taky v setu a jsem za to moc ráda, protože jinak bych tohle mléko z obalu asi nedostala. S pumpičkou je ale aplikace jednoduchá, rychlá a příjemná. Kromě jiného toto tělové mléko obsahuje výtažky z bio malin, máslo z bio karité, gel z aloe vera, mandlový olej a rostlinný glycerin. Tělové mléko je na pokožce velmi příjemné, je tak akorát hutné, aby se dobře roztíralo, ale přitom pokožku moc hezky hydratuje a je po použití velmi jemná na dotek. Navíc nenechává na pokožce lepivý pocit.

Dalším kouskem je sprchový gel, který v sobě má peelingová zrníčka. Zrníčka jsou také rostlinného původu ve formě zrnek z kiwi a prášku z meruňkových jadérek. Pokud čekáte nějaký velký peelingový efekt, který vám odstraní odumřelé kožní buňky, tak budete zklamané, ale na každodenní použití je to super produkt, který moc ráda používám. Velmi dobře pění, božsky voní a dlouho po něm zůstane provoněná i koupelna. Navíc vůbec nevysušuje pokožku.


Dalším produktem je sprchový gel, který neobsahuje žádná exfoliační zrníčka. Já ho mám v miniatuře, ale samozřejmě se dá koupit i v plné velikosti. Je také moc příjemný a pění ještě o trošku lépe než peelingový sprcháč. Nemám mu co vytknout, funguje dobře. Tohle malé balení je ideální třeba právě pokud se chystáte na dovolenou.

Poslední věcí je šumivá tableta do koupele, která moc krásně voní, když si k ní přičichnete. Líbí se mi, ten efekt bublání ve vodě i to, že po ní voda zůstane zabarvená. Vůně se ve vodě po rozpuštění však nedrží a ani nevytvoří nějakou pěnu. Já si na tyhle srandy do koupele moc nepotrpím, raději si dopřeji pořádnou voňavou pěnu. Proto tahle tabletka není nic, co bych si pořizovala znovu, ale myslím si, že by to mohl být fajn dárek třeba pro kamarádku.

Musím říct, že jsou všechny produkty skvěle funkční a klidně bych si je kromě šumivky pořídila znovu. A hlavně ta vůně holky, to chcete! Doporučuji alespoň očichat v obchůdku, je to vážně pravá nefalšovaná vůně malin. Nedávno jsem si dala v restauraci domácí malinovou limonádu a pořád jsem k ní čichala a říkala jsem si, že tuhle vůni znám, ale nevím odkud. A pak mi došlo, že úplně stejně voní tenhle sprchový gel a tělové mléko! :D Ta parfemace je vážně dokonalá a i díky ní si používání téhle kosmetiky tak moc užívám. Celkově je podle mého názoru tahle bio řada moc povedená a v budoucnu chci určitě vyzkoušet i další vůně. V zásobách na mě čeká i malinová řada od Manufaktury, ale bojím se, že Yves Rocher se jen tak lehce nevyrovná. No necháme se překvapit. Určitě Vám potom dám vědět s kterou jsem byla spokojenější :).


Máte rády značku Yves Rocher? Zkoušely jste tuhle malinovou řadu a také jste tak nadšené jako já? :)

Krásný zbytek víkendu!

18 komentářů:

  1. Z malinové řady jsem měla sprchový gel v tom 400 ml balení a byl skvělej, vůně je vážně boží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě si ta vůně naprosto získala, to voní vážně jak malinový koktejl :)

      Vymazat
  2. Miluji tyto produkty, peeling jsem měla a i sprcháče jsou velice povedené :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Z malinové řady jsem ještě nic neměla (chyba, musím to napravit, maliny mám strašně ráda), ale ten sprchový peeling mám ve vanilkové parfemaci a voní skvostně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musí být taky pecka, vanilku mám moc ráda. Určitě ho musím očichat, díky za tip! :)

      Vymazat
  4. Vypadají tak krásně a opravdově, že jsem dostala chuť na maliny. :) Z týhle řady jsem nic neměla, ale rozhodně si něco časem taky pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdybys cítila tu vůni, to bys teprve dostala pořádnou chuť na maliny! :D Je boží! :)

      Vymazat
  5. ten sprchovy gel so zrniečkami bol užasny najlepši aky som kedy mala:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je výborný, snažila jsem si ho šetřit, ale už jsem na dně :(. Alespoň si můžu vybrat další vůně :D

      Vymazat
  6. Já z této sady měla možnost vyzkoušet ten sprchový gel v plném balení a jednu tabletu do koupele, na oba produkty mám stejný názor jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem tělové mléko a nakonec mi přišlo celkem tekuté, takže jsem ho dostala ven i bez pumpičky. Pak jsem ho zapřela mezi dvě jiné lahvičky a hezky steklo dolů :) Jinak bylo super a určitě si někdy v budoucnu koupím další, možná i ve stejné parfemaci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to nějakým způsobem jde, ale přece jen s pumpičkou je to praktičtější :) Určitě si ji schovám doma na další balení.

      Vymazat
  8. Já mám sprcháč a šetřím si ho, protože tahle vůně se opravdu povedla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je dokonalý, já už tam mám jen tak asi na dvě použití a to jsem si ho taky šetřila, fňuk :( :D

      Vymazat
  9. Já jsem snad z malinové řady nic neměla, ale voní krásně, zkoušela jsem ji ovonět. Od YR jsem měla pár šamponů a nějaký sprchový gel s vůní bavlny.

    Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si sprchové gely od YR teď hodně oblíbila. Měla jsem levandulový, teď malinový a v zásobě mám pomeranč a verbenu. Musím říct, že všechny voní naprosto autenticky :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)