úterý 29. března 2016

Spotřebováno - březen

Zdravím Vás holky!

Další měsíc se nachýlil ke konci a proto jsem zde opět s přehledem kosmetiky, které jsem se za uplynulý měsíc podívala na dno. Tentokrát je to devět kousků z pečující kosmetiky + jeden vzoreček. Tak jdeme na to!



Šampon a kondicionér Avon Winter Nourishment - 4/5
S tímto duem jsem byla poměrně spokojená. Oba plnily svoji funkci a vlasy byly po jejich použití krásně lesklé. Navíc krásně voněly a vůně se ve vlasech držela i po umytí. Určitě bych se jim do budoucna nebránila znovu a docela mě mrzí, že už jsem je spotřebovala. Samostatná recenze zde.

Sprchový gel Yves Rocher - 5/5
V poslední době jsem si velmi oblíbila vůni levandule a nejradši bych měla všechnu kosmetiku s touhle parfemací, působí na mě takovým příjemným uklidňujícím dojmem. Proto jsem si s radostí pořídila tento sprchový gel, který byl super. Nádherně autenticky voněl, výborně pěnil, nevysušoval a celkově mu nemám co vytknout. Byl to můj první sprchový gel od této značky, ale tak moc mě nadchnul, že už mám v zásobě další dva, pouze s jinou parfemací.


Tělové mléko Nivea - 5/5
Tato značka mě nijak zvlášť neláká, sama ji příliš nevyhledávám, toto tělové mléko jsem dostala od kamarádky k narozeninám. Ale bylo fajn, příjemné, moc hezky "čistě" vonělo a pokožku hydratovalo. Byla jsem s ním spokojená a jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet.

Gel na holení Albert - 5/5
Klasika, která se tady objevuje už po x-té a kupujeme ho stále dokola. Spokojenost.

Sprchový gel Yves Rocher - 5/5
A další zástupce mé oblíbené francouzské značky. Tenhle sprcháč v sobě obsahoval drobná peelingová zrníčka, která ale byla velmi jemná, takže to byl vážně spíše sprchový gel než peeling. Já jsem ho používala moc ráda, dobře pěnil, nevysušoval a navíc božsky voněl. Určitě to není můj poslední sprchový gel s exfoliačními zrníčky od YR. Příště zase zkusím jinou parfemaci. Recenze zde.


Krém na nohy Avon - 5/5
Krémy na nohy této značky jsou podle mého názoru jedny z nejlepších, které se dají sehnat. Moje nohy včetně pat jsou po nich neskutečně jemné a ani tenhle nebyl vyjímkou. Navíc měl moc příjemnou nasládlou parfemaci. Určitě si pořídím další balení.

Bioderma Hydrabio Sérum - 5/5
Můj další velký oblíbenec. Je to vůbec moje první sérum, ale měla jsem po něm pleť jako dětskou prdelku. Po žádném jiném produktu jsem dosud takhle jemnou pleť neměla. Bála jsem se toho, aby mi po delším používání neucpávalo póry, ale nestalo se tak. Nemám mu absolutně co vytknout a určitě se k němu v budoucnu vrátím. Samostatná recenze zde.

Mycí pleťový gel Himalaya - 5/5
O tomhle mycím gelu jste si taky mohly nedávno přečíst samostatný článek. Obsahoval peelingové částečky, které mi moc vyhovovaly svou hrubostí. Celkově jsem tenhle produkt používala moc ráda a obličej po něm byl krásně čistý. Na trhu je ale velké množství mycích gelů, které bych ráda vyzkoušela, takže k tomuhle se zatím nemám v plánu vrátit.

Ziaja intimní mycí emulze - 4/5
Vzoreček mi vystačil pouze na pár použití, ale emulze byla příjemná, jemně parfémovaná a nijak nedráždila. Na základě vzorečku bych se nebála pořídit si plné balení.

A jsme u konce.  

Zajímalo by mě, jaké je vaše oblíbené sérum nebo pleťový olejíček? Ráda bych nějaký vyzkoušela, tak budu vděčná za Vaše tipy :)

Krásný den!

16 komentářů:

  1. Tak tyhle spotřebované produkty jsou velmi pozitivní a vše hodnocené hodně kladně, super :)
    Já na tělová mléka od Nivei nedám dopustit :). Pleťový olejíček teď používám od Oriflame a mám pak pleť krásně napitou a je to tedy můj první pleťový olej, jinak jsem používala krémy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrát se mi tady sešly samé skvělé kousky a žádný propadák, za což jsem moc ráda :) Já jsem si dneska objednala olejíček od Havlíkovy apotéky, tak jsem moc zvědavá.

      Vymazat
  2. rozmýšľam nad kremom bioderma hydrabio riche na suchú pokožku, verím že by mi pomohol keď ich celkom chvália:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten vyzkoušený nemám, ale jak znám kosmetiku Bioderma, tak určitě zklamaná nebudeš. Mně od nich kromě mycího pleťového gelu zatím vše moc vyhovovalo a to jsem toho od nich už vyzkoušela poměrně hodně :)

      Vymazat
  3. Jak už víš, tak mně ta vlasovka z Avonu nesedla :( Sprcháč YR jsem měla, jen jinou parfemaci (možná nějaká magnolie) a taky jsem byla spokojená. Sérum od Biodermy jsem kdysi dávno měla v mini balení a dlouhodobě mi moc nesedělo, tak ho zrovna dodělává mamka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jasné, že všem nemůže vyhovovat úplně to stejné, takže to chápu, ikdyž já jsem si ji moc oblíbila :)

      Vymazat
  4. sprcháče YR sú závislosť :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi mi nezbývá nic jiného než souhlasit, ty jejich vůně nemají konkurenci! :)

      Vymazat
  5. Já jsem měla jen duo na vlasy od Avonu a nic moc, no..nějak mně po umytí svědila hlava. Ale ta vůně byla fajn a nelituju, že jsem je vyzkoušela. Jinak, já zbožňuji pleťové oleje od Loreal, měla jsem ten z řady Nutri-Gold a bezvadná věc, pak jsem zjistila, že je k dostání i olej určený pro smíšenou/mastnou pleť, tak ten jsem si přála k Vánocům, zatím jsem ho nevyzkoušela, protože dodělávám předchozí, ale bez olejů už moje pleťová rutina nemůže fungovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spousta holek mi post samostatnou recenzi psala, že je po šamponech od Avonu svědí hlava, takže nejsi sama. Tak to jsem asi sto let za opicema, protože jsem netušila, že i Loreal má své pleťové oleje :D Já jsem si teď objednala jeden od Havlíkovy apotéky, tak snad si s ním taky sednu :)

      Vymazat
  6. Ten levandulový sprcháč potřebuju! :D :) Až konečně dodělám zásobu sprcháčů, vím co bude následovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky dobrá spotřeba :) palec nahoru! :) Jen teda z tvých produktů jsem vůbec nebyla spokojená se sérem Hydrabio... Nic mi nedělalo, čekala jsem extra hydrataci a byla na mé pleti spíše průměrná, za to maska je bezva! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? To já jsem si ho naprosto zamilovala, po ničem jiném jsem nikdy tak hebkou pleť neměla :) Ale je jasné, že všem nemůže vyhovovat to stejné.

      Vymazat
  8. Levandulový sprcháč se také objeví v mých spotřebovaných produktech. Strašně krásně voněl. :)


    Rimmel Wonder'Full Volume Colourist

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je dokonale autentická, určitě jsem ho neměla naposled. Myslím, že v zimě se k němu zase vrátím :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)