neděle 10. dubna 2016

CC krém Bourjois

Přeji Vám krásný začátek nového týdne! :)

Dnes bych Vám ráda představila produkt, který v posledních týdnech používám téměř každý den jako podklad na pleť. Jak už možná víte, preferuji lehčí makeupy a BB krémy před hutnými, velmi krycími makeupy, které moji pleť zatěžují. CC krém jsem ale ještě žádný neměla, tohle je moje první zkušenost. A jak jsem s ním spokojená?


Tento CC krém slibuje sjednocení tónu pleti, precizní hydrataci pleti do hloubky a celkové omlazení pleti. Má ochranný faktor 15, který pleť chrání před nebezpečným slunečním zářením. Tento produkt by měl zakrýt drobné nedokonalosti pleti a sjednotit barevný tón pleti. Vyživující složky by rovněž měly rozjasňovat a revitalizovat pleť.

Já jsem si vybrala nejsvětlejší odstín 31 Ivory, který mi dokonale sedí. Je to přesně ten odstín, který mi vyhovuje v průběhu celého roku kromě léta. Je to světlý odstín se žlutým podtónem, ale v nabídce mají i odstíny s růžovým podtónem, takže věřím, že si vybere každá z nás. 
Krém má tekutou konzistenci, přesně tak jak to mám ráda. Díky úzkému aplikátoru se dobře dostává z tuby ven a dá se korigovat jeho množství. Já ho nanáším prsty, protože mi to vyhovuje nejvíc. Nanáším ho klasicky jako krém, nijak extra ho do pleti nezapracovávám. Velmi dobře se roztírá, na aplikaci stačí pár sekund a obličej vypadá skvěle. Tento CC krém je na pleti velmi příjemný, vůbec ho během dne necítím a nijak moji pleť nezatěžuje. Nemám pocit, že mi "sedí" na pleti, naopak bych řekla, že se chová jako klasický lehký hydratační pečující pleťový krém. Proto jsem od něj nečekala téměř žádné krytí. O to více jsem byla překvapená, jelikož tento CC krém mi zakryje zarudnutí pleti i menší pupínky a pleť krásně sjednotí. Krycí schopnost bych označila za střední. Po jeho použití vypadá pleť tak nějak zdravě a přirozeně, jinak to nedokážu popsat.  Rozhodně nevytváří žádný nepřirozený efekt masky. Na pleti mi vydrží celý den aniž by vytvářel nějaké mapy nebo se nějakým způsobem sléval do vrásek. Musím říct, že tohle je pro mě objev letošního roku! Funguje velmi dobře jako hydratační krém, ale zároveň má i vlastnosti dobrého makeupu. Oceňuji, že je opravdu hydratační, ale přesto se po něm nelesknu. Pudr používám spíše ze zvyku, ale nutnost to rozhodně není. Já jsem s ním moc spokojená a nemám mu absolutně co vytknout. Myslím, že tohle bude ten produkt, který budu mít vždycky doma a budu po něm sahat, když se mi nebude chtít nic vymýšlet, protože vím, že na tenhle krém se můžu spolehnout a velmi rychle a jednoduše dosáhnu skvělého výsledku. Dle popisu na internetu by měl tento krém vyhovovat všem typům pleti a já musím souhlasit. Určitě bych ho mohla doporučit všem, jedině bych snad vynechala ženy, které mají hodně mastnou pleť. Za sebe dávám jedničku s hvězdičkou a stoprocentně si pořídím další balení.


Jaký je Váš oblíbený podklad na pleť? Zkoušely jste tento CC krém?

Budu se těšit na Vaše komentáře. Krásný den! :)

10 komentářů:

  1. Četla a slyšela jsem na něj už dost chvály, ale s koupí zatím vyčkávám, asi proto, že BB krémů mám dost a přitom je zas tak moc nevyužívám, snad jen na léto, to po nich sahám docela často. Ale určitě o něm do budoucna přemýšlím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, já taky nepotřebuji mít doma X makeupů a BB krémů, bojím se, že by se mi snadno zkazily. Ale nějaký BB krém mám doma vždy v zásobě. Momentálně mám od Loreal, ten mi ale odstínem sedí až v létě, tak jsem moc ráda, že tento od Bourjois má světloučký odstín. Vyhovuje mi po všech stránkách a nečetla jsem na něj snad jedinou negativní recenzi :)

      Vymazat
  2. Vidím tento CC asi úplně poprvé a sama jsem CC zkoušela, ale nesedl mi zrovna ten odstín

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně musím říct, že zatím nevidím mezi BB krémy a CC krémy, oba dva tyto koncepty mi vyhovují. A od jaké značky jsi měla CC Veru? :)

      Vymazat
  3. No tak to jsi mě nalákala! Asi si ho budu muset pořídit na dny, kdy nechci mít nebo nemůžu mít full face.. :D Navíc se mi líbí ten žlutý podtón. Díky za recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ti bude vyhovovat tak jako mně :) Rádo se stalo! :)

      Vymazat
  4. Vypadá dobře, já tyhle krémy osobně nepoužívám:)
    LadyCaterpillar | Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš radši makeupy nebo máš to štěstí, že si nemusíš dávat žádný podklad? :)

      Vymazat
  5. Také ho mám a jsem s ním spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je boží, už se blížím ke konci balení, ale určitě si v budoucnu pořídím další :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)