pondělí 4. dubna 2016

Co jsem dělala v březnu?

Zdravím Vás holky!

Dnes pro Vás mám jen rychlé fotoshrnutí uplynulého měsíce. Já sama mám tyhle random fotky moc ráda a u ostatních je se zájmem sleduji. Můj březen byl především ve znamení psaní bakalářské práce, nad kterou jsem strávila hodně času. Paradoxně čím víc mám povinností, tím více tíhnu k prokrastinaci, takže i za tenhle měsíc se mi tady nashromáždilo poměrně dost fotek :)

moje oblíbená kosmetika

 tuhle čokoládu musíte ochutnat, to je nebe v hubě! :D

 chvilka pohody u dobré knihy

 odpočinek ve wellness

 je potřeba si to psaní bakalářky nějak zpříjemnit

 můj první přívěšek na Pandoru, volba byla jasná

oblíbená snídaně

 první tvářenka, které jsem se dostala na dno, yes! :D

velikonoční perníčky

:-*

a zase moje oblíbená ovesná kaše

po hodně dlouhé době nude nehty

velikonoční domácí mazanec s domácí jahodovou marmeládou

konečně jsem viděla film Věčně mladá a moc se mi líbil, má velmi originální téma, doporučuji všem ke shlédnutí :)

A co jste v březnu dělaly Vy? Mám tady nějakou čtenářku, která taky píše BP? :)

Krásný den!

22 komentářů:

  1. Pod tu čokoládu se musím podepsat, jakmile ochutnám, tak nedokážu přestat, dokud není fuč:-D Když vidím ten korektor Catrice, tak si musím povzdechnout..už jsem ho vypotřebovala a ne a ne trefit na další, sice jsem si koupila ten tmavší odstín, ale ještě nemám barvu od sluníčka, tak ho nevyužiji a ten světlý je prostě beznadějně vyprodaný:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od ní nečekala nic extra, ale ty kousky kokosu? To je slast! :D Catrice korektor je pro mě zatím nejlepší, který jsem kdy vyzkoušela. Pomalu se taky blížím na jeho dno, tak už se musím začít poohlížet po novém balení, protože vážně nejde sehnat jen tak.

      Vymazat
  2. Ten wellness ti teda závidím, ja se taky na nějaký ten odpočinek chystám, jelikož jsem v práci dostala wellness pobyt;) Jinak Pandora náramek je úžasný:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu čokoládu musím ochutnat, miluji kombinaci kokosu a čokolády :-) Film Age Of Adaline se mi taky moc líbil, povedl se :-) Korektor od Catrice taky chci už hodně dlouho zkusit, jenže je v Praze všude pořád vyprodaný...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ochutnej, mají ji v Lidlu a je to vážně nebe! :D To je pravda, Catrice korektor není úplně dobře dostupný, taky jsem na něj v drogerii narazila až napotřetí.

      Vymazat
  4. Jooo Peti souhlasím, že kokosová čokoláda Ritter je nebe v hubě :D Miluju ji ♥
    Moc se mi líbí trio od MR a taky bych si dala ovocnou misku :)
    A jak se Ti bakalářka psala/píše?
    Přívěsek od Pandory je teda nádhernej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si ji taky zamilovala, kam se hrabou všechny Milky :D Veru ještě tam musím doladit nějaké detaily a budu mít konečně hotovo. Je nejvyšší čas, protože odevzdávám 2.května. Už se těším až ji budu držet vytisknutou v rukou :)

      Vymazat
  5. ten náramek je nádhernej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, hlavně ten přívěšek pro mě má význam. Další bych si chtěla pořídit absolventskou sovičku za státnice :)

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. snažila jsem se dělat si radost ve chvílích volna :)

      Vymazat
  7. S tím jídlem mi děláš chutě! Tu čokoládu jsem ještě neměla, ale vím, že každýmu mega chutná :D Make me brow je můj oblíbenec též!
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu čokoládu prostě musíš ochutnat! :D Dala jsem kousek mamce a sestře a všechny jsme slintaly blahem :D Gelík je super, určitě ho nemám naposledy :)

      Vymazat
  8. Čokoládu moc nemusím, ale tuhle zbožňuji. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úplně dokonalá, až se dostanu do Lidlu, tak si udělám zásoby :)

      Vymazat
  9. Film jsem taky viděla a líbil se mi :) My na Velikonoce nepečeme už hodně let, ani si nepamatuju kdy naposledy, takže jsem byla fakt hodně malá :D Tlapka je dokonalá a musím konečně ochutnat tu čokoládu (pořád si říkám, že to sladké musím omezit, ale nedaří se) :D A ovesná je taky moje nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to my pečeme každý rok, mamka upekla dva mazance a za půl dne nebyl už ani kousek :D Určitě ochutnej, jednou za čas je potřeba obalit si nervy sladkým bez výčitek :)

      Vymazat
  10. Máš vyfocené samé dobrůtky a ještě takhle na večer :) Docela mě začala honit mlsná :) A věřím, že psaní bakalářky je děs a hrůza, moje mamka ji zrovna dopisuje a já pomáhám s technickýma věcma, jako jsou nadpisy, obsahy, řádkování a jen z toho už docela šílím a nejradši bych ten počítač vyhodila z okna a pod oknem do jeho roztříštěných kousků ještě pořádně kopla :D

    Piosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, když já si dobré jídlo neumím odpustit..:D Tak to tvoji mamku obdivuji, já bych se do toho v pokročilém věku asi nepustila, už teď mě to ničí. Ty technické věci jsou taky dost ubíjející, to ti věřím. Mně s tím naštěstí hodně pomohla kamarádka, takže na mě už bylo "jenom" napsat ten obsah :D

      Vymazat
  11. Přívěsek na tvou Pandrou je moooc hezký :) Jinak ten film The age of Adeline je super, hned jsem se zamilovala do toho herce ♥

    Novinky v drogériích

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Peggie, hlavně pro mě má význam! :) Mně spíš uchvátila ta herečka, jak jí to neskutečně slušelo celý film :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)