středa 27. dubna 2016

Dove Oxygen Moisture pro krásné vlasy?

Zdravím Vás! :)

Po delší době Vám přináším recenzi na vlasovou péči. Řada Oxygen Moisture od Dove byla velmi chválená, když vstoupila na náš trh. Četla jsem na ni spoustu pozitivních recenzí a všichni si tyto dva produkty chválili na dodání objemu vlasů. To je něco pro mě, takže jsem samozřejmě neodolala a taky jsem to musela vyzkoušet. A jak jsem spokojená?


Podle oficiálního popisku by mělo nezatěžující složení hydratovat jemné, zplihlé vlasy a zároveň jim dodat až o 95 % větší objem. To zní skoro dokonale, ale u mě to bohužel nezafungovalo.
Na úvod musím říct, že se mi moc líbí balení, které je krásné, ale trochu nepraktické. Nemám tyhle balení moc ráda, protože když je kondicionéru už na dně, těžko se z tuby dostává. Navíc ve sprše do těch víček pořád zatéká voda, ale to je jen takový detail. Kdyby byly oba produkty funkční, tak jim nějaké balení mileráda odpustím. Šampon má průhlednou gelovou konzistenci, kondicionér je hutnější pasta. Oba produkty moc krásně voní, parfemace je taková čistá a zároveň lehce nasládlá, opravdu velmi příjemná. Šampon výborně pění a při použití mě na vlasech nijak nedráždí. Musím říct, že po oplachování šamponu se mi vlasy zdají vždy takové objemnější, mám pocit, že jich mám víc. Kondicionér používám pouze do délek, k pokožce hlavy ho vůbec nenanáším. Ovšem jakmile si vlasy vysuším, pocit nadýchaných vlasů je pryč. Vlasy jsou umyté, lesklé, ale nezaznamenala jsem žádné výrazné dodání objemu. Řekla bych, že vypadají jako po použití jakýchkoliv obyčejných vlasových přípravků, takový průměr. Jsem zvyklá mýt si vlasy obden. První den po umytí vypadají vlasy hezky, ale když se vzbudím ráno druhý den po umytí, tak už jsou u kořínků mastné a nejradši bych je umyla znovu. Navíc s touto řadou mám jeden zásadní problém a to, že se mi po ní udělaly lupy a to na ně jinak vůbec netrpím. Začala jsem používat jinou vlasovou péči a lupy zmizely. Asi po měsíci jsem začala tyto produkty používat znovu, protože jsem je nechtěla jen tak vyhodit a lupy už se neobjevily. Stejně už se ale těším až tyhle dva přípravky spotřebuji a znovu si je rozhodně nepořídím.
S těmito produkty nejsem spokojená, bohužel mě zklamaly a celkově mě to odradilo od zkoušení další vlasové péče Dove, ikdyž si tuto značku na vlasy hodně lidí chválí. Za mě nebrat.


Máte rády vlasové přípravky od Dove? Jaký je Váš oblíbený šampon na objem vlasů? (Pořád marně hledám :D)

Krásný den!

14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Vypadá, ale pro moje vlasy to bohužel už tak zajímavé nebylo :D

      Vymazat
  2. Škoda těch účinků. Jak se tahle řada objevila a já viděla pochvalné recenze, chtěla jsem ji hned mít. Naštěstí jsem měla jiné zásoby a pak na ni úplně zapomněla. Já zrovna teď nemám na vlasy nic, co by mi extra vyhovovalo. Chci pak ještě zkusit vlasovku Bione a pak si koupím Loreal z kadeřnictví. Koupila jsem mamce masku a šampon na barvené vlasy, párkrát jsem si oba produkty půjčila a byla jsem spokojená, tak to zkusím. Chci teď pro vlasy udělat maximum, aby byly krásné a mohly růst do délky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě na někom může mít tahle řada super účinky, ale mně bohužel nesedla. Přípravky na vlasy od Bione mě taky moc lákají, škoda, že tahle značka není lépe dostupná v drogeriích. A pak bych taky ráda konečně vyzkoušela slavné šampony od Aussie :)

      Vymazat
  3. Mě tahle řada v minulosti docela nadchla. Dělala mi krásné a lesklé vlasy :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ráda slyším. Věřím, že ti určitě mohla vyhovovat :)

      Vymazat
  4. Já jsem tuhle řadu měla a i když mi bohužel neudělělala žádnou lví hřívu, tak jsem měla vlasy takové jakoby provzdušněné, lehké:-) Ale druhý den už byly zase splihlé.. takže z mé strany se žádné velké nadšení taky nekonalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi právě taky vadí, že druhý den po umytí už nejsou vlasy vůbec hezké. A výskyt těch lupů to dorazil úplně :D

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Mně bohužel nesedla, to ale neznamená, že ty s ní nemůžeš být spokojená :)

      Vymazat
  6. Přiznám se, že jsem od Dove vlasové přípravky nikdy nezkoušela a ani ně nijak tato značka neláká, nevím proč :D Zrovna tuto řadu jsem si chtěla pořídit, když se uvedla na trh, ale jsem celkem ráda, že jsem to neudělala :D Škoda, že ti nesedl.

    April Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nikdy přetím žádnou vlasovku od Dove neměla, ale když tahle řada má tak boží obaly :D

      Vymazat
  7. Tak to si ma teraz pekne sklamala, pretože ma v zásobe čaká jeden šampón a jeden som kúpila aj sestre :D. Ale to kvôli tým krásnym obalom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly se mi taky moc líbí. Tak mi pak dej vědět, jak vám vyhovovaly, třeba budete mít lepší zkušenost než já :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)