pátek 15. dubna 2016

Kosmetika Moje - laky na nehty

Přeji Vám krásný víkend holky!

Loni touhle dobou jsem udělala svou první objednávku kosmetiky značky Moje. Tahle značka je ryze česká a já moc ráda podporuji české výrobky. Kromě další kosmetiky, o které už jsem vám psala, jsem si objednala i laky na nehty o kterých bude řeč právě dnes.


Vybrala jsem si sadu tří matných laků v krásných jarních barvách a jeden klasický lesklý lak. Musím říct, že matné laky na nehty moc nevyhledávám a ve své sbírce jich moc nemám. Mám pocit, že zdůrazní každou nedokonalost a výsledek není nikdy tak hezký jako by byl u laku s lesklým finishem. Ale jednou za čas mám náladu na matný finish a ráda po nich sahám. A když mám náladu na nějaký odstín právě z těchto laků, ale na lesklý finish, tak ho jenom na závěr přelakuji klasickým nadlakem a je vystaráno. Právě odstíny těchto matných laků vzbudily docela ohlasy mezi mými kamarádkami, které mi často chválí manikůru a ptají se mě, co to mám na nehtech. 
A teď už něco k samotným vlastnostem. Jak matné laky, tak i lesklé se moc hezky lakují a mají široký štěteček se kterým se dobře pracuje. Kryjí ve dvou vrstvách a velmi rychle zasychají. Liší se pouze ve výdrži. Lak s lesklým finishem mi v pohodě vydrží na nehtech bez oděrek čtyři dny, zatímco laky s matným efektem maximálně dva dny. To je důvod, proč po lacích s matným efektem sahám méně, na celý pracovní týden s nimi bohužel nemůžu počítat. Ale ideální jsou právě na víkendy - v pátek nalakovat a v neděli odlakovat. Ráda bych ještě podotkla, že mnou pořízené fotky nezachycují barvy úplně přesně. Ve skutečnosti jsou ještě o trošku výraznější a zářivější, což můj fotoaparát bohužel nedokázal úplně pochytit.
Laky na nehty značky Moje jsou podle mého názoru takový průměr. Rozhodně neurazí, ale ani mě nijak nenadchly a nepotřebuji si pořizovat další. Ovšem pokud vás nějaká barvička z jejich nabídky zaujme, tak se nemusíte bát si je pořídit, rozhodně nejsou špatné. Pokud navíc použijete nějaký dobrý nadlak, tak si myslím, že by kolem toho týdne mohly zvládnout vydržet bez nějaké větší újmy. Samozřejmě je to všechno i o kvalitě nehtů, takže je možné, že na vás budou držet zase trochu jinak než na mně. 
Sortiment této značky si můžete prohlédnout tady.






Máte nějaké zkušenosti se značkou Moje? Líbí se Vám matné laky na nehty?

Budu se těšit na Vaše komentáře! :)

10 komentářů:

  1. S touto značkou zkušenost nemám. Hodně jsem o ní slyšela a líbí se mi, že je to ryze česká značka. Mám v plánu si od nich něco pořídit. Mimochodem zaregistrovala jsem, že mají i laky s gelovým efektem. Jinak z tvých barviček se mi moc líbí matná růžová a nude odstín. Matné nehty se mi moc líbí. Vždy jsem toužila po černých matných nehtech, jenže jsem neměla matný lak. Minulý rok jsem si od GS koupila matný top coat, což byla nějaká limitka, a musím říct, že je opravdu skvělý a zmatní úplně všechno. Pořád jsem si ty černé matné nehty nedopřála, protože teď zase nemám černý lak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám moc ráda jejich oční stíny a alá "chubby sticky", ty jsou super! :) Laky s gelovým efektem jsem taky zaregistrovala a ty mě docela lákají k vyzkoušení. Tak to já černou nenosím pro změnu skoro vůbec, mám tady jeden černý lak už asi pět let a celkem jsem ho měla nalakovaný maximálně dvakrát :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Takový šeříkový, teď na jaro a léto je ten odstín jako dělaný :)

      Vymazat
  3. Mám to podobně, pár laků s matným efektem ve sbírce mám, ale moc je nevyhledávám, já jsem prostě spíš na ten lesk:-) Ale první tři odstíny se mi moc líbí a úplně nejvíc asi ta lila barvička, pro tuhle barvu mám slabost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se z těch matných odstínů líbí právě nejvíc taky ta fialková, zrovna nedávno jsem ji měla na nehtech :)

      Vymazat
  4. Nádherné farbičky! Hned bych brala :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám matný lak na nehty jen jeden a to růžový od Essence, ten efekt je zvlášní, ale líbí se mi :). Od značky Moje jsem měla balzámy na rty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich balzámy na rty chci taky vyzkoušet, protože jsem na ně slyšela hooodně pozitivní ohlasy. Navíc se mi líbí, jak mají balzámky personalizované a můžeš si vybrat balení např. se svým jménem. To je super nápad :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)