čtvrtek 7. dubna 2016

Pleťové krémy Ziaja s kozím mlékem

Zdravím Vás mé milé čtenářky!

V mojí pečující rutině o pleť už nějakou dobu dominuje denní a noční krém Ziaja s obsahem kozího mléka. Pomalu se blížím na jejich dno, takže je nejvyšší čas Vám o nich něco málo říct. Tak jdeme na to! :)


Oba krémy jsou určeny pro suchou a málo pružnou pokožku. Slibují intenzivní a trvalou hydrataci pleti, stimulaci přirozených procesů pokožky a tím vyhlazení jemných vrásek a zároveň zklidnění podráždění. Moc se mi líbí kalíškové balení, které je z pevného plastu. Vůbec mi nevadí, že musím sahat do krému prsty, naopak mi dělá radost, když vidím jak pěkně krém spotřebovávám. 
Musím říct, že jsem si vůbec nebyla jistá jestli budou tyhle krémy vhodné na můj typ pleti. Čelo a kořen nosu se mi lehce mastí, zatímco bradu a okolí nosu mám suché a snadno se mi vytváří šupinky. Když měla Ziaja akci 1+1, tak jsem neodolala a oba krémy jsem si pořídila. Musím říct, že jsem dobře udělala! Oba dva krémy jsou moc příjemné a neucpávají mi póry ani v mastnějších oblastech na obličeji. Denní krém má lehčí konzistenci, ale i přesto pleť moc hezky hydratuje po celý den. Nedoporučuji ovšem jako podklad pod makeup, to jsem se potom hodně leskla i přes zapudrování. Noční krém je mastnější, což mi ale na noc nijak nevadí. Když se ráno vzbudím, mám pleť krásně vyživenou a jemnou na dotek. Musím říct, že jsem se bála té "kozí parfemace". Kozí mléko opravdu nemám ráda a smrdí mi. Proto jsem byla mile překvapená, že tyto krémy nemají co se vůně týče s kozím mlékem nic společného. Voní mi moc příjemně, jemně a ráda je používám. Jeden krém stojí cca 90 Kč a za tu cenu je to vážně paráda. Splňují vše, co od krémů očekávám a nemám jim co vytknout. V létě už by mi nejspíš nevyhovovaly, ale v zimě mé pleti poskytovaly maximální hydrataci a pohodlí. Jsem s nimi moc spokojená a určitě to nejsou moje poslední krémy na pleť od této značky. Poměr cena výkon je prostě super! :)


Zkoušely jste pleťové krémy od značky Ziaja? 

Budu se těšit na Vaše komentáře! Krásný den! :)

14 komentářů:

  1. Jojo tyhle krémíky jsou super a taky petrželkový oční :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten slyším taky jenom samou chválu, v budoucnu bych ho ráda zkusila :)

      Vymazat
  2. Kozí řadu používá mamka a prý nic lepšího není. Sama s touhle řadou zkušenost nemám, ale výrobky od téhle značky mám ráda, jen škoda, že není komplet dostupná v drogeriích, to by se nakupovalo ještě líp:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám značku Ziaja taky moc ráda, podle mě je kvalitní a za super ceny. Ta dostupnost mě taky mrzí. Vím, že něco málo bylo dostupné v Albertu a Rossmannu, ale to už je taky minulost bohužel. Takže nám nezbývá nic jiného než nakupovat na e-shopech. Na Parfums mají docela široký sortiment, takže většinou k objednávce něco přihodím právě od Ziaji :D

      Vymazat
  3. Hmm, tak to lesknutí se přes den by mi vadilo, ale já se lesknu teda skoro po všech krémech :-D Jinak se mi krémy líbí a pěkná recenze ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho právě používám jen ve dny, kdy se nelíčím, pod makeup mám jiné oblíbence :) Děkuji moc!

      Vymazat
  4. Já jsem Peti měla noční a udělala se mi po něm právě taková krupička a pleť se mi po něm zhoršila, tak už jsem ho pak nepoužívala. Ale moc se mi líbí vůně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím Veru, četla jsem tvoji recenzi :) já jsem měla občas krupičku předtím než jsem ho začala používat, ale při jeho pravidelném používání u mě naopak došlo ke zlepšení a krupička a suchá místa jsou pryč :)

      Vymazat
  5. Už dlooouho se chystám něco od této značky vyzkoušet. Líbí se mi jednoduché obaly a i ty vůně. Zkoušela jsem si něco ovonět v obchodech a super. Uvidíme, snad konečně dopotřebuji věci co mám doma a něco si pořídím :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, já jsem od nich měla už poměrně dost kousků a zatím mi všechny vyhovovaly, rozhodně mi nevadily. Navíc ten výběr variant je skvělý :)

      Vymazat
  6. Já měla z této řady krém (mléko?) na ruce a byl skvělý. Dokonce mi po čase zmizel z rukou i atopický ekzém. Takže kozí řadu taky doporučuji :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od Ziaji krémy na ruce ještě neměla, ale taky bych je ráda zkusila. Je super, že ti tak vyhovoval :)

      Vymazat
  7. Oba jsem měla, vyzkoušela jsem jen ten noční a pro mojí pleť to byla katastrofa. Strašně se mi po krému zhoršila pleť a udělalo se mi víc pupínků, takže jsem ho darovala kamarádce, která je s ním spokojená :)

    Novinky v drogériích

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, já jsem s ním moc spokojená. Ale je jasné, že nemůže všem vyhovovat to stejné :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)