neděle 19. června 2016

Konturovací trio Makeup Revolution

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Delší dobu jsem se neozývala, protože jsem měla před státnicemi, což bylo období plné stresu. Takhle intenzivně jsem se ještě nikdy neučila, ráno jsem vstala a většinou jsem se učila třeba do dvou do rána. Na počítač jsem neměla ani čas ani náladu. Dnes už je ale všechno úspěšně za mnou a já se nemůžu dočkat, až vám představím všechny kosmetické novinky, které se u mě objevily. Dnes se podíváme na konturovací paletku od značky Makeup Revolution.


Tato paletka obsahuje tři základní produkty na tvář - bronzer, rozjasňovač a tvářenku. Já mám toto trio v odstínu Ultra Fair C01 a domnívám se, že je to jediný odstín, který se u nás dá sehnat. Paletka je skladná, celkem obsahuje 11 gramů produktu, což je na cestování úplně ideální. 
Konturování tváře je poslední dobou velkým hitem. Já však bronzery a konturovací pudry používám již několik let a jsou součástí mé denní líčící rutiny. Líbí se mi, že dokáží krásně zahřát obličej a zároveň ho trochu modelovat a zvýraznit. Tento bronzer je ve středně hnědém odstínu, já bych řekla skořicovém. Rozjasňovač má krásnou zlatou barvu, ale neobsahuje žádné třpytky, takže na pleti vypadá poměrně přirozeně. Mám doma i legendární Mary-Lou manizer od The Balm a nevidím mezi nimi téměř žádný rozdíl. Tvářenka je nádherná rose-gold barvička. Je to růžovka se zlatýma třpytkama, která dodá obličeji zdravou přirozenou barvu, ale na první pohled není patrné, že máte tvářenku. Všechny tři produkty jsou skvěle pigmentované, krásně se s nimi pracuje, dobře se roztírají do ztracena. Skvělou pigmentací myslím to, že nejsou pigmentované málo, ale naopak ani přehnaně moc. Strašně mě rozčiluje, když se chci rychle nalíčit, ale musím několikrát oklepat štětec, protože díky vysoké pigmentaci produktu se bojím, abych nevypadala jak Marfuška. To se tady nekoná, s pigmentací jsem opravdu velmi spokojená. Taky musím velmi ocenit, že produkty při nanášení téměř nepráší. Většinou se líčím ráno a když se jdu večer odlíčit, tak stále na tváři vidím tvářenku a lehce i bronzer, takže výdrž je za mě super! Já osobně jsem s tímto triem nadmíru spokojená. Dokonce tak moc, že u bronzeru už dřu dno, což se mi moc často nestává. Tato paletka stojí asi 150 Kč a rozhodně se vyplatí si ji pořídit, protože v poměru cena výkon opravdu nemá moc konkurentů. Zaujala mě natolik, že je reálné, že ji spotřebuji až do úplného dna.
Tohle je moje první zkušenost se značkou Makeup Revolution a já musím říct, že jsem nadšená a rozhodně bych si v budoucnu ráda pořídila i nějakou další tvářenku a chtěla bych vyzkoušet i jejich tekuté rtěnky.



Jaký je Váš oblíbený bronzer? Zkoušely jste nějakou kosmetiku od této značky? :)

Krásný den!

8 komentářů:

  1. tak tie sú skvelé! :) opäť Revolution nesklamal :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně jsem příjemně překvapená. Jeden čas se tato značka objevovala na všech blozích a já jsem jí byla trochu přesycená, takže jsem s nákupem vyčkávala, ale nakonec jsem moc spokojená :)

      Vymazat
  2. Dost jsem na to koukala, ale radši jsem počkala a objednala si to od Sleeku :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím o tom, že podobné trio dělá i Sleek, ale nezkoušela jsem ho. Jak ti vyhovuje? :)

      Vymazat
  3. Peti, mrkni potom na video s mojí beauty truhlou, kterou jsem si od této značky objednala ♥ až budeš mít čas. Takže státnice finito? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem dokoukala a teda to je pecka! Nejvíc mě zaujaly produkty na tvář a na rty, už teď se těším na recenze. Ano, už jsem Bc. :)

      Vymazat
  4. Já na bronzery moc nejsem, ale tohle trio mně dost láká, už jen proto, že kdybych nevyužívala bronzer, tak bych pořád mohla využívat rozjasňovač a tvářenku:-) Ale věřím, že se to s ním naučím:-)
    A gratuluji k úspěšným státnicím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase moc nepoužívám rozjasňovače, ale když je v této paletce, tak po něm ráda jednou za čas sáhnu. S bronzerem by ses to určitě naučila hravě, není to žádná věda, jen to chce mít vhodný štětec :) Moc děkuji za přání! :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)