čtvrtek 9. června 2016

Spotřebováno - květen

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Dnes přicházím s článkem o kosmetice, které jsem se podívala v květnu na dno. Celkem se jedná o čtrnáct kousků, což je na mě poměrně vysoké číslo. Vždycky mám radost, když nějaký kosmetický produkt vypotřebuji až na dno, protože pak si můžu bez výčitek pořídit nějaký nový. Máte to taky tak? :)



Sprchový gel Isana - 5/5
Na sprchové gely nejsem nijak náročná, jelikož nemám extra suchou pokožku a nepotřebuji, aby mi podobný produkt hydratoval pokožku, jelikož stejně po umytí používám tělové mléko. Tenhle sprcháč mi moc vyhovoval, dobře pěnil a krásně voněl. Nemám co mu vytknout a rozhodně si ho pořídím v nějaké další parfemaci.

Šampon a kondicionér Dove Oxygen Moisture - 1/5
Tohle duo bych si rozhodně znovu nepořídila. Při používání těchto produktů se mi ve vlasech vytvořily lupy na které běžně vůbec netrpím a naposledy jsem je měla snad někdy před deseti lety. Navíc mě nijak neuchvátil ani efekt po jejich použití, vlasy vypadaly stejně jako po jakémkoliv obyčejném šamponu, dodání objemu jsem nezaznamenala. Já tyhle dva kousky rozhodně nemůžu doporučit a docela mě to odradilo od zkoušení další vlasové péče značky Dove. Samostatná recenze zde.

Pěna do koupele Balea - 5/5
Tohle je naopak produkt, který si budu kupovat opakovaně! Stojí pár korun, výborně pění a nádherně voní. Já jsem byla velmi spokojená a rozhodně si pořídím i ty další dvě vůně, které mají v nabídce.


Tekuté mýdlo Fa - 5/5
Tohle mýdlo na ruce naprosto úžasně vonělo! Byla to krásná svěží vůně, která mě nabíjela energií a byla radost ho používat. Navíc ani příliš nevysušovalo. Já jsem byla spokojená a klidně bych po něm v budoucnu sáhla znovu.

Deodorant Balea - 3/5
Možná už víte, že mám deospreje od této značky velmi ráda. Když nesportuji, není vyloženě hic nebo nemám nějaké stresové podmínky, tak mi tyhle deodoranty bohatě stačí na domácí použití, protože ze sebe dlouho cítím jejich vůni. Tahle varianta mě ale trochu zklamala. Vybrala jsem si parfemaci, která byla spíše taková pánská a úplně se mi nelíbila. Navíc při aplikaci vytvářel oblak, který mě neskutečným způsobem dráždil a dusil. Tuhle verzi už bych si rozhodně nepořídila, ale jinou parfemaci klidně.

Sprchový gel Mary Kay - 3/5
Tenhle sprcháč jsem dostala k Vánocům. Musím říct, že fungoval dobře, přirovnala bych ho funkčně ke sprchovému gelu od Isany, akorát vůně na mě byla trochu těžká a dlouho se na těle držela, jako nějaký parfém. Ale vzhledem k tomu, že tenhle sprchový gel stojí cca 500 Kč a ten od Isany 30 Kč, tak bych si ho rozhodně znovu nepořídila, nejsem blázen. Za ty peníze si radši koupím nějakou kvalitní pleťovku nebo pěknou dekorativku. Ale pokud si chcete vyhodit z kopýtka a nevadí vám takováhle investice, tak proč ne? Funguje dobře.


Pleťové heřmánkové tonikum - 4/5 a mycí pleťový gel Ziaja - 5/5
Na tyhle dva kousky jsem nedávno psala samostatnou recenzi, takže se tady zbytečně nebudu více vykecávat. Oba dva bych si klidně pořídila znovu, ale gel mě zaujal o malinko více.

Pleťová maska Freeman s černým uhlím - 3/5
Jako peeling super, ikdyž trochu hrubší. Jako maska podle mého názoru úplně nefunguje a znovu ji mít nemusím. Recenze zde.


Gel na obočí alverde - 5/5
Jedná se o transparentní gel na obočí z nějaké loňské limitované edice. Obecně mám gely na obočí od této značky velmi ráda a ani tento nebyl vyjímkou. Obočí pěkně dotvaroval a zafixoval na celý den. Navíc měl praktický malý kartáček.

Pleťový krém Bioderma Atoderm Nutritive - 5/5
Má cenu k tomu ještě něco říkat? Je to jeden z mála pleťových krémů, které si kupuji opakovaně. Mám problémy se suchými šupinkami kůže na bradě a kolem nosu a tohle je můj zachránce. Zmiňovala jsem se o něm například zde.

Krém na ruce Yves Rocher - 4/5
Tohle je pro změnu loňská zimní limitka a taky jsem byla velmi spokojená. Krém měl lehkou gelovou konzistenci, ale přesto výborně hydratoval a nezanechával mastný film. Navíc krásně sladce voněl.

Konopný šampon Cutis Help - 5/5
Tenhle šampon můžu označit jako můj objev letošního roku! Během pár použití mě dokázal zbavit lupů, které se mi vytvořily po používání výše zmíněného dua produktů od Dove. Navíc jsem po něm měla tak krásné vlasy jako už dlouho ne. Krásně nadýchané, lesklé a hebké. Dokonce mi je pochválila i moje kadeřnice. Jsem vážně maximálně spokojená a rozhodně ho nemám naposledy!

A jsme na konci. 

Jakému kosmetickému produktu jste se v uplynulém měsíci podívaly na dno vy? :)

16 komentářů:

  1. Škoda toho Dove, na tuhle řadu jsem se chystala, protože když to byla novinka, četla jsem samé oslavné články. Ale v poslední době už čtu docela i kritiku, tak asi ušetřím. Od stejné značky, jako máš ten poslední šampon, jsem měla kdysi krém (hodně let zpátky, měla jsem ho teď ve spotřebováno) a bohužel si vůbec nepamatuju, jaký byl. Ale šampon je dle popisu vážně skvělý a docela mě láká :) Krém YR mám taky, ale v zimě jsem se k němu nedostala, tak čeká na další podzim. Zkoušela jsem ho jednou a přišel mi hodně vodový a moc si nevybavuju ani tu hydrataci, tak jsem zvědavá, jaký nakonec bude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky čekala zázraky, protože jsem na tuto řadu slyšela snad jenom samou chválu. Ale opak je pravdou, mně to bohužel nesedlo. Za to ten šampon od CutisHelp je jiný kalibr, fakt super a hned byl na vlasech vidět rozdíl :) Krémík na ruce od YR byl opravdu velmi řídký a gelový, ale s hydratací jsem byla spokojená, snad budeš i ty :) Nechtěla jsem ho tady syslit do příští zimy, tak jsem ho používala i v květnu a ta parfemace mi byla poměrně příjemná i v horkém počasí, ikdyž je samozřejmě přimárně určená na zimu :)

      Vymazat
  2. tiež som išla napísať že Dove musel byť skvelý a prekvapilo ma, že si nebola spokojná :( možno je to zmenou šampónu..
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel mi fakt nevyhovoval. Já jsem zvyklá hodně střídat šampony, opakovaně si nepořizuji téměř žádný, tak vážně nevím kde se stala chyba... Každopádně moje sympatie si nezískal. Ale třeba se zase někdy nechám nalákat na nějakou jejich super řadu, znám se :D

      Vymazat
  3. Taky jsem vždycky ze spotřebovaného produktu nadšená, už to i ukazuju příteli a vždycky hlásím "spotřebováno" blázen :D. Měla jsem krém od YR a voněl tak nádherně, že toho mi bylo líto, že jsem ho spotřebovala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zkušenost mám s dvojkou Dove a ta nebyla nic moc, čekala jsem od ní víc. A jinak, i mně těší, když něco vypotřebuji, protože se mi každým spotřebovaným kouskem uvolní místečko, které se musí co?:-D Samozřejmě rychle zaplnit něčím novým:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak přesně bych to řekla já, s tebou bych si rozumněla :D

      Vymazat
  5. Moc zajímavý článek i produkty. :-) jsem ráda, že existuje někdo, kdo spotřebovává stejně jako já :)

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, spotřebovala jsi toho opravdu hodně! :) Já jsem vždycky taky moc ráda, když mi něco dojde a já si bez výčitek můžu koupit nějaký další produkt :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle měsíc se mi to tady nějak sešlo, takže si můžu dělat nové zásobičky :D

      Vymazat
  7. Tolik produktů! :D Ta vánoční limitka YR bylo něco skvělého, ještě dlouho se k ní budu nostalgicky vracet a litovat toho, že jsem si toho nepořídila víc. Zrovna ten krém bych chtěla... Doufám, že na Vánoce přijdou ještě s něčím víc lepším, abych zapomněla na tady tu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voněl nádherně, ale já jsem taková, že se mi tyhle sladké parfemace brzo omrzí, takže znovu už bych ho úplně nepotřebovala. Ale prostě celkově vůně produktů u YR jsou super, tam jsem ještě nikdy nešlápla vedle :)

      Vymazat
  8. Já Dove miluji, ale tyto produkty jsem nezkoušela. Ta vánoční limitka od YR voní krásně, opravdu evokuje Vánoce :-)
    A ten poslední šampón neznám vůbec. Kde si ho kupovala?
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kosmetika značky CutisHelp se dá sehnat běžně v lékárnách, po téhle zkušenosti chci rozhodně vyzkoušet i další jejich produkty :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)