úterý 12. července 2016

Rozjasněné léto s Mary - Lou manizerem

Krásný den moje milé čtenářky!

Dnes bych Vám ráda řekla pár slov o legendárním rozjasňovači od The Balm. Mám ho ve své sbírce už pěkných pár měsíců, ale pravidelně jsem ho začala používat právě až teď s prvními slunečními paprsky.


Dlouho jsem se rozmýšlela jestli si pořídím Cindy, která má růžový podtón nebo právě Mary, která má krásnou zlatavou šampaň barvu. Nakonec jsem zvolila Mary a dobře jsem udělala, protože odstínově mi sedne opravdu skvěle. Musím se přiznat, že rozjasňovače na tváře a lícní kosti nepoužívám moc často. Preferuji lesklé tvářenky, které samy o sobě dodávají tváři přirozený jas a přidat k tomu ještě rozjasňovač je na mě už moc. Když ale používám matnou tvářenku, tak nad ní ráda ještě lehce vklepu trochu toho třpytu. Naučila jsem se ale pravidelně rozjasňovače používat na prozáření vnitřních koutků očí a nad horní ret. Velmi ráda taky Mary nanáším na celé oční víčko místo stínu, což vypadá úplně skvěle. Samotný produkt je velmi dobře pigmentovaný, ale dá se s ním dobře pracovat. Můžete si s ním pohrát a nanést ho opravdu jenom lehce, tak že nebude téměř vidět, ale dá se i krásně vrstvit, takže můžete dosáhnout opravdu výrazného projasňujícího efektu. Vůbec nepráší, což dost oceňuji, protože se nemusím bát, že budu mít produkt po celé tváři a budu se lesknout na celé kolo. Já osobně preferuji nanášení prsty, ale samozřejmě se dá v klidu použít i se štětcem, to už je jenom o preferencích. Jsem moc ráda, že mám tuhle věcičku ve své sbírce, protože se s ní dá dodat pleti krásný zdravý nádech. Teď v létě jsem si ho moc oblíbila, na opálené pleti vypadá prostě dokonale. 
Značka The Balm je mi celkově moc sympatická (ty obaly jsou božské!) a určitě chci jejich sortiment více prozkoumat. Hodně mě lákají jejich tvářenky a tekuté rtěnky.



Používáte rozjasňovače? Máte nějaký oblíbený produkt od této značky?

Krásné léto, těším se na Vaše komentáře! <3

16 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. A to balení! Je to ozdoba mojí kosmetické sbírky :)

      Vymazat
  2. Taky jsem dlouho přemýšlela, jestli víc potřebuji Mary nebo Cindy a zatím jsem rozhodnutá pro Mary, tak teď jen vyčkávám, jestli se objeví v nějaké akci:-) Díky za recenzi, potvrdila jsi mi, že ho potřebuji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že ti recenze byla k užitku. Děkuji za milý komentář! :)

      Vymazat
  3. Mám rozjasňovače 2, jeden od Essence a druhý od Makeup revolution a oba 2 používám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozjasňovač nevlastním, protože jsem líná se malovat a do tohohle bych se už asi vůbec nedokopala :D Ale občas mě láká zkusit rozjasňovač i bronzer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se bez bronzeru už vůbec neobejdu, poslední dobou se mi doma nějak hromadí a nejradši bych vyzkoušela úplně všechny co jsou na trhu :D Ale v polovině bronzeru co vlastním mám už dírku, takže je vidět, že mi tady opravdu neleží ladem :)

      Vymazat
  5. Rozjasňovač vypadá naprosto dokonalé, mám ho na svém wishlistu :)

    Giveaway | Victoria's Secret, Dermacol, Avon...

    OdpovědětVymazat
  6. Mary Lou je úplná klasika a asi neznám žádný jiný, který by seděl tak široké škále lidí s různými odstíny a podtóny pleti. Je prostě unikátní. :) Já rozjasňovač používám téměř vždy, když se líčím. Pokud ho nepoužiji je to proto, že mám třpytivý bronzer, který mi, jako tobě tvářenka, nahrazuje všechno dohromady. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že tahle barvička nejspíš bude slušet téměř všem. Na čas si ho ode mě půjčila kamarádka, kterou taky okouzlil a hned si koupila svůj :) Zrovna dnes jsem koukala na tvoji makeup sbírku a to množství rozjasňovačů mně dostalo, je vidět, že je to tvůj oblíbený kosmetický produkt :)

      Vymazat
  7. Super článok :) Jej ten je nádherný. Dlho hľadám kvalitý a dobrý rozjasňovač na leto a tento je fakt super. Len ešte stále váham s jeho kúpou, nie som si totiž istá či chcem doň toľko investovať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Oficiální eshop The Balm mívá často akce typu 2 za cenu 3, takže se vyplatí si počkat. U nás se dá sehnat často i za poloviční cenu na Vinted, tak kdyžtak mrkni :)

      Vymazat
  8. Na léto vypadá úžasně :) poslední dobou nad ním takyy přemýšlímm ale nemůžu se rozhodnout mezi mary a cindy.. no a samozřejmě ta cena :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo to je těžké dilema, to znám. Cindy taky nevypadá zle :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)