neděle 3. července 2016

Spotřebováno - červen

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Za měsíc červen se mi podařilo spotřebovat celkem jedenáct kousků kosmetiky a rozloučila jsem se i se třemi produkty z dekorativní kosmetiky, za což jsem moc ráda, jelikož se mi to moc často nestává. Vždy jsem ráda, když nějaký produkt spotřebuji, protože pak si alespoň můžu bez výčitek pořídit něco nového. Tak se na to se mnou pojďte mrknout :).



Lak na vlasy Taft - 5/5
S tímhle lakem jsem byla maximálně spokojená. Vlasy krásně zafixoval, ale zároveň z nich neudělal pevnou helmu a příliš je neslepil. Nemám mu co vytknout. Za mě je to jeden z nejlepších laků na vlasy, které jsem kdy vyzkoušela a už mám v zásobě dvě další balení.

Gel na holení Albert - 5/5
Objevuje se zde opakovaně, jsem s ním moc spokojená. Plní to, co plnit má a stojí pár korun.

Gel na holení Balea - 5/5
Mohla bych říct to samé jako u předchozího gelu, výhodou jsou navíc různé příjemné vůně a hravé roztomilé obaly.

Roztok na čočky OptoSoak - 5/5
Rovněž moje stálice na kterou nedám dopustit.


Sprej Belcura s částicema mikrostříbra - 4/5
Univerzální produkt k hydrataci pokožky. Hodně mě bavil ten sprejový aplikátor, ze kterého vycházela jemná pěna. Samotný krém byl poměrně dost mastný, ale hydratoval velmi dobře. Po dlouhodobém používání na obličej se mi po něm začaly tvořit pupínky, ale na tělo je super. Je to ideální pomocník např. při hojení popálenin ze sluníčka. Byla jsem spokojená. Samostatná recenze zde.

Deodorant Balea - 5/5
Taky moje stálice. Tyhle deospreje mám ráda na dny, kdy jsem např. jenom doma a chci mít pocit svěžesti a lehké ochrany. Tahle varianta byla zimní limitovaná edice, ale voněla krásně svěže a příjemně. Určitě si opět pořídím tenhle sprej v nějaké další vůni.

Tělové mléko Eveline - 4/5
Z počátku používání po aplikaci neskutečným způsobem lepilo, klidně i dvě hodiny po nanesení. Postupem času jsem se naučila korigovat množství a bylo fajn, příjemně vonělo a velmi dobře hydratovalo, ale přece jenom bych si ho kvůli tomu lepivému pocitu na těle nejspíš znovu nepořídila. Kladně hodnotím příjemnou, nenásilnou, jemnou vůni.

Sprchový gel Dove - 5/5
Sprchové gely od této značky mám velmi ráda a ani tenhle nebyl vyjímkou. Měl krásnou krémovou hutnou konzistenci, dobře pěnil, krásně voněl a výborně hydratoval. Pokud se vám nechce po sprše ještě mazat tělovým krémem, tak tohle je jasná volba. Už mám v zásobě další dva, ale v jiné parfemaci.


Řasenka Yves Rocher Sexy Pulp - 5/5
Tohle je velké překvapení a za mě jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem kdy vyzkoušela. Dělala mi krásné výrazné řasy, nijak nežmolkovala, nedrolila se, ani se neobtiskávala. Celý den mi vydržela v top stavu a výborně fungovala i po šesti měsících od otevření. Určitě ji nemám naposledy. Samostatná recenze zde.

Řasenka Moje Best - 2/5
Tahle řasenka mě naopak moc nezaujala. Už od začátku byla hodně suchá, použitelná vydržela dva měsíce přičemž ke konci už mi dělala na řasách nehezké hrudky a opadávala pod oči. Efekt byl velmi přirozený, nenápadný. Nezaujala mě a znovu si ji rozhodně nepořídím. Samostatný článek zde.

Oční stíny Maybelline - 1/5 
Tenhle kousek mám doma už hodně dlouho a použila jsem ho celkem tak třikrát, přičemž za posledních pět let snad ani jednou, proto je na čase se se ním rozloučit. Byly to vlastně slisované třpytky, které byly hodně suché a na oční víčko nešly téměř nanést. Když už se mi podařilo trochu stínu na oči nanést, tak stejně během dne většina produktu opadala pod oči. Takže za mě propadák.

Pleťový krém Ziaja s arganovým olejem - 4/5
Velmi příjemný krém a na základě vzorečku bych si klidně pořídila plné balení. Byl poměrně hutný a mastnější, ale na noc mám takovéhle produkty ráda. Krásně voněl a dobře se roztíral. Pleť po něm byla jemná na dotek a hladká. 

Pleťové krémy Vichy - 2/5
Tyhle vzorečky mě naopak moc nezaujaly. Oba dva krémy měly poměrně řídkou konzistenci a neměla jsem pocit, že by na pleti něco dělaly. Já potřebuji ještě větší dávku hydratace. Ale těžko říct, jaký budou mít účinek při dlouhodobém používání, tady nemůžu nic moc posoudit, protože každý vzorek mi vydržel pouze na dvě použití. 

Zkoušely jste něco mnou zmíněného? Kolik kousků kosmetiky se podařilo v červnu spotřebovat Vám? :)

Krásný den a úspěšný start do nového týdne!

14 komentářů:

  1. Z tebou spotřebovaných (těhle) produktů používám jenom lak na vlasy Taft a taky s ním jsem spokojená. A děkuju za článek, za tyhle typy článků jsem obzvlášť ráda, když procházím drogerií a nevím co by..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu, jsem ráda, že se ti článek líbil! :)

      Vymazat
  2. Deo sprej od Baley jsem měla už 2x voní pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám teď na vaně taky sprchový gel Dove, ale verzi s okurkou, je to krásná, svěží vůně, teď v létě na ní úplně ujíždím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten slyším jenom samou chválu. Svěží vůně teď hodně preferuji, tak bych ho určitě časem chtěla vyzkoušet, moc díky za tip! :)

      Vymazat
  4. Sprcháč Dove v jiné parfemaci jsem dostala od kamarádky na podzim, ale bohužel jsem se k němu ještě nedostala. Kokos vypadá naprosto božsky, miluju tu vůni, takže si ho časem koupím :) Deodoranty Balea jsou klasika, ale zrovna tento jsem neměla. Ale měla jsem šampon ve stejné parfemaci a byl fajn :) Jen mi tedy tahle limitka podle vůní nepřišla moc zimní :D Moje spotřebováno bude dost chudé, takže uvažuju, že udělám až shrnutí za dva měsíce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně byla nádherná, krásně sladká, ale pro mě spíše na zimu. Teď jsem jenom dopotřebovávala zbyteček, jinak jsem ho používala už někdy v únoru. Přesně tak, vůně ze zimní limitky se mi zdála taky krásně letní a osvěžující :D Na tvůj článek o vypotřebovancích už se moc těším, ten si vždy přečtu s chutí! :)

      Vymazat
  5. Ten Taft mám taky a je dokonalý ♥ Od Dove mi sprcháče bohužel neskutečně páchnou, cítím takový nepříjemný "ocas" a la zatuchlina. YR Sexy pulp mám "slíbenou" jakožto bonus k příštímu nákupu, tak se tam asi stavím, když ji tak chválíš...

    http://slecnazrzava.blogspot.cz/2016/06/giveaway-barvy-nekousou.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lak je super! Jsem pak zvědavá, jak ti bude řasenka vyhovovat. Názory na ní se docela různí, ale mně vážně sedla jako prdel na hrnec :)

      Vymazat
  6. wow so many cool products !

    awesome post !



    Please feel free to visit my blog and if you like we can follow each other :) what do you think ?

    NEW Post - 3D Nail art tutorial


    Facebook |Bloglovin |♥Instagram | Lookbook |Google✚


    Stay Gold

    OdpovědětVymazat
  7. Laky Taft používám už řadu let a vždycky se k nim vracím :) A ta řasenka od Yves Rocher tu jsem si oblíbila, vždycky mi udělá pěkné řasy :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že nám vyhovují stejné produkty :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)