čtvrtek 18. srpna 2016

Čistící pleťová pěna Alverde

Zdravím Vás holky! :)

Jak už možná z mých článků víte, mám ráda odličování a čištění pleti na mokrý způsob. Většinou sahám po pleťových gelech, ale v poslední době se v drogeriích čím dál více objevují čistící pěny. Kdysi jsem jednu měla od značky Amia a ráda jsem ji používala. Proto když jsem v regálech DM drogerie uviděla podobný produkt od Alverde, bylo mi jasné, že ho musím vyzkoušet.


Tato čistící pěna je určena pro smíšenou a normální pleť. Obsahuje výtažky z bio limetky a jablečné vody, které dle popisu výrobce jemně, ale důkladně čistí pleť a zbavují ji nadbytečného kožního mazu. Podle oficiálního popisu by měla odstraňovat i voděodolný makeup a zároveň pleť tonizovat a připravovat ji na následnou péči.
Já osobně musím říct, že se mi moc líbí veselé barevné balení a skvělá pumpička. Já pěnu používám tak, že si navlhčím obličej, aplikuji si do dlaně tři pumpičky, což mi vystačí na celý obličej a následně aplikuji pouze ručně nebo v kombinaci s čistícím elektrickým kartáčkem. Z počátku jsem si vůbec nemohla zvyknout na parfemaci tohoto produktu. Čekala jsem svěží vůni zeleného jablka, ale více tam převládá taková mírně nahořklá vůně. Musím ale říct, že po několika použitích jsem si zvykla a dnes už mě vůně nijak nedráždí, naopak se mi začala líbit. Tuto čistící pěnu ráda používám ve dnech, kdy na sobě nemám makeup a nechci pleť zbytečně zatěžovat nějakými hustými čistícími gely. Pěna je opravdu velmi lehoučká, snadno se s ní pracuje a pleť je po ní dobře vyčištěná. Hodně mě překvapilo, že po použití není pokožka obličeje vůbec vysušená a necítím žádné nepříjemné pocity jako je stahování či pnutí pleti. Teď jsem se naučila tuto pěnu používat po sportu, kdy si dopřávám sprchu. Je opravdu příjemná, na opláchnutí obličeje od potu úplně stačí a díky zajímavé parfemaci mě navnadí na další aktivity. Celkově jí nemám co vytknout a ráda ji používám. Pokud mám na sobě silnější vrstvu makeupu pořád preferuji gel, ale tohle je zajímavé zpestření na dny, kdy chci moji pleť nechat trošku odpočinout. Nově se v nabídce objevila tato pěna i ve verzi pro citlivou pleť s obsahem heřmánku a tu chci taky určitě vyzkoušet.


Jaký je váš oblíbený produkt na čištění pleti? Těším se na vaše komentáře.

Krásný čtvrtek!

8 komentářů:

  1. Už jsem o pěně četla a rozhodně si ji plánuji koupit :) Mám jednu pěnu od Ryoru už hodně dlouho a furt nejsem schopná ji dodělat, protože jsem ji odsunula na chalupu :D Jinak vlastně moc gely a tak nemusím, jsem na to líná a používám je jen, když si zároveň myju vlasy. Ale vím, že je to chyba a vážně se snažím čistit pořádně denně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ani nezaznamenala, že Ryor má taky pěnu. Po ní se mrknu, to mě zajímá :) Já právě když nepoužiju gel nebo pěnu, tak nemám pocit dostatečně vyčištěné pleti, pro mě je to nutnost. Teď jsem byla týden na vodě bez jakéhokoli čistícího gelu a už jsem se cítila tak divně :D

      Vymazat
  2. Já se rozhodla značku Alverde objevovat a tahle pěna mě zaujala! Musím si ji koupit, kolik stojí? :)
    Ryor | Pleťový krém, Sérum na rozšířené póry


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě Alverde taky láká čím dál víc a rozhodně od nich chci vyzkoušet další produkty. Myslím, že kolem 70-80 Kč, víc ne :)

      Vymazat
  3. Tak tu zkusím:-) Pěny jsem k čištění pleti moc ráda neměla, nevím proč, preferovala jsem gely, ze kterých jsem si vyrobila svou vlastní pěnu, ale tahle vypadá dobře:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že tě můj článek navnadil. Snad budeš spokojená stejně jako já :)

      Vymazat
  4. To vypadá moc zajímavě! Já moc na mokré odličování nejsem, ale zrovna tenhle týden jsem se odličovala gelem. ;-) Pěna by se mi ale určitě líbila víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že tě zaujala. Je vážně dobrá, já už se pomalu blížím ke dnu a chystám se na tu heřmánkovou :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)