pondělí 15. srpna 2016

Řasenka Essence Forbidden Volume

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

V jarním DM boxu se ke mně dostala tato řasenka od Essence. Od této značky jsem měla v minulosti pouze jednu řasenku a to Lash Princess, se kterou jsem byla moc spokojená. Proto jsem byla ráda, že si ke mně našel cestu další kousek a byla jsem moc zvědavá, jak si povede. Pokud vás zajímá jestli za to stojí nebo ne, pokračujte ve čtení :)


Podle popisu výrobce slibuje tato řasenka dramatický objem bez hrudkování a to již po jedné aplikaci. Řasenka má kartáček z klasických přírodních štětin. Kartáček je kónického tvaru, směrem dolů se postupně zužuje. Díky tomu se snadno dostanete ke všem řasám, i těm těžko přístupným např. ve vnitřním koutku oka. S řasenkou se velmi dobře pracuje a dělá pěkný přirozený efekt už v jedné vrstvě. Já však raději preferuji výraznější efekt před přirozeným a proto nanáším dvě vrstvy, stejně jako u každé jiné řasenky. Jsem tak zvyklá a vyhovuje mi to. Samotná mascara má poměrně mokrou konzistenci a chvilku trvá než na řasách zaschne. Řasy jsou po použití tohoto produktu zbarvené do černa, zvýrazněné a opravdu jsem zaznamenala větší objem. Nevýhodou je, že řasenka má lehké tendence ke slepování, proto je nutné si s ní při aplikaci trochu vyhrát. Velmi kladně ale hodnotím to, že na očích vydrží opravdu celý den, neobtiskává se, neopadává pod oči ani se nerozmazává. Jednou jsem zapomněla, že mám tuto řasenku na sobě a opláchla jsem si obličej vodou a ani tak se nerozmazala, což je super. Moc ráda ji používám a jsem s ní spokojená. Na druhou stranu mám ale oblíbenější řasenky od jiných značek a tahle už mě k opětovné koupi nějak neláká. Mám na svém pomyslném wishlistu dalších x řasenek, které bych chtěla v budoucnu vyzkoušet. Ale rozhodně je dobrá a nemůžu proti ní říct nic špatného. Za ty peníze určitě stojí a já jsem ráda, že ji ve své sbírce mám.




Jaká je vaše oblíbená značka řasenek a jakou byste mi doporučili ke koupi? Budu ráda za vaše tipy! :)

Krásný den!

12 komentářů:

  1. Řasenka dělá celkem pěkný řasy :) Já miluju žluté řasenky od Maybellinu, ty jsou pro mě zatím bezkonkurenční ♥

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem kdysi měla Collosalku, protože si ji všichni tak moc chválili, ale mě nijak extra nesedla. Od Maybelline bych chtěla vyzkoušet tu klasickou růžovo-zelenou Great Lash :)

      Vymazat
  2. Já od Essence ještě řasenku neměla. V blízké době se chystám na Miss Sporty, i když jsem tak levnou řasenku neměla už hodně let, ale jsou hodně vychvalované, tak to zkusím :) Moje (ne)výhoda je, že mi řasenky vydrží klidně přes rok, takže jich moc nestihnu otestovat. Ano, vím že by se měly měnit častěji, ale dokud mi nedělá nějaké problémy, nemám důvod...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě čeká v zásobách taky Miss Sporty, přijde na ni řada hned jak tahle trošku vyschne. Já většinou řasenku používám tak tři až pět měsíců, nemám ráda, když už řasenka začíná vysychat, protože se mi s ní potom špatně pracuje a během dne se mi drolí z očí. Ale třeba se mi zdá úplně uhozené, když má někdo najednou načnutých 15 řasenek :D

      Vymazat
  3. Já mám až na vyjímky ráda řasenky od Maybelline, ale Essence se taky nebráním:-) Pomalu, ale jistě budu doplňovat arzenál řasenek, tak vím, po které se mrknout:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem jich od Maybelline taky hodně vyzkoušela, ale nijak nadšená jsem z nich nebyla. Ráda bych od této značky vyzkoušela Great Lash :)

      Vymazat
  4. Skvělý, chválím fotku na řasách Peti :).
    LInka je boží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru, já nechápu, jak někdo může recenzovat řasenky právě bez fotky. To je mi pak ten článek k ničemu, když nevidím rozdíl před a po :D Linka je od Milani a pravidelně po ní sahám každé léto. Objeví se i v oblíbencích za léto :)

      Vymazat
  5. Ahojky, řasenka vypadá dobře, ale já se snažím utratit za kosmetiku, resp. řasenky a stíny a šminky co nejméně, takže jsem si koupila od miss sporty the miaou, pro kočičí oči. Má zelené víčko a u slova look jsou o oči s bohatými řasami a kočičíma očičkama. :) Stojí 70 kč a i když jsem ji nezkoušela, tak vím, že až ji vypotřebuji, koupím si ji znovu. Moc hezký článek. :) myfairfavourite.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přesně tu mám doma taky, použila jsem ji zatím párkrát, ale na můj vkus dělá moc přirozený efekt. Ale ještě ji pořádně prozkouším a třeba nakonec překvapí :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)