pondělí 8. srpna 2016

Spotřebováno - červenec

Zdravím Vás krásky!

Dnes jsem tu s pravidelným měsíčním článkem o vypotřebované kosmetice. V uplynulém měsíci jsem se podívala na dno celkem třinácti produktům. Všechny jsou z pečující kosmetiky, protože spotřebovat dekorativku se mi daří opravdu velmi sporadicky. Nicméně mě hodně baví i tělová a pleťová kosmetika a články tohoto typu mám moc ráda. Tak se pojďte mrknout, jakou kosmetiku jsem si oblíbila a jaká mě naopak o další koupi nepřesvědčila.



Tekuté mýdlo Isana - 5/5
Mýdla na ruce si většinou kupuji od Baley, ale tentokrát jsem udělala vyjímku a byla jsem taky moc spokojená. Mýdlo bylo z letní limitky a obsahovalo rebarboru a třešňový květ. Krásně vonělo, dobře pěnilo, velmi dobře ruce umylo a přílišně nevysušovalo. Byla jsem s ním spokojená a klidně si pořídím od této značky opět další.

Roztok na kontaktní čočky Opto Soak - 5/5
Klasika, kterou tady vidíte už po x-té. Kupuji pořád a stále.

Opalovací sprej Sun Dance - 4/5
Tento opalovací krém měl praktický sprejový aplikátor a navíc byl transparentní, takže na pokožce nezanechával ošklivý bílý ani mastný film. Já jsem ho používala ráda a byla jsem s ním spokojená. Ale třeba mamce právě vadila ta transparentnost, protože nevěděla, kde už si přípravek rozetřela a kde ne. Každopádně, já ho za sebe určitě mohu doporučit.

Tužidlo na vlasy Lybar - 5/5
Je to můj první produkt od této značky a přesvědčil mě. Po použití tohoto tužidla vlasy držely tvar a přitom nebyly slepené. Klidně bych si ho pořídila znovu. Navíc tohle balení vydrželo neskutečně dlouho.


Deodorant Cien - 5/5
Jedná se o mou první zkušenost s deodoranty této značky. Nemám žádné velké problémy s pocením, byla jsem s ním spokojená. Vůni jsem ze sebe při pohybu cítila ještě dlouho po použití. Už mám koupenou další verzi.

Šampon Elseve Total repair - 4/5
Tento šampon je určen pro poškozené vlasy a slibuje jejich kompletní obnovu buňku po buňce. Vlasy by po jeho použití měly být lesklé, hebké na dotek, vitální, odolné a s obnovenou strukturou. Já musím říct, že jsem žádné výrazné zlepšení vlasů nezaregistrovala, ale naopak ani zhoršení. Vlasy po jeho použití vypadaly prostě hezky. Byl dobrý, ale ne tak, abych potřebovala další balení.

Intimní emulze Lactacyd Femina - 5/5
Velmi příjemný intimní gel, který měl krémovou konzistenci a příjemně jemně voněl. Dobře umyl a já jsem se po jeho použití cítila čistá. Už mám v zásobě další verzi.

Maska na vlasy Kallos Keratin - 5/5
Jedná se o druhou masku na vlasy od této značky a stejně jako s tou první, jsem byla i s touhle maximálně spokojená. Nechávala jsem ji působit zhruba pouze pět minut, ale i po této krátké době byly vlasy krásně lesklé, hebké, nebyly zplihlé a vypadaly zdravě. Za tu dobu co jsem ji používala, jsem dostala na vzhled a zdraví mých vlasů spoustu komplimentů. Rozhodně si pořídím další masku od Kallos.


Micelární voda Bioderma Sensibio - 5/5
Jedná se už o moje páté balení, což o něčem vypovídá. Mám ji opravdu moc ráda, skvěle odlíčí jak pleť, tak i oči a je super i pouze na dočištění obličeje. Není nijak parfémovaná, na pleti nelepí, nepění a nedráždí ji. Tohle balení mi navíc vydrží vždycky cca půl roku, což se opravdu vyplatí. Prostě jsem s ní spokojená a nemám jí co vytknout. Samostatná recenze zde.

Micelární voda Balea - 1/5
Tohle pro mě byl naopak absolutní propadák. Na oči se nedala použít, protože neskutečně štípala a pálila. Na pleti pro změnu pěnila, lepila a celkově mi nebyla vůbec příjemná. Čistící schopnost byla velmi průměrná až podprůměrná. Musím říct, že oproti Biodermě velmi rychle ubývala, což bylo pro mě dobře :D. Spotřebovala jsem ji pouze se sebezapřením a už ji nikdy více nechci. Samostatný článek zde.


Sprchový gel Yves Rocher Verbena - 5/5
Naprosto dokonalý sprcháč do teplých letních dní. Vůně byla neskutečně svěží a vždy jsem se na jeho použití těšila. Navíc velmi dobře pěnil a pomalu ubýval. Rozhodně ho nemám naposledy.

Pleťový mycí gel Balea s grapefruitem - 5/5
Po mycích pleťových gelech od této značky běžně moc nesahám, ale když jsem ho viděla ve výprodeji, tak jsem si řekla, že za zkoušku nic nedám. A dobře jsem udělala, protože mě mile překvapil a byl super. Měl příjemnou hustější konzistenci, velmi dobře pěnil a přitom nezanechával na pleti nepříjemný povlak. Šel krásně smýt a obsahoval malá červená zrníčka, která se při manuální aplikaci rozpustila. Moje pleť po jeho použití nebyla nijak napnutá ani vysušená. Navíc měl praktickou dávkovací pumpičku a já bych si ho klidně pořídila znovu.

Balzám na rty Labello Lip butter - 5/5
O těchto balzámcích už jsem se zde zmiňovala několikrát. Mám je hrozně ráda, doma mám ještě kokosový a rozhodně to nebude poslední. Jsou na rtech velmi příjemné a krásně je hydratují, pro mě jsou to ideální balzámky a podle mě rozhodně předčí třeba slavný Carmex. Psala jsem o nich např. zde.

A jsme u konce. 

Máte zkušenost s některým z těchto produktů? Těším se na vaše komentáře :-)

Krásný den!

14 komentářů:

  1. Micelárka Balea je za mně taky propadák, ještě v ní trochu mám a nejradši bych ji vylila. Isanou jsem vždycky nějak opovrhovala, na plné čáře jsem upřednostňovala Baleu, ale když jsem byla posledně v Rossmannu, tak zrovna měli tyhle tekutá mýdla v akci, tak jsem si jich nabrala a zjišťuji, že nejsou o nic horší než ta Baleácká, tak u nás budou častěji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já jsem kdysi měla od Isany i sprchový gel a ten byl taky super. Chci jejich sortiment ještě více probádat :) Navíc na tuhle značku bývají často slevy nebo akce 1 + 1.

      Vymazat
  2. Labello jsem měla jinou variantu a spotřebovala jsem ho rychle, protože jsem si ho hodně oblíbila :). Tužidlo teď používám od Aussie a je super. Balea micelárku jsem chtěla vyzkoušet hned od začátku, ale spíše jsem na ni četla negativní recenze, takže se k její koupi nechystám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už konečně budu muset od toho Aussie taky něco vyzkoušet, když ho všichni tak vychvalují. Hodně pozitivních recenzí jsem četla na jejich šampon na objem, tak na ten asi padne volba jako první :)

      Vymazat
  3. Balea micelární vodu jsem si koupila hned, když byla novinkou, ale nějak se mi do ní nechce. Slyším na ní spíše kritiku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si ji taky pořídila hned, jakmile se objevila v regálech, ale bohužel opravdu není o co stát..Teď mám nově dvoufázovou Garnierku a je super a cenově téměř srovnatelná s Baleou :)

      Vymazat
  4. Konečně pár produktů, co znám – Lactacyd, Kallos, čistidlo od Baelea... a po tvé "recenzi" jsem ráda, že se Baleí micelárce vyhýbám :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Toooľko produktov:) Sun Dance opalováky a Loreal šampony mám veľmi rada:) Tiež ako micelárku Bioderma, len ja používam zelenú:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zelenou Biodermu jsem taky zkoušela a ta mi nesedla. Ale je pravda, že je mám smíšenou jenom T-zónu, jinak mám pleť spíš suchou :)

      Vymazat
  6. Žádný z produktů jsem nezkoušela, takže díky za tipy!

    OdpovědětVymazat
  7. Ten sprcháč od Yves Rocher právě dopoužívávám, je naprosto boží :) jak píšeš, na léto je dokonalý! Ale mně teda ubývá dost rychle :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já používám všechny sprcháče se žínkou, takže pak se lépe rozpění a stačí jich méně :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)