úterý 30. srpna 2016

Spotřebováno - srpen

Zdravím Vás holky! :)

Dnes přichází čas na pravidelný měsíční článek o spotřebované kosmetice. V srpnu jsem se podívala na dno celkem čtrnácti kosmetickým produktům a dnes bych vám chtěla říct, zda se vyplatí je mít doma nebo ne. Pokud máte tyhle články rády stejně jako já, pokračujte ve čtení.



Mléko po opalování Sun Dance - 2/5
Klasické mléko po opalování, které mělo řídkou konzistenci a dobře se roztíralo. Poměrně dlouho na těle však zanechávalo mastný film a chladivá schopnost nebyla taky úplně nejlepší. Používat se dalo, ale znovu ho nepotřebuji.

Sprchový gel a tělové mléko Manufaktura - 5/5
O téhle dvojce jsem se zmiňovala už v oblíbencích. Oba produkty jsou moc příjemné a nádherně voní. Ocenila bych, kdyby měl sprchový gel maličko hustější konzistenci, ale jinak je super. Tělové mléko patří mezi nejlepší, jaká jsem kdy měla. Krásně pokožku vyživuje, je jemná na dotek a ještě dlouho po použití provoněná. Manufaktura mě přesvědčila a rozhodně si ještě nějaké jejich produkty pořídím.


Roztok na čočky Visiomax - 3/5
Tenhle roztok jsem dostala a moc spokojená jsem s ním nebyla. Měla jsem pocit, že čočky nebyly tak dobře vyčištěné jako s tou klasickou verzí. Znovu po něm nesáhnu.

Tužidlo na vlasy Inspired Be You - 5/5
Tohle tužidlo jsem koupila v nějakém zapadlém obchůdku, ale překvapivě bylo moc fajn. Vlasy šly po jeho aplikaci snadno upravit, držely tvar, měly objem a nebyly slepené. Doporučuji!

Gel na holení Balea - 5/5
Produkty na holení od této značky jsou klasika, kterou si kupuji stále dokola. Ani tenhle gel nebyl vyjímkou. Nádherně voněl, výborně pěnil a oholená místa nebyla  po jeho použití vysušená ani podrážděná. Už používám další balení, pouze v jiné parfemaci.


Olej na vlasy Loreal Mythic Oil - 5/5
Tenhle olejíček krásně orientálně a sladce voněl a vůně se držela ve vlasech i po použití. Měl řidší konzistenci, dobře se do vlasů nanášel a neumastil je. Určitě vám nezacelí již poškozené konečky vlasů, ale jako prevence poškození je určitě super. Znovu bych si ho už ale nejspíš nepořídila, protože dnes už se dají sehnat super olejíčky na vlasy za podstatně nižší cenu i běžně v drogeriích. Ale nemůžu proti němu říct nic špatného, moc ráda jsem ho používala a toto balení mi vydrželo necelé tři roky.

Šampon a kondicionér Avon pro objem vlasů - 3/5
Vlasové produkty z této Naturals řady mám poměrně ráda a ani tentokrát jsem nebyla zklamaná. Sice jsem nezaregistrovala, že bych po použití těchto dvou produktů měla nějaký větší objem vlasů, ale šampon i kondicionér byl příjemný, vlasy byly po jejich použití dobře umyté, šly snadno rozčesat a celkově vypadaly hezky. Je to takový průměr, který nenadchne ani neurazí.


Catrice Liquid Camouflage korektor - 5/5
Zatím nejlepší korektor, jaký jsem kdy měla, to vypovídá o všem. Samostatná recenze zde

Lancome Energie de Vie - 4/5
Jednalo se o velmi hydratační fluid / sérum. Měl vodovou kozistenci, ale pleť byla po jeho použití opravdu jakoby napitá vody, krásně hebká a připravená např. na makeup. Nezanechával na pleti žádný mastný film, naopak se hned vstřebal. Tato miniaturka mi vystačila asi na měsíc používání. Plnému balení bych se rozhodně nebránila, moc mě bavilo tenhle produkt používat.

Univerzální krém Balea - 5/5
Jedná se už o moje druhé balení a rozhodně si budu pořizovat tyhle roztomilé kalíšky i nadále. Jedná se o hutný našlehaný krém, který je pro mě ideální na ruce, ale v případě nouze se dá samozřejmě použít kdekoliv na těle. Je super na cestování, kdy máte ideální krém hned po ruce a navíc nezabere téměř žádné místo.

Krém na ruce Manufaktura - 3/5
Od krémů na ruce této značky jsem čekala hodně, protože jsem na ně slyšela jen samou chválu. Já musím říct, že jsem bohužel nijak nadšená nebyla. Krém byl hodně řídký, rychle se vstřebal, ale moc nehydratoval. Za hodinu už jsem o něm vůbec nevěděla, ruce jsem měla stejně vysušené jako předtím a mohla jsem ho použít znovu. Nevím jestli je to tím, že se jednalo o loňskou letní limitovanou edici, tak měl krém nějakou odlehčenou konzistenci, ale já osobně bych si tento už znovu nepořídila. Chci zkusit ještě nějaký krém ze stále nabídky a uvidíme.

Antiperspirant Adidas Adipure - 5/5
Moc příjemný antiperspirant, který zanechával suchý pocit v podpaží a opravdu eliminoval pocení. Už ho mám v plném balení, což o něčem svědčí.

A jsme u konce. Jakému kosmetickému produktu jste se v srpnu podívaly na dno vy? 

Těším se na vaše komentáře! :)

14 komentářů:

  1. Tak malinova Manufaktura musela nadherne vonet. Pouzivam ted ten gel na holeni.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voněla krásně, o tom žádná. Teď má Manufaktura novou podzimní jablečnou limitku, která mě taky hodně láká :)

      Vymazat
  2. Baleácké gely jsou super, když jsem byla o víkendu v dm a zjistila, že jsou teď za 40Kč, tak jsem si nabrala zásoby:-) O Mythic oilu jsem přemýšlela, ale jak říkáš, pokud se mu vyrovnají podstatně levnější, drogerkové olejíčky, tak se mi za něj ty peníze vyhazovat nechce, takže asi zůstanu u Avonu, Gliss Kuru, Balei a spol:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to jsem ani nevěděla, že jsou teď levnější, děkuju za tip! :) Asi si tam skočím pro ten gel na holení z té nové limitky. Mají tam být parfemace jako cukrová vata, vanilkové lízátko a tak podobně, což by mohlo být super.

      Vymazat
  3. Gel na holení teď používám úplně stejný, měla jsem ho v DM boxu a je parádní, udělá bohatou pěnu.
    Manufakturou chci obdarovat pár lidí k Vánocům, joo už na ně myslím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsi sama, já už taky přemýšlím co komu pořídím :D

      Vymazat
  4. Pořád přemýšlím, jestli si ten tekutý korektor Catrice pořídit. Jinak ten krém Balea v kelímku doma máme. Mně moc nevyhovuje, ale mamka se s ním ráda maže.

    August Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti ho za sebe můžu doporučit všema deseti, vážně je super, navíc za tu cenu :)

      Vymazat
  5. Škoda té hydratace u Manufaktury, nad nějakým krémem na ruce jsem uvažovala. Mythic Oil jsem měla taky dlouho a souhlasím s tvým názorem :) Adipure mám rozpoužívaný, ale mě už několikrát zklamal (a to se nijak extra nepotím), tak se ho bojím a ve velkém horku dávám přednost Dove.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od Manufaktury měla zatím jenom tenhle, třeba ty ostatní jsou super, když jsou tak moc vychvalované, vážně nevím a nechci tě odrazovat :). Mně funguje ten od Adidas dobře, ale taky se nijak extra nepotím, tak nepotřebuji žádnou extra ochranu-

      Vymazat
  6. Ja pouzivam presne ten isty Mythic oil a neviem si ho vynachvalit :)
    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je příjemný, já mu taky nemám co vytknout, jenom si myslím, že se dají sehnat stejně kvalitní olejíčky, ale levněji :)

      Vymazat
  7. Mně se v srpnu podařilo spotřebovat DVA makeupy a jsem na sebe pyšná :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se nedivím, to se jen tak nepoštěstí :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)