pátek 10. února 2017

Nákupy - leden

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Doufám, že si užíváte víkend a abych vám ho ještě trochu zpříjemnila, přicházím s vašim nejoblíbenějším článkem, což jsou dle statistik Nákupy. Já osobně mám tyto články u ostatních holek taky moc ráda, protože zde vždy najdu super tipy a objevím díky tomu produkty, kterých bych si sama v drogerii třeba ani nevšimla. Mé peněžence se to sice moc nelíbí, ale co už :D V lednu jsem doplnila pouze nutné kosmetické zásoby. Žádné zbytečnosti, které jsem nepotřebovala jsem si tentokrát nepořídila, mám radost. Tento měsíc jsem taky byla na několika plesech a na horách, což se odrazilo i na nákupech oblečení, jak můžete vidět na fotkách. Víceméně jsem využila lednových výprodejů, takže oblečení a boty mě vyšly na zlomek původní ceny, no řekněte, kdo by odolal? :)


micelární voda Mixa, čistící pleťová pěna, intimní gel, krém na nohy Avon

sérum na řasy Hairplus, čistící pleťová pěna Balea, BB krém Cien, BB krém Missha, pleťový krém Alverde

řasenka Max Factor, gel na obočí She, korektor Bourjois

lodičky Deichmann, náhrdelník, sukně Vinted

šaty Vinted, bunda Nord Blanc

kabelka C&A, lyžařské brýle Roxy

boty Salomon

Co pěkného jste si v lednu pořídily Vy holky? Pochlubte se, inspirace není nikdy dost :)

Přeji krásný víkend bez stresů. Odpočívejte, zasloužíte si to!
 

10 komentářů:

  1. Krásné věci, taky mám tyhle články moc ráda :) Vždycky se mi zalíbí něco, co nutně musím mít :D Já si dlouho nic nekoupila (díky bohu za zkouškové, člověk ušetří :D). Ale stejně toho mám doma až až, tak bude ideální, když ještě nějakou dobu nakupování odolám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych si ráda pořizovala další kosmetiku, až spotřebuji tu předchozí, ale to je u mě bohužel nereálné. Občas si prostě potřebuji udělat radost a občas mám pocit, že doma vůbec nic nemám a zrovna bez toho jednoho konkrétního produktu se neobejdu :D

      Vymazat
  2. BB krém od Cien bych ráda vyzkoušela, až dopotřebuji přebytek své kosmetiky :D Jinak ty poslední boty jsou super, takové by se mi hodily! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho zkoušela dneska poprvé, tak uvidíme jaký bude až ho více prozkoumám. Boty jsou super, jak na hory, tůry, tak i na vycházky se psem. Mám nohy jako v bavlnce, to byl super kup a myslím, že je budu mít dalších několik let :)

      Vymazat
  3. Hezké nákupy, obzvlášť se mi líbí sukně a šaty z Vinted, občas se tam dají hotové poklady, zrovna teď jsem tam měla takové utrácecí období, tak mi příští týden přijdou tři balíčky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já bych mohla nakupovat jenom na Vinted :D

      Vymazat
  4. Ty lodičky jsou naprosto d o k o n a l é ! <3
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou boží, hlavně na nich můžu protančit celý večer, aniž by mě bolely nohy. Jsem ráda, že jsem si je pořídila. To je nejlepší úlovek ledna :)

      Vymazat
  5. To oblečení je super a kabelka také!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář, bílé šaty sklidily úspěch :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)