úterý 21. února 2017

Sérum na řasy HairPlus - první dojmy

Zdravím Vás moje milé čtenářky! 

Před nějakou dobou jsem díky portálu Blogerky.cz dostala možnost vyzkoušet sérum na řasy Hairplus od značky FacEvolution. Tahle příležitost mi přišla vhod, protože moje řasy nejsou zrovna dokonalé - jsou krátké a nevýrazné. Toto sérum hlásá, že by mělo prodloužit a zahustit řasy až o 40 % a řekněte samy, kdo z nás by nechtěl mít řasy jako mrkací panenka? :) Nikdy jsem žádný podobný produkt nezkoušela, proto jsem byla moc zvědavá, zda na mně bude patrný nějaký efekt. Toto sérum používám pravidelně pátý týden a dnes bych vám ráda sdělila své první dojmy, tak jdeme na to. Příjemné čtení!



Dle slov výrobce by mělo k maximálnímu nárůstu délky dojít mezi 6 - 8 týdnem používání, kdy by měly řasy narůst o 40 - 45 % původní délky, sama jsem zvědavá na to, jaký bude konečný výsledek konkrétně u mě. Toto sérum obsahuje kromě jiného účinné biopeptidy, vitaminy A, C, D, E a Panthenol.
Jako hlavní benefity udává výrobce:
  • prokazatelný růstový efekt patrný již za 4 týdny
  • zvýraznění barevného pigmentu řas a obočí
  • zdravotní nezávadnost bez vedlejších účinků
  • snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova
  • okamžité vstřebávání umožňující nanést ihned makeup
  • podpora permanentního makeupu
Musím se přiznat, že jsem se z počátku trochu obávala nějakých nežádoucích reakcí, protože moje oči a oční okolí jsou poměrně citlivé a jen tak nějaká kosmetika mi nesedí. Často se mi stává, že mě různé kosmetické přípravky pálí v očích a mám po nich oči zarudlé. Možná bych ještě měla zmínit, že jsem denním uživatelem kontaktních čoček. Naštěstí moje obavy byly zcela zbytečné. Samotná tekutina je bez jakékoliv barvy a parfemace, na očním víčku mě nijak nedráždila ani nic podobného. Myslím, že pokud se vám přípravek nedostane vyloženě do očí, tak by problém být neměl. Sérum nanáším každý večer na odlíčené oči. Přípravek se nanáší na horní linii řas, jako kdybyste si klasicky líčily horní oční linku. Aplikátor je super, praktický, skvěle se s ním pracuje a musím říct, že za celou dobu používání jsem neměla problém s tím, že by se mi s ním špatně manipulovalo a musela bych se bát, že si sérum nanesu do míst, kam nechci.
Ráno po první aplikaci se mi zdálo, že mám víčko více zabarvené do hněda než obvykle a bála jsem se, aby sérum nějak nepůsobilo na pigment kůže v okolí očí, ale při dalších použitích už jsem tento problém vůbec nezaznamenala, nejspíš to byla jenom nějaká prvotní reakce a pak si pokožka přivykla. Kromě řas se dá produkt používat i na obočí, kde by mělo rovněž působit na růst a pigmentaci jednotlivých chloupků. Já jsem tuto variantu ale nezkoušela, tak nemohu posoudit. Co ale posoudit mohu je efekt na řasách. Musím říct, že opravdu vidím jistý progres, mé řasy jsou mírně prodloužené a natočené - hlavně ve vnějším koutku oka. Velký rozdíl vidím, když si řasy nalíčím. Vždycky jsem musela dávat několik vrstev řasenky a hodně si s její aplikací vyhrát, aby výsledek vypadal dobře a teď udělám pár tahů a je hotovo. Já osobně jsem s tímto sérem zatím velmi spokojená, nemám mu co vytknout a sama jsem zvědavá na konečný výsledek.
Přikládám fotku před a po, ať můžete efekt posoudit samy :) 
Až sérum spotřebuji můžete se těšit na souhrnný článek, který bude obsahovat i časosběrné fotografie řas.
Sérum je k dostání např. zde.





Co Vy a podobné produkty? Jaké s nimi máte zkušenosti?

Moc se těším na Vaše komentáře, mějte se krásně! :-*

6 komentářů:

  1. Mě nějaké sérum lákalo už dávno, ale vždycky jsem si to nakonec rozmyslela. Tohle ale vypadá dobře a těším se na recenzi po delší době :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vidím rozdíl na řasách už teď, sama jsem zvědavá co udělá po delší době :)

      Vymazat
  2. Někomu to možná přijde už opravdu otravné, ale vím,že kdysi jsem používala ricinový a kokosový olej. :) a bylo to super.

    http://xoxo-ronnie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ricinový olej jsem taky slyšela hodně chvály, co se týče výživy řas, ale o kokosáku jsem to nezkoušela. Nicméně ho mám doma, takže to časem ráda vyzkouším, moc díky za tip! :)

      Vymazat
  3. mám presne toto sérum, používam ho od septembra a som maximálne spokojná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím s tebou souhlasit, čím déle ho používám, tím více jsem nadšená :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)