sobota 25. března 2017

Balea šampon a kondicionér pro svěží a obnovené vlasy

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Loni v létě (nebo dokonce předloni? :D) se mi podařilo vyhrát DM box, který mimo jiné obsahoval i šampon a kondicionér od Baley určený všechny typy vlasů, kterým by měl dodat svěžest. Protože jsem milovnice kosmetiky, díky svým zásobám jsem se dostala k těmto produktům až teď. Nicméně jsem je už stihla důkladně vyzkoušet a ráda bych vám o této dvojce dnes něco málo řekla. V minulosti jsem měla už několik jiných druhů těchto šamponů a všechny fungovaly poměrně dobře. Myslíte, že tenhle bude vyjímka?


Podle oficiálního popisu by měl tento šampon a kondicionér povzbuzovat pokožku hlavy, nezatěžovat vlasy, zanechávat je přirozeně lesklé, obnovovat samotnou strukturu vlasu a mít antistatický účinek. Kromě jiného obsahuje phytokeratin, tea tree olej a olej z máty peprné. Pokud si někdo hlídá složení kosmetiky, určitě ho potěší, že šampon ani kondicionér neobsahují silikony.
Hned po otevření produktů vás udeří do nosu výrazná svěží bylinková vůně. Určitě to nebude pro každého, takže doporučuji v drogerii předem očichat, ale mně osobně se líbí moc. Oba dva produkty mají mírně nazelenalou barvu, která pěkně ladí s balením, což je hezký nápad. Šamponu stačí poměrně málo, dobře pění a po aplikaci na vlasy a pokožku hlavy začne jemně chladit. Podobný efekt jsem ještě u žádné vlasové kosmetiky nezaregistrovala, ale nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo. Naopak, je mi to docela příjemné. Zvlášť v letních dnech bych nejspíš tento efekt velmi ocenila. Po umytí šamponem jsou vlasy opravdu důkladně čisté, jakoby až hrubé a "vrzající" mezi prsty, proto se určitě po jeho použití neobejdete bez následné aplikace kondicionéru nebo masky. Já používám kondicionér ze stejné řady, po kterém jdou vlasy výborně rozčesat, nezatěžuje vlasy ani je nemastní - dokonce ani při aplikaci i ke kořínkům. Po použití těchto dvou produktů vypadají moje vlasy moc hezky, jsou nadýchané, hebké na dotek a mám dojem, že je patrný i maličko větší objem.
Co musím také zmínit, je to, že po aplikaci zůstanou vlasy provoněné a tu vůni ze sebe budete cítit až do druhého dne. To už se mi u žádné vlasové kosmetiky dlouho nestalo a je to pro mě příjemný bonus. Vlasy mi po použití zůstanou hezké dva dny, což je můj klasický interval mezi mytím vlasů. Celkově proti těmto dvěma kouskům nemůžu říct špatného slova, fungují velmi dobře, zvlášť za tu cenu. Šamponu už se pomalu blížím na jeho dno, což mě trochu mrzí a klidně bych si ho v budoucnu pořídila znovu, protože ta vůně a chladivý pocit na pokožce je opravdu unikátní. Já jsem s touto kombinací spokojená, příjemně mě překvapilo, že vlasy vypadají dobře i druhý den po umytí, aniž by byly zplihlé. Pokud máte rády bylinkové vůně a hledáte něco zajímavého v péči o vaše vlasy, co vás nezruinuje, klidně bych tento šampon a kondicionér vyzkoušela.


Co Vy a vlasová péče značky Balea? Máte nějaký oblíbený produkt? :)

Mějte se krásně a užívejte prosluněného jarního víkendu!

6 komentářů:

  1. Tak teda moc díky, budu muset zas nakupovat :D Balee neodolám a ještě po takové pozitivní recenzi :) Mám zkušenost spíš s běžnými šampony z limitek, tento v tubě jsem měla kdysi jen jeden. Kondicionér v tubě mám zrovna teď a je moc fajn, takže věřím, že ani tahle varianta by mě nezklamala. Moc po těchto tubách v drogerii nekoukám, takže zrovna tohle duo si moc nevybavuju, ale zajdu po něm mrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to pardon, nesmíš být tak snadno ovlivnitelná :D Já jsem právě vždycky měla tyhle šampony v tubě a dobrý, jejich šampony v klasickém obalu jsem snad nikdy nezkoušela. Doufám, že budeš stejně spokojená jako já :)

      Vymazat
  2. áá zrovna tím kondicionérem jsem si myla vlasy včera. A okouzlila mě ta vůně, je perfektní a celkový vzhled vlasů z kterého jsem byla nadšená.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je skvělá, taky ji mám moc ráda a vždycky po použití se cítím taková nabitá energií :D

      Vymazat
  3. Tuhle řadu jsem neměla, ale kupuji si tu pro blond vlasy a ta je best:-) Ale zaujal mně ten chladivý pocit na pokožce hlavy, myslím, že na léto si tuhle dvojku zkusím pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já blondýnka nejsem, ale měla jsem šampon a kondicionér pro brunetky a taky jsem byla spokojená :) Ten pocit chladu mě fakt baví, tak snad budeš taky spokojená :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)