pondělí 20. března 2017

Kosmetika Trend It Up - kompaktní pudr a gel na obočí

Zdravím Vás holky! :)

Určitě jste v DM drogerii zaznamenaly jejich privátní značku dekorativní kosmetiky Trend It Up, která nahradila stojan kosmetiky Astor. Tato značka mě zaujala širokou nabídkou jejich produktů, krásnými jednoduchými obaly a nízkými cenami, proto jsem se rozhodla pořídit si pár kousků. Vybrala jsem si kompaktní pudr a gel na obočí. Oba produkty mám doma už zhruba půl roku, mám je pořádně vyzkoušené, takže bych vám dnes ráda řekla, jestli stojí za kup nebo ne. Příjemné čtení. :)


S pudry mám obecně problém a při jejich koupi tápám a hledám nějaký, který mě zaujme svým obalem, ideálně bude mít zrcátko a bude mít vhodný odstín. Preferuji transparentní odstín, který se přizpůsobí každému tónu pleti a je prakticky neviditelný. Toť mé požadavky, jistě samy uznáte, že moc produktů, které by všechny moje podmínky splňovaly se v drogerii moc nenachází. Ráda zkouším novou kosmetiku, takže se mi málokdy stane, že bych si pořídila jednu věc i podruhé, byť by mi třeba moc vyhovovala.
Pudr Skin Supreme od Trend It Up mě zaujal především svým obalem, který je opravdu z pevného plastu, je kvalitní, bytelný a navíc je součástí i zrcátko a labutěnka. Transparentní odstín sice v nabídce nemají, ale já jsem si vybrala odstín 030, který mi teď v zimě sedí úplně skvěle, takže si nemůžu stěžovat. Něco málo k vlastnostem pudru - je jemně namletý, dobře se nabírá štětcem, jednoduše se nanáší na pleť, krásně ji zmatní, zafixuje a musím říct, že vidím rozdíl, když ho použiji a když ne. Pleť po jeho aplikaci vypadá prostě  dobře, nevím jak jinak to říct :). Na pleti je příjemný, nezvýrazňuje suchá místa ani mi neucpává póry. 
Já mám normální pleť s mastnější T-zónou a pudr mi na pleti vydrží velmi dobře celý den, jen večer je znát lesklejší čelo, ale není to žádná hrůza. 
Já osobně jsem s tímto pudrem maximálně spokojená, výborně funguje a navíc má skvělé balení a nádherný reliéf. Možná to jsou detaily, ale právě ty tvoří tu přidanou hodnotu a když se budu rozmýšlet mezi dvěma produkty za stejnou cenu a jeden bude mít něco malého roztomilého navíc, tak určitě sáhnu po něm. Dokonce si troufám říct, že tohle bude právě ten pudr, který si po jeho dopotřebování pořídím znovu a to je co říct. Jsem s ním prostě spokojená a baví mě.



Pokud bych si měla vybrat jenom jeden produkt z dekorativní kosmetiky, který budu používat a všechny ostatní bych musela vyhodit, byl by to rozhodně produkt na úpravu obočí. Moje obočí je hodně řídké a nevýrazné, proto si ho téměř denně upravuji a dobarvuji. Používám buď hnědý stín na obočí s transparentním fixačním gelem nebo rovnou zabarvený fixační gel. Nedávno mi došel hnědý gel na obočí od Essence, hledala jsem za něj náhradu a zaujal mě právě gelík od Trend It Up.
Gel na obočí seženete ve dvou odstínech - světlejším pro blondýnky a tmavším pro brunetky. Já jsem bruneta, takže jsem automaticky sáhla po tmavším odstínu a překvapilo mě, jak moc tmavý je. Jedná se o intenzivní tmavohnědou barvu a ze začátku používání jsem si říkala, jestli už to není moc výrazné a moc tmavé, ale postupem času jsem se naučila s kartáčkem lépe pracovat a kartáček před každým použitím otírám o hrdlo lahvičky, aby se samotného produktu na obočí naneslo méně a vypadalo to přirozeněji. Moc se mi líbí malý praktický kartáček, se kterým se dobře pracuje a je rozhodně komfortnější než kartáček právě u výše zmíněného gelu od Essence, který mě vždycky během aplikace trošku píchal a dráždil, což nebylo úplně příjemné. Samotná náplň mi taky vyhovuje, krásně doplní chybějící mezery mezi jednotlivými chloupky, zabarví obočí a dobře ho zafixuje, takže zůstane celý den v takovém stavu, v jakém bylo ráno. Po aplikaci je obočí maličko "tvrdší" na dotek, ale nejedná se o žádnou tuhou viditelnou nepříjemnou krustu, takže to není nic, co by mi extra vadilo. Jediné s čím musím nesouhlasit je voděodolnost. Nějaký mírný deštík určitě zvládne hravě a bez újmy, ale koupání v bazénu s vámi nedá ani náhodou - vyzkoušeno na vlastní kůži. Za sebe musím říct, že je to dobrý produkt a pokud si ho pořídíte, určitě nebudete jeho vlastnostmi zklamané.


V budoucnu chci ještě od této značky vyzkoušet makeupy, laky na nehty a rtěnky, protože mají velmi zajímavý a široký sortiment odstínů a finishů.

Co vy a Trend It Up? Také jste podlehly a něco pěkného si pořídily? Jak jste spokojené? :)

Mějte se krásně!

12 komentářů:

  1. Ještě jsem nic nezkoušela, ale jak půjdu do DM gel na obočí si koupím :) už jsem na něj slyšela víc pozitivních názorů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej Veru, za tu cenu je super :)

      Vymazat
  2. Pudr jsem právě dopotřebovala a dnes se mi mini zbytek vysypal do kabelky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajajaj, tak to je nemilé :D A jak jsi s ním byla spokojená? :)

      Vymazat
  3. Já jsem zkoušela rtěnky, které jsou fajn pokud se jedná o světlý odstín. Rozjasnovač pecka. Stíny taky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tmavé odstíny jsou špatné nebo jsi je nezkoušela? Rozjasňoavče nepoužívám vůbec, stíny spíš vyjímečně, když mám čas, takže tyhle dvě položky mě nechávají chladnou :D

      Vymazat
  4. tie tiene na obočko vyzerajú super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, gelík je moc příjemný a vypadá na obočí dobře :)

      Vymazat
  5. Na ten gel na obočí se chystám, slyšela a četla jsem na něj víc chvály, tak na něm asi něco bude:-) A s pudrem jsem spokojená, dělá perfektní službu a taky půjdu do dalšího balení:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus, snad nebudeš zklamaná. Pudr je vážně moc fajn, už dřu o dno, což mě mrzí, takže si ho určitě pořídím zase :)

      Vymazat
  6. Tenhle gel miluju, je boží! Jsem ráda, že čtu kladné ohlasy na pudr, hodně jsem o něm přemýšlela :) Jen škoda, že nenabízí transparentní odstín.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud o něm přemýšlíš, tak ho určitě vyzkoušej, odstín sice není transparentní, ale myslím, že bude vyhovovat mnoha ženám :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)