čtvrtek 16. března 2017

Nákupy - únor


Zdravím Vás holky! :)

Únorové nákupy u mě byly celkem skromné, protože jsem víceméně jenom doplnila kosmetiku, která mi dochází a nepořídila jsem si snad jedinou nepotřebnou věc. Březnové nákupy už tak pozitivní nebudou, protože zrovna očekávám balíček ze Sephory, ale občas je prostě potřeba se odměnit a udělat si radost - o tom ale zase až příště.

V únoru jsem neodolala několika slevovým akcím - v DM drogerii byla sleva 2 + 1 zdarma na produkty Aussie, což se mi zrovna hodilo, protože tuto značku jsem chtěla už dlouho vyzkoušet a doma jsem měla pouze jediný šampon a kondicionér, takže moje volba byla jasná. Yves Rocher mě každý měsíc láká na nákup jejich slevovými poukázkami a tentokrát byla akce, že k nákupu nad 49 Kč dostanete tělové mléko s parfemací dle vlastního výběru. Na základě této akce jsem si pořídila jejich dvoufázový odličovač, který jsem chtěla taktéž dlouho vyzkoušet. Od přítele jsem dostala k Valentýnu lak na nehty, což mě velmi mile překvapilo, ikdyž barva není zrovna moje gusto (já vím, nevděčnice nevděčná :D). A co jsem si pořídila dalšího? :)


 šampony a maska na vlasy Aussie

 deodoranty, vlasový olej Dove

 dvoufázový odličovač očí, tělové mléko Yves Rocher

 čistící pleťový gel Balea, makeup Bourjois, kartáčky na zuby Curaprox

náušnice C&A, lak na nehty Loreal

A jsme u konce. Čemu jste v únoru neodolaly Vy? :)

Krásný den!

16 komentářů:

  1. Já se s nakupováním držím zpátky a vlastně ani teď nemám moc čas nebo náladu běhat po obchodech :D Až tento týden jsem si koupila barvu na vlasy, růžovou vodu a antiperspirant :D Tahle barva laku taky není můj styl, ale je třeba ocenit přítelovu snahu :D Ten můj mi koupil tekuté linky. No nebudu lhát, zkusila jsem je jednou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď jsi mě pobavila Jani, nám se ti chlapi prostě nezavděčí :D Já bych teď naopak nakupovala pořád, hlavně s přicházejícím jarem a vykukujícím sluníčkem mám pocit, že nemám vůbec nic na sebe, takže chci trošku obnovit garderobu :D :)

      Vymazat
  2. Pěkné nákupy :-) Líbí se mi i ten láček, já tyhle barvy můžu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě je to až moc sytá fialová, ale na nohy bude dobrý :D

      Vymazat
  3. Ten Balea je super, mám celkově tu lotosovou řadu velice ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z lotosové řady zkoušela zatím jen tehle gel, ale ten mě teda hodně překvapil. Na to, že stojí asi 30 Kč tak funguje vážně skvěle :)

      Vymazat
  4. Nejvíc se mi líbí ty náušnice, na ty jsem ujetá :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. No jo, slevové poukázky YR jsou zlo, snažím se jim už odolávat, protože jinak bych tam nechala fůru peněz a odnesla si tašku věcí:-D Tak je to totiž vždycky, když tam vlezu:-D Koukám, že sis pořídila vlasový olej Dove, jsem zvědavá, co na něj řekneš, taky o něm přemýšlím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, dobrý marketingový tah, kdo by si nenakoupil, když k tomu dostane dáreček, že? :D Jen mě štvou s tím, že to neplatí na produkty označené zeleným bodem. Ano, pořídila, v DM byl ve výprodeji za stovku, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  6. tie dove dezodoranty su nejake novinky vyzeraju dobre hrozne mam rada tieto lebo vydržia voňať dlho:) o čistiacom gely balea som už čítala ale vždy som akosi naň pozabudla ho v obchode obzrieť:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten s hruškou je novinka, voní moc hezky. Já je mám právě taky moc ráda a chtěla bych je vyzkoušet ve všech parfemacích :)

      Vymazat
  7. také maličké náušnice mám najradšej :) tie sa mi veľmi páčia...a zaujal ma aj odličovač YR,ten som ešte nikde nevidela :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, taky mám ráda maličké pecky nebo perličky. Na odličovač bude brzo recenze, tak uvidíš zda stojí za to nebo ne :)

      Vymazat
  8. Ausssie přípravky na vlasy mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to ráda slyším, já jsem je ještě nepoužila. Snad budu taky spokojená :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)