úterý 28. března 2017

Řasenka Miss Sporty StudioLash The Miaoww Look

Krásný slunečný den holky! 

Jak si užíváte tohohle úžasného počasí? Mě to neskutečně táhne ven, vždycky po práci jdu hned s pejskem na vycházku a potom si zaběhat. Letos jsem byla zatím párkrát, ale šlo to překvapivě dobře a postupně bych ráda zvyšovala uběhnuté kilometry. Běhání mě chytlo už loni a ani letos tomu zřejmě nebude jinak, vždy po běhu mám ze sebe skvělý pocit a jsem nabitá energií. A protože právě teď jsem po běhu a mám pocit, že musím tvořit hodnoty, tak sepisuji tenhle článek :D

Ráda bych vám řekla pár slov o řasence od Miss Sporty, která slibuje efekt kočičích očí. Řasenky od Miss Sporty mám obecně moc ráda, stojí pár korun a dělají skvělou službu. Proto jsem byla velmi zvědavá i na tuhle, která mě upoutala především svým obalem. Tak co, tipujete ji na oblíbence nebo propadák?


Samotná řasenka má velmi zvláštní a neobvyklý plastový kartáček - z jedné strany je rovný, zatímco zespodu je zakulacený a jakoby rozdvojený, takže vlastně vytváří dva obloučky mezi kterými je volný prostor. Snažila jsem se to vyfotit, ale vůbec to nešlo zachytit, takže pokud vás bude zajímat detailněji, obrázky jistě dohledáte všude na internetu. Já osobně používám tuto řasenku tak, že si řasy líčím tou horní rovnou stranou kartáčku, takže nějaké obloučky jsou pro mě vlastně zbytečné. Z počátku jsem zkoušela kartáček i otočit a zkusit to opačně, ale efekt byl hodně přirozený a moc se mi nelíbil.

Když si zvyknete na kartáček, pracuje se s ním velmi dobře a rychle. Stačí pár tahů a máte krásně obalené všechny řasy, jsou výrazně černé a vypadají prostě dobře. Řasenka má tendence maličko slepovat, ale není to nic hrozného, co by mi vadilo nebo mi nějak ztěžovalo samotné líčení. Výborně drží po celý den, nikde se neobtiskává ani se během dne nedrolí pod oči. Konzistence samotné náplně má pro mě ideální konzistenci, není ani přehnaně mokrá ani sušší. Dle popisu výrobce by řasenka měla řasy prodlužovat a zároveň jim dodávat objem a tím vytvářet dojem široce otevřených "kočičích" očí. Já osobně musím říct, že jsem s ní velmi spokojená. Podle mého názoru vypadá moc hezky a krásně zvýrazní řasy. Řekla bych, že je tam jak objem, tak i mírné prodloužení. Výsledný efekt můžete posoudit samy dole na fotkách. Jestli o ní přemýšlíte, tak ji určitě vyzkoušejte, za tu cenu je velmi dobrá.
A na závěr mám pro vás malý tip - v Teta drogerii je od 30.3. do 8.4. akce 1+1 zdarma právě na řasenky značky Miss Sporty a to už se vyplatí :)




Co Vy a řasenky Miss Sporty? Máte je rády?

Užívejte sluníčka, budu se na Vás těšit u dalšího článku! :)

8 komentářů:

  1. Myslím, že jsem ji měla, ale nějak moc mi nesedla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně řasenky od Miss Sporty zatím moc vyhovovaly všechny, co jsem vyzkoušela. Jaká je tvoje oblíbená, třeba i od jiné značky? :)

      Vymazat
  2. fiiiiha, nečakal som že spraví až takéto krásne riasy :) ale to bude asi preto, že máš aj svoje pekné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aktuálně používám sérum na růst řas, takže i proto mám svoje řasy docela pěkné a jsem s němi docela spokojená, což se mi snad ještě nestalo :D

      Vymazat
  3. Já tohle počasí zbožňuji, celou zimu jsem se na to těšila, tak si ho užívám plnými doušky:-) No, když je ta akce v Tetě, tak by byl hřích nevyzkoušet, děkuji za tip:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi povídej, taky už jsem se nemohla dočkat :) Rádo se stalo, snad ti budou vyhovovat.

      Vymazat
  4. Vypadá skvěle, ale mám zrovna dvě jiné, tak si ji zatím kupovat nebudu, i když ta akce je hodně lákavá :) Momentálně mám žlutou, ale už to není ono, tak poputuje asi brzo do koše. V poslední době mám řasy hrozné, jako by vypelichané (nebo spíš si rostou všemi směry, takže to tak vypadá) :D Ale mažu ricinovým olejem, tak snad se to zlepší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já té akce nejspíš využiju a udělám si zásobičku :D Žlutá mě právě taky láká, tu jsem ještě neměla. Tak dej pak vědět, jestli ricinový olej pomohl, slyšela jsem na něj sporné ohlasy.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)