sobota 11. března 2017

Spotřebováno - únor

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Po malé odmlce se ozývám opět s pravidelným měsíčním článkem. Poslední dobou mám pocit, že nic nestíhám. Každý den přijdu z práce, vyvenčím pejska, něco málo uvařím, poklidím a jdu zase spát. Blog mě ale stále baví a ráda si udělám o víkendu na psaní článků čas, nechci to ale mít jako povinnost, tak doufám, že vám nevadí, že články nejsou již tak často jako dřív.
Na konci ledna jsem byla týden na horách, což se odrazilo i na vypotřebované kosmetice. Kromě plných produktů tady mám i několik miniatur, které jsem si vezla s sebou. Snad se vám bude dnešní článek líbit :) Přeji příjemné čtení a krásný víkend! ☀



Lak na vlasy Taft Keratin - 5/5
Tento produkt mám moc ráda. Krásně vlasy zafixuje, ale přitom vypadá přirozeně a nevytvoří na nich nevzhlednou tvrdou krustu. V zásobách už mám další balení, což svědčí o mé spokojenosti.

Šampon Loreal Elseve Fibralogy Air - 5/5
Na tento šampon jsem slyšela hodně chvály a ani já nebudu vyjímkou. Byla jsem s ním maximálně spokojená. Měl gelovou konzistenci, stačilo ho maličko, dobře pěnil a krásně voněl. Vlasy byly po jeho použití opravdu velmi dobře umyté, nadýchané a navíc se mi při jeho používání vlasy méně mastily a prodloužil se mi interval mytí vlasů o jeden den. Nemám mu co vytknout a určitě si ho pořídím znovu.

Deodorant Dove Beauty Finish - 5/5
V minulých článcích už jsem zmiňovala, že jsem si deodoranty od Dove moc oblíbila a tenhle to potvrzuje. Krásně voněl, dobře fungoval a vůni jsem ze sebe cítila celý den. Doporučuji a už mám doma koupené zase jiné varianty.


Pěna do koupele T-by Tetesept - 4/5
Proti samotné pěně nemůžu říct nic špatného, fungovala skvěle. Stačilo jí maličko, aby vytvořila hustou pěnu, která dlouho vydržela. Parfemace byla květinová, jen na můj vkus až moc silná, já mám raději bylinkové vůně. Znovu ji mít nemusím, ale pokud máte rádi v produktech do koupele výrazné květinové vůně, tak s ní budete spokojené.

Tělové mléko Dove - 4/5
Produkty na tělo od této značky mám moc ráda, protože poskytují mé pokožce opravdu hloubkovou výživu a hydrataci, ale nezanechávají mastný lepivý film. V zimě je to pro mě ideální mazání na tělo, navíc je pokožka celého těla po použití krásně hebká a voňavá. V letních měsících už by na mě bylo moc hutné, ale příští zimu se k němu ráda vrátím. 

Roztok na kontaktní čočky OptoSoak - 5/5
Klasika, která se tady objevuje snad každý měsíc a nebude tomu jinak.


Sprchový gel Yves Rocher - 5/5
Sprchové gely od této značky patří podle mého názoru mezi jedny z nejlepších na trhu. Když se chci trochu rozmazlit, sahám většinou právě po sprcháčích Yves Rocher. Kokosová varianta byla super, sprchový gel měl krémovou konzistenci, výborně pěnil, nevysušoval pokožku a navíc voněl naprosto autenticky po kokosu. Postupem času bych z této řady chtěla vyzkoušet všechny varianty, které mají v nabídce.

Mycí pleťový gel Balea - 5/5
Měla jsem ho v adventním kalendáři a jsem za to moc ráda. Pleťové čistící gely používám téměř každý den. Tenhle má gelovou konzistenci, krásnou parfemaci, dobře se s ním pracuje, skvěle pleť vyčistí a navíc po něm obličej není nijak extra vysušený. Na základě miniaturky jsem si pořídila plné balení, které už mám na vaně a pravidelně ho používám.

Šampon a kondicionér Balea pro poškozené vlasy - 4/5
Nejsem si jistá, ale mám pocit, že už jsem v minulosti toto duo měla, jen si nemůžu vzpomenout, jaký jsem na ně měla názor. Každopádně v miniaturkách mi oba produkty vyhovovaly, šampon vlasy dobře umyl a po kondicionéru šly skvěle rozčesat. Kdybych neměla na wishlistu dalších x produktů na vlasy, které chci vyzkoušet, tak bych si je klidně pořídila v plném balení.


Univerzální výživný krém Weleda - 4/5
Psala jsem o něm samostatný článek, takže jenom stručně. Krém měl hodně hutnou konzistenci a zanechával na pokožce mastnější film. Doma se vám určitě neztratí, protože se dá použít na cokoliv - jak na pleť, tak na suché nohy, ruce nebo i jako pleťová maska. Já jsem ho používala především na obličej a v zimních měsících mi vyhovoval. Navíc se mi strašně líbila jeho přírodní bylinková vůně. Nemůžu proti němu říct vůbec nic špatného, ale znovu už ho nejspíš nepotřebuji.

Plátýnková maska Garnier Moisture + Comfort - 4/5
Kolem těchto masek je teď velké haló, takže nepochybuji o tom, že jste o nich už slyšely. Já jsem měla možnost vyzkoušet jednu mnou zvolenou masku, kterou mi zaslalo zastoupení časopisu Marie Claire. Vybrala jsem si verzi s heřmánkem, která je určena pro suchou a citlivou pleť. Překvapilo mě, jak moc byla maska napuštěná samotným produktem, opravdu byla celá ponořená a nacucaná takovým příjemným hydratačním gelem. Na pleti byla super příjemná a výsledný efekt na pleti taky příjemně překvapil. Pleť byla po použití krásně jemná, hydratovaná a vypadala prostě dobře. Jen musím říct, že mi úplně neseděla velikost masky na obličeji a musela jsem si ji po stranách trochu založit. Kdybych se chtěla rozmazlit, tak bych po ní klidně sáhla v budoucnu znovu, je to dobrý nápad.

Denní a noční krém Balea s koenzymem Q10 - 5/5
O této dvojce jsem psala v posledním článku. Krémy mě hodně zaujaly, jak svojí konzistencí, tak i příjemným pocitem na pleti. Tahle malá balení mi vystačila asi na dva týdny používání a během té doby jsem nezaznamenala žádná negativa. V budoucnu bych po nich klidně sáhla znovu a jsem moc ráda, že jsem měla možnost je vyzkoušet, protože jsem dosud s pleťovými krémy od Baley neměla žádnou zkušenost.


Sprchový gel Balea - 4/5
Jednalo se o letošní vánoční limitovanou edici. Příjemně voněl, dobře pěnil, prostě fajn sprcháč. Nemám mu co vytknout, gely od Baley si ráda jednou za čas pořídím.

Makeup Maybelline Dream Matte Mousse - 5/5
Loni v zimě jsem na tento makeup psala samostatný článek, kde jsem mu vytýkala, že mi na pleti zvýrazňuje suchá místa. Letos v zimě jsem pokračovala v jeho používání a maximálně mi vyhovoval, tak nevím co se změnilo. Měl pěnovou konzistenci, jednoduše se nanášel prsty, pleť krásně sjednotil, zakryl i mírné nedokonalosti, vypadal dobře, přirozeně a navíc pleť opravdu zmatnil takže vůbec nebylo potřeba pudrovat. Já jsem si ho moc oblíbila a bylo mi líto, že už mi došel. Vím, že tato značka nedávno inovovala balení, ale jestli i obsah netuším. Pokud by ale zůstal kvalitou stejný, klidně bych si ho v budoucnu pořídila znovu a můžu ho s klidným srdcem doporučit i vám. Vážně mě velmi mile překvapil. 

Koupelové koncentráty Tetesept - 5/5
Mám je prostě ráda, co víc říct? Krásně zabarví a provoní vodu ve vaně a vytvoří i trochu pěny. Je to pro mě příjemný relax a zpestření klasické koupele.

A jsme u konce. Zkoušely jste něco z těchto produktů? A co se v únoru podařilo spotřebovat Vám?:)

Moc se těším na Vaše komentáře.

Mějte se krásně!

6 komentářů:

  1. Pěkná spotřeba :) Zaujal mě šampon Elseve. Už jsem o něm kdysi četla, ale pak jsem na něj úplně zapomněla. Napíšu si ho na seznam :) Dove v téhle variantě jsem měla, voněl krásně, ale občas mi na tmavém oblečení dělal fleky. Kokosový sprcháč YR mám taky a už se na něj moc těším :) Z té řady Balea na vlasy jsem kdysi měla myslím masku v pytlíčku a špatná nebyla. A čistící gel téže značky mě zaujal, sice toho mám momentálně hodně, ale asi si ho taky časem koupím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampon je vážně super, fungoval na mě skvěle, tak snad bude tak vyhovovat i tobě. Tu jednorázovou masku v pytlíčku mám doma taky, jen jsem se ještě nedostala k jejímu použití, teď mám zrovna zesvětlené vlasy, tak bych si ji dneska mohla naplácat, abych měla nějakou regeneraci :D Mě překvapilo, že ten čistící pleťový gel je vůbec nejlevnější jaký Balea ve své nabídce má, tuším, že jsem ho pořizovala za nějakých 29 Kč a ta cena mě hodně překvapila. Jsem zvědavá, jaký na něj budu mít názor po delším používání, ale v miniatuře super! :)

      Vymazat
  2. Deodorantům Dove jsem se dlouho vyhýbala, protože jsem kdysi měla nějaký, co dělal bílé fleky, ale teď mám tento co Ty a zdá se mi fajn, krásně voní. Plátýnkovou masku Garnier jsem měla tu modrou a ta mně úplně do kolen nedostala, ale ještě mám koupenou zelenou a chci zkusit i růžovou, tak třeba ty budou lepší:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plátýnková maska není vyloženě moje must - have, které bych musela mít doma za každé situace. Ale nemůžu proti ní říct nic špatného a jednou za čas, proč ne? :)

      Vymazat
  3. Ahoj. Hezky přehled. Díky za tip na šampon, pokud se po něm vlasy nemastí, musím ho vyzkoušet!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář :) Mým vlasům maximálně vyhovoval, tak snad bude i tobě.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)