neděle 16. dubna 2017

Dvoufázový odličovač s chrpou Yves Rocher

Zdravím Vás holky a přeji krásný velikonoční čas! :)

Dnes bych vám ráda představila jeden produkt od Yves Rocher, na který jsem slyšela snad jenom chválu. Značku Yves Rocher mám celkově moc ráda a vyzkoušela jsem toho od nich už hodně. Většina věcí mi vyhovovala, některé mě nadchly méně. Jsem zaregistrovaná jako jejich pravidelný zákazník a mám klientskou kartičku, díky čemuž mi domů do schránky chodí každý měsíc slevy, dárky k nákupu a v neposlední řadě jednou za rok i dárek k narozeninám. A kdo by odolal nákupu, když si třeba pořídíte jeden produkt za pár korun a dostanete k němu zdarma další? Já tedy rozhodně ne :D. 
To je případ i tohohle odličovače, který jsem si pořídila díky tomu, že k nákupu jakéhokoliv produktu nad 39 Kč bylo zdarma tělové mléko. Tento odličovač už mám důkladně prozkoušený a proto bych vám ráda řekla, zda i já patřím do klubu jeho fanoušků nebo ne :)


Jedná se o klasický dvousložkový odličovač, který má ve spodní části čirou tekutinu a v horní části modře zabarvený olej. Před použitím se musí obě složky promísit, aby se dosáhlo požadovaného účinku. Podle výrobce by měl rychle odstraňovat stopy líčení i voděodolnou řasenku, nezanechávat mastný film a redukovat výskyt pupínků.
Moc se mi líbí balení, které je jednoduché, ale designově moc hezké a má i pevný kvalitní uzávěr. Výhodou je, že tento odličovač můžete sehnat ve dvou velikostech - klasické větší a menší cestovní.
Já osobně používám tento odličovač večer pouze na oční okolí a obočí, na zbytek pleti používám micelární nebo pleťovou vodu. Aby opravdu dobře fungoval, je potřeba nanést ho na vatový tamponek trochu víc. Při prvním použití jsem s ním chtěla šetřit, ale tamponek byl pocitově docela suchý a moc toho neodlíčil. Proto doporučuji volit raději větší množství tekutiny. Možná je to dáno i tím, že odličovač není nijak přehnaně mastný a můžu potvrdit, že nezanechává nepříjemný mastný pocit na pleti ani mi nezpůsobuje rozmazané vidění. Odličuje velmi dobře, skvěle mi odlíčí obočí, pudrové i krémové oční stíny. Jediné s čím trochu bojuje je řasenka. Tu neodličuje tak rychle, jak bych si představovala. Je potřeba se na řasách chvilku zdržet a jemnými pohyby dostat řasenku dolů. Nepoužívám voděodolnou řasenku, ale běžnou. Myslím, že s tou voděodolnou už by měl tenhle odličovač trochu problém a dolů by jí nedostal, ale to jsou jenom spekulace, nezkoušela jsem, tak nemůžu soudit. Ještě jsem zapomněla zmínit, že s ním odličuji i moje oblíbené tekuté rtěnky od Dermacolu, které nejdou ze rtů běžnou micelárkou téměř dolů a s tímhle pomocníkem to jde jedna báseň. Kdyby někoho z vás zajímala parfemace, tak je neutrální, téměř žádná. Celkově proti tomuto odličovači nemůžu říct nic špatného a jsem s ním spokojená, jenom trochu rychleji ubývá. Kdyby byl zase v nějaké akci, tak bych si ho nejspíš klidně pořídila znovu, ale přece jenom u mě ještě o stupínek vede dvoufázová micelární voda od Garnier.


Poslední roky jsem na odličování očí používala jenom micelární vody, chtěla bych udělat změnu a zase se vrátit k dvoufázovým odličovačům a  prozkoušet nějaké značky, které jsem ještě v minulosti neměla. 

Co Vy a dvoufázové odličovače? Používáte je? Máte je rády? :)

Mějte se krásně, přeji veselé Velikonoce!

10 komentářů:

  1. Dvoufázový odličovač od YR jsem měla, tento i ten, co prodávali předtím :) a za mě je to skvělej odličovač, odlíčil, v očích neštípal, nevysušoval je, to od něj požaduju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem zapomněla zmínit, na oči a oční okolí jsem poměrně citlivá a tenhle odličovač mě nijak nedráždí, což beru jako velké plus :)

      Vymazat
  2. Měla jsem jen dvoufázový od Ryoru a byl fajn :) Posledních pár let jsem ale taky používala jen micelárky a na to moje líčení maximálně 4x týdně a ještě jemné to stačí. Ale všimla jsem si, že co se tenhle semestr líčím častěji (a tím i odličuji), mám horší řasy. Proto asi zas aspoň na prostřídání sáhnu po něčem s olejem nebo zkusím mléko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdysi jsem měla ten od Ryoru taky, ale na můj vkus byl extrémně mastný, což mi na něm vadilo. Já pleťová odličovací mléka nesnáším, nějak k nim nemám důvěru a celkově je nemám ráda :D To raději olejíčky :)

      Vymazat
  3. Já jsem si ho koupila, protože ho všichni chválili a musím dát za pravdu, že je fajn. Jinak mám ráda ten posilující dvoufázový od Garnier a teď jsem si koupila i dvoufázový odličovač Balea, na ten jsem doopravdy zvědavá:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten posilující od Garnier chci taky rozhodně vyzkoušet, ten mě láká moc. Od Baley jsem kdysi měla jednosložkový odličovač na oči a ani jsem ho nedopoužívala, strašně mě po něm pálily oči a měla jsem je zarudlé. Takže já osobně od Baley na oči už nikdy nic nepořídím :D

      Vymazat
  4. dvojfázový odličovač je u mňa nutnosť :) na odlíčenie očí nepoužívam nič iné :) potom už sa doodličujem klasickou micelárkou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máš tip na nějaký dobrý dvoufázový odličovač? Ráda bych jich prozkoušela víc :)

      Vymazat
  5. už som o ňom čo to počula aj ja,takže nabudúce sa asi kuknem po ňom :) ..na YR sa mi presne páči to,že si dokážu vážiť zákazníka a posielajú mu hoci aj takéto maličkosti ako kartičky zo zľavami do schránky a aj ten darček je milá vec :))


    Na mojom blogu práve prebieha súťaž o Nars Duo lícenku a bronzér, ak by si mala záujem, bola by som rada ak by si sa pozrela:)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, taky se mi moc líbí ten jejich systém péče o klienta. Právě v pátek mi přišla kartička, že si mám vyzvednout dárek k narozeninám, což je úplně super :) Děkuji za pozvání, ráda se podívám :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)