pátek 21. dubna 2017

Makeup Bourjois Healthy Mix

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Určitě jste zaznamenaly, že se před nějakou dobou objevil v DM drogeriích stojan francouzské kosmetické značky Bourjois. Já mám tuto značku moc ráda, v minulosti jsem od nich měla oční linky, korektor, CC krém, který miluji a který si rozhodně pořídím znovu a rozhodla jsem se vyzkoušet konečně i makeup. Přemýšlela jsem, jaký si z velké nabídky vybrat, protože mě lákaly snad všechny, ale nakonec jsem sáhla po inovované klasice a to konkrétně po makeupu s názvem Healthy Mix. Používám ho téměř každý den již několik měsíců, takže si myslím, že je ten správný čas na článek.


Podle oficiálního popisu výrobce by měl tento makeup sjednocovat pleť a skvěle krýt, hydratovat, rozjasňovat, osvěžovat a chránit pleť před vlivy vnějšího prostředí. Kromě jiného obsahuje řadu vitamínů - např. C, B5 a E a na pleti by měl vydržet až 16 hodin.
Já musím nejprve pochválit balení, které se mi moc líbí. Oceňuji, že lahvička je z pevného skla a balení má pumpičku. To je pro mě snad úplně nejjednodušší aplikace - stačí dvakrát pumpnout, rozetřít navlhčenou houbičkou na makeup a máte hotovo. Dále musím vyzdvihnout širokou škálu odstínů, já jsem si vybrala druhý nejsvětlejší odstín (52 Vanilla), který mi krásně sedí po většinu roku až dokud se neopálím.
Samotný makeup má řidší konzistenci, což u makeupů obecně preferuji. Jednoduše se aplikuje, nedělá nevzhledné mapy ani nezvýrazňuje suchá místa, krásně splyne s pletí, opravdu ji mírně prozáří a pleť po jeho použití prostě vypadá dobře, krásně zdravě a hlavně přirozeně, nedělá žádný nevzhledný efekt masky. Krytí je takové střední, rozhodně nezakryje žádné pupínky ani strupy, ale to po makeupu ani nevyžaduji, na to používám korektor. Většinou ho mám na pleti celý den, tedy nějakých třináct hodin. Na pleti je příjemný, vůbec ho během dne necítím, nijak mi pleť nestahuje ani ji nevysušuje. Večer už jsou samozřejmě znát nějaké nedokonalosti, ale makeup je stále patrný a v dobrém stavu. Jediné, co mi na něm trochu vadí je to, že na mě makeup není otěruodolný. Jsem ten typ, který si často během dne sahá na obličej a kdykoliv si sáhnu třeba na čelo, tak si setřu i část makeupu. Ne, že by to potom bylo na pleti nějak znát, ale je to patrné spíše na prstech. To je ale jediné mínus, které jsem našla, jinak jsem s tímto produktem moc spokojená. Taky musím zmínit vůni, která je mi velmi příjemná, ale není nijak násilná a intenzivní, nemusíte se bát. Cítím ji pouze při nanášení makeupu, během dne už vůbec.
Celkově mě tenhle makeup baví a vyhovuje mi, stejně jako dokonalý CC krém od téže značky. Bourjois u mě prostě vede a já chci rozhodně vyzkoušet jejich další makeupy a další pleťovou dekorativní kosmetiku. Vhodný odstín si určitě vybere každá z vás, dělají jak světloučké, tak i na tmavší typy.
Aktuálně zkouším i jejich nový korektor Radiance Reveal, který zatím vypadá taky na objev, ale určitě vám časem řeknu více :).


Co Vy a značka Bourjois? Zkoušely jste něco? Jaké jejich produkty máte nejradši? :)

Mějte se krásně a užívejte víkendu!

8 komentářů:

  1. Tak zrovna na tento make-up jsem koukala, jelikož vypadal vskutku lákavě. Jediné, co mě tedy mrzí, tak jestli není otěruodolný- já prasátko, no škoda mluvit :-). Ráda od Bourjois vyzkouším i nějaký ten CC, děkuji ta tip!

    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je možné, že na tobě bude působit maličko jinak než na mě, určitě se to liší i podle typu pleti. Ale ten jejich CC je vážně dokonalost, o mě minimálně o level výše než tento makeup :)

      Vymazat
  2. od Bourjois som si predvčerom kúpila korektor Radiance reveal a je to ten najlepší aký som kedy mala :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna ho taky používám a musím říct, že je moc fajn :)

      Vymazat
  3. Mejkap som od tejto značky ešte neskúšala, no myslím, že to napravím. :)
    Inak máš krásny blog, dávam odber.

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, moc si toho vážím. Doufám, že se ti tady bude líbit i nadále :)

      Vymazat
  4. Moc se tvůj článek líbí. Super recenze, vše hezky popsáno :-) Bohužel jsem ten typ člověka jako ty - vždycky si během dne sáhnu na obličej a setřu i makeup :-D Celkově mě ale makeup zaujal :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)