čtvrtek 6. dubna 2017

Spotřebováno - březen

Zdravím Vás holky!

Měsíc se s měsícem sešel a já jsem tu dnes opět s rekapitulací prázdných kosmetických obalů. Tentokrát se mi podařilo spotřebovat celkem třináct kousků kosmetiky. Jsem moc ráda, že se mi daří spotřebovávat kosmetiku, protože potom si můžu zase udělat radost něčím novým. Taky to takhle vnímáte nebo je vám naopak líto, když se nějakému produktu podíváte na dno? :)
Příjemné čtení!



Suchý šampon Batiste Cherry - 5/5
Suché šampony používám pouze vyjímečně, takže mi balení vydrží hodně dlouho. Tohle je můj druhý od Batiste, předtím jsem měla verzi Tropical a musím říct, že jsem byla s oběma velmi spokojená. Šampon se jednoduše aplikoval, šel z vlasů dobře vyčesat, odmastil je, lehce dodal objem a navíc i provoněl. Jednou jsem ho použila předtím, než jsem šla na badminton a pak jsem celou dobu přemýšlela, co to tam tak krásně voní, než mi došlo, že je to právě tenhle produkt v mých vlasech. Každopádně si musím pořídit zase další balení, jenom chci zkusit jinou verzi, abych zjistila, jestli je mezi nimi kromě vůně nějaký rozdíl.

Tělové mléko Bione Cosmetics - 3/5
Jednalo se o velmi lehké tělové mléko, které mělo průměrnou schopnost hydratace. Na pokožce mírně lepilo, ale poměrně rychle se vstřebávalo, takže to nebylo nic, co by mě nějak obtěžovalo. Moc ráda jsem ho používala především kvůli krásné autentické vůni levandule. Měla jsem ho ráda a objevilo se i v podzimních oblíbencích, znovu ho ale nepotřebuji.

Odličovač Helvetia Apotheke - 3/5
Tento produkt se prezentuje jako víceúčelový čistící přípravek pro dokonalé odstranění očního makeupu, čištění a tonizaci pleti. Musím říct, že na pleť fungoval skvěle, byl příjemný a navíc nádherně voněl, parfemace mi připomínala jablka a proto jsem ho ráda používala. Na oči za mě ale bohužel ne, s očním makeupem si moc neporadil, trvalo strašně dlouho než odlíčil řasenku, proto ho znovu nutně nepotřebuji.

Antiperspirant Dove - 5/5
Deodoranty a antiperspiranty od této značky jsem si velmi oblíbila a ani tenhle v nové parfemaci s hruškou a aloe vera není vyjímkou. Jednoduše se aplikuje, je v podpaží příjemný, pocení úplně nezabrání, ale úspěšně ho eliminuje a navíc ze sebe celý den při pohybu paží cítím tu vůni. Byla jsem s ním moc spokojená a už mám v zásobě další, jenom jsem vyměnila parfemaci, protože bych ráda vyzkoušela všechny dostupné na našem trhu.


Roztok na čočky Opto Soak - 5/5
Klasika, která se tady objevuje každý měsíc. Jsem s ním moc spokojená a nehodlám si pořizovat jiný. Poměr cena vs. kvalita nemá konkurenci.

Sprchový gel Nivea - 5/5
Po dlouhé době jsem měla sprcháč od této značky a musím říct, že jsem byla moc spokojená. Měl krásně krémovou konzistenci, nevysušoval, dobře pěnil a bavila mě i neutrální příjemná parfemace. V zásobách mám ještě kokosovou verzi, na kterou už se taky těším.

Čistící pleťový gel Alverde - 5/5
Psala jsem o něm samostatný článek, ze kterého je patrné, že jsem si tento produkt velmi oblíbila, jeho používání mě moc bavilo, fungoval na jedničku a kupodivu mi seděla i nevšední parfemace. Za mě super a klidně bych si ho v budoucnu pořídila znovu.


Pleťový Bio Český krém - 5/5
Můj velký oblíbenec, který budu v budoucnu určitě potřebovat znova. Měl lehoučkou konzistenci, rychle se vstřebával, ale přitom pokožku dobře hydratoval. Já osobně jsem ho používala před použitím makeupu a pleť krásně připravil na následující kroky. Co mě na něm bavilo nejvíc je jeho vůně - krásná kombinace meduňky a bylinek. Celkově mě značka Havlíkova Apotéka hodně zajímá a baví a v současné době už mám zase pár jejich produktů v zásobách a čekají na použití. Věřím, že s nimi budu spokojená stejně jako s tímto krémem a makadamiovým olejem. Samostatná recenze zde.

Regenerační vlasový olej Balea - 5/5
Další veliký oblíbenec. Fungoval dobře, nanášela jsem ho do délek a do konečků, vlasy nemastil a navíc nádherně orientálně voněl. Musíte ho v drogerii alespoň očichat :) Za těch pár peněz, co stojí bych si ho mileráda pořídila znovu, protože tohle balení mi vydrželo velmi dlouho. Samostatný článek zde.

Antibakteriální gel Cuticura - 4/5
Tento gelík jsem si pořizovala na Slovensku a nevím jestli je u nás k sehnání, zatím jsem ho nikde neviděla. Nicméně fungoval dobře, rychle se vsakoval, ruce po něm byly vydesinfikované a kupodivu tam byl i náznak vůně, ne pouze alkoholového smradu. Ráda doporučuji.


Toaletní voda Balea - 3/5
O tomhle kousku jsem se zmiňovala už v oblíbencích. Parfém jsem měla v adventním kalendáři a velmi mile mě překvapil. Krásně sladce voněl a vůně mi byla moc příjemná, jenom na těle úplně dlouho nevydržel. Nicméně jsem ho používala moc ráda a potěšilo mě, že jsem ho mohla vyzkoušet. Navíc tohle malé balení bylo super praktické do kabelky nebo na cesty.

Koupelové perličky Balea - 2/5
Pokud máte rády sole do koupele a podobné srandy, tak tohle bude pro vás. Malé perličky se ve vodě rozpustily, zbarvily ji do sytě fialové barvy a provoněly vodu a celou koupelnu. Já mám ale raději voňavé pěny do koupele než jenom efekt zabarvené vody, znovu bych proto po tomhle produktu nesáhla. Vím ale, že spoustu holek a kolegyň blogerek je má moc rádo, já na podobné věci nejsem.

Pleťová maska Balea -3/5
Tyhle pytlíčkové pleťové masky od Baley v poslední době hodně zkouším. Tahle verze byla průměrná a znovu ji nepotřebuji, ale nemůžu říct, že byla špatná. Na pleti příjemně chladila, jakoby i brněla a pálila, ale ne nijak nepříjemně, spíš naopak. Po smytí vodou byla pleť obličeje krásně hebká, ale černé tečky a ostatní nečistoty zůstaly, neviděla jsem rozdíl.

Báze pod makeup Sephora - 4/5
Měla jsem pouze tento malý vzoreček, který mi vystačil asi na šest použití, musím ale říct, že mě zaujala. Báze pod makeup nepoužívám a nikdy jsem žádnou neměla, ale tahle mě nalákala a dost o ní uvažuji. Byla lehká, dobře se nanášela, rychle vstřebávala, krásně vyhladila pleť a póry a obličej po ní byl neskutečně heboučký. I makeup na ní držel dobře, takže pokud báze používáte, tuhle bych  rozhodně zkusila.

A jsme na konci. Máte zkušenost s některým se zmíněných produktů?

Moc se těším na Vaše komentáře. Krásný den! :)
 

7 komentářů:

  1. Super nálož! Batiste je jednička! Dove antiperspiranty jsou za mě super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se shodneme. Já bych ráda ještě v budoucnu vyzkoušela suché šampony od Aussie, na ty jsem slyšela taky chválu :)

      Vymazat
  2. Já jsem vždycky ráda, když cokoliv dopotřebuji, můžu zase totiž zkoušet a dokoupit něco nového:-)
    Batiste jsou moc fajn, Cherry mi taky voněla a budu se k ní vracet, teď mám koupenou verzi Marrakech, tak už se na ni těším:-) A spokojená jsem byla i se sprchovým gelem Nivea, bavila mně ta vůně. Jinak si chci pořídit už dlouho ten olejíček od Balea a nově ten antiperspirant od Dove:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme úplně stejně, vypadá to, že se mi poprvé podaří spotřebovat rtěnku, takže už se těším až místo ní zaplním místečko ve své kosmetické sbírce :D Olejíček je super, hlavně opravdu nádherně voní a antiperspiranty od Dove jsou klasika, která nezklame a navíc ty vůně? Úžasné! :)

      Vymazat
  3. Ahoj Peti :) tento týden jsem si koupila tu masku Balea a po nanesení a celých těch 15 minut mě na obličeji štípala, první minuty mi to bylo úplně nepříjemný, že jsem myslela, že ji smyju, ale vydržela jsem to a po sundání masky nebyla pleť začervenalá, ani už neštípala. Takže asi i ta druhá půlka bude tak působit. A pleť se mi zdála čistější a vyhlazenější, ale pro příště bych si ji taky nekoupila kvůli tomu pálení.
    Koupelové perličky krásně koupelnu provoněly a fialová voda byla super, já mám ale taky radši pěny.
    Bio český krém je i můj oblíbenec :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to s tebou musím souhlasit, ten první pocit po nanesení je takový nepříjemný, ale pak už jsem si zvykla a nevadilo mi to. Bio český krém je vážně super, ráda bych od Havlíka ještě vyzkoušela Krásnou slečnu :) Děkuji za milý komentář Veru a měj se hezky :)

      Vymazat
  4. Ahoj, co se tyka toho roztoku na kontaktni cocky, tak jsem ho jednu chvili pouzivala, ale moc mi nevyhovoval. Ted pouzivam tento - https://www.kontaktni-cocky-levne.cz/roztok-ao-sept-plus-360-ml a opravdu super. Ale co clovek, to jine zkusenosti.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)