sobota 20. května 2017

Konturovací pudr Benefit Hoola

Zdravím Vás krásky!

Jak si užíváte víkendu? U nás bylo celý týden nádherně, svítilo slunce, teplo jako v létě. A na víkend, když je člověk doma a má konečně čas, tak se to samozřejmě pokazilo. Původně jsem měla v plánu nějaký hezký výlet, jít si zaběhat nebo si někam vyjet na kole. Ale protože je zataženo a ošklivo, tak pro vás sepíšu tenhle článek a pak si nejspíš zalezu pod deku buď se nějakou dobrou knihou nebo filmem :).
A o čem, že bude dnešní článek? O mém milovaném produktu, který jsem zmiňovala i v posledních oblíbencích, ale k samostatné recenzi se dostávám až teď. Budu ráda, když si článek přečtete, protože Hoola za to vážně stojí.


Konturovací pudry a bronzery jsou věc, kterou používám ráda a často. Je pro mě automatické, že jakmile si nanesu makeup a pudr, tak nanáším i tvářenku a konturuji. Nepředstavujte si nic ve stylu amerických blogerek - silné, výrazné kontury lícních kostí, čela, nosu a brady. Jenom jemně zvýrazňuji lícní kosti, případně aplikuji trochu konturovacího pudru i do oblasti spánků. Doma mám několik podobných produktů různých značek, ale od té doby, co jsem si pořídila Hoolu, jsem po žádném jiném nesáhla. 
Balení Benefit prostě umí na jedničku a ani Hoola není vyjímkou. Já ji mám v menší verzi, která obsahuje čtyři gramy samotného produktu, ale i tak je balení provedené do nejmenšího detailu. Papírová krabička je bytelná, mám ji v kosmetické taštičce mezi ostatní kosmetikou a zvládá to bez újmy. Roztomilým detailem je i uzavírání na magnet. 
Samotnému obsahu nemám co vytknout. Odstín je přirozeně hnědý bez jakýchkoliv třpytek nebo shimmeru, právě proto ho velmi ráda používám v kombinaci s lesklou tvářenkou. Pudr je jemně namletý, snadno se nabírá na štětec a výborně se s ním pracuje. Intenzita se dá velmi dobře regulovat, protože produkt se jednoduše roztírá do ztracena a působí přirozeně, ale pokud preferujete výraznější líčení, tak není žádný problém pudr navrstvit. Na pleti vypadá opravdu krásně nenásilně, jako kdybyste měly pod lícní kostí přirozený tmavší stín. Pokud nemám během dne žádnou náročnou fyzickou činnost, u které bych se zpotila, tak mi na pleti vydrží patrný až do večera. Já jsem moc ráda, že jsem se odhodlala k pořízení tohoto legendárního konturovacího pudru a nelituji jediné koruny, kterou jsem za něj dala. Moc jsem si ho oblíbila, důkazem je to, že nyní už v něm mám poměrně slušnou dírku a myslím, že tak za tři čtyři měsíce bude spotřebovaný úplně, což se mi u žádného jiného bronzeru ještě nepodařilo. Nyní se Hoola vyrábí nově i ve světlejší verzi, ale já nejsem zase úplná bledulka, takže to pro mě není, zůstanu u klasiky.
Pokud uvažujete o koupi a nemůžete se rozhodnout, tak já za sebe rozhodně doporučuji a určitě si v budoucnu ráda pořídím další balení.



Co vy a konturování pleti? Máte nějaký oblíbený produkt od značky Benefit? 

Moc se těším na Vaše komentáře, krásný víkend! :)

6 komentářů:

  1. Ja kontúrujem len jemne, používam Milk Chocolate Soleil od TF a som s ním veľmi spokojná, aj keď Hoola bronzér by som taktiež chcela vyskúšať. Od Benefitu som si úplne zamilovala Galifornia lícenku a taktiež Gimme Brow.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je taky na mém pomyslném wishlistu, slyšela jsem na něj jenom samou chválu. Galifornia tvářenka mě taky hodně láká. Chtěla jsem si pořídit celou tu jejich tvářenkovou paletku Cheek Parade, ale než jsem se k tomu rozhoupala, tak už byla vyprodaná :D Doufám, že Galifornii zařadí i do nějaké další paletky tvářenek.

      Vymazat
  2. Od Benefit zrovna ne, od téhle značky jsem ještě nic neměla, ale zrovna tenhle produkt mně fakt láká. Já jsem dlouho bronzery nepoužívala, spíš jen tak v létě, ale teď už jim přicházím na chuť:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v létě ráda sahám po nějakých s lehčím shimmerem nebo třpytem, rozjasňovače nepoužívám, takže to kompenzuju alespoň takhle a v létě když svítí sluníčko to vypadá moc hezky :)

      Vymazat
  3. Mám v plánu koupit si bronzer, mě se teď moc líbí novinka od Bourjois odkaz zde: https://s2.thcdn.com/productimg/600/600/11312564-8854423687844952.jpg
    Hoola vypadá taky dobře, není to tak oranžové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten na mě taky někde vyskočil a nevypadá špatně, ale není to nic, co bych musela vyloženě mít :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)