úterý 30. května 2017

Řasenka Max Factor 2000 Calorie

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Tak jak si užíváte prvních slunečních paprsků? Já jsem o víkendu trávila čas převážně venku, tak se mi podařilo trošku připálit ramena, dekolt a klasicky nos, ten si přismahnu snad každý rok. Tohle počasí mám ale ráda, protože už můžu vytáhnout moje oblíbené šatičky, sukýnky, sandálky a tmavší odstín makeupu :D.
Slunečné počasí mi dělá vážně radost a nabíjí mě pozitivní energií, tak doufám, že se už nijak rapidně neochladí.
To jsem trošku odbočila, ale mám dneska nějakou povídací náladu. O čem bych dnes ale chtěla převážně mluvit je legenda mezi řasenkami a to slavná 2000 Calorie značky Max Factor, která je na trhu už více než dvacet let. Na tento produkt jsem slyšela hodně chvály a když na ni byla zrovna v drogerii akce a já jsem neměla v zásobě žádnou řasenku, tak nebylo o čem přemýšlet.



Jedná se primárně o objemovou řasenku. Dle popisu výrobce by dokonce měla zvětšit objem řas až o 300 % oproti nenalíčeným řasám, od kořínků ke konečkům. To je na můj vkus až moc silné tvrzení, protože to bych musela mít každou řasu silnou jako páreček :D Nicméně nemůžu říct, že by nefungovala, naopak, jsem s ní moc spokojená. Má kartáček mírně kónického tvaru z klasických štětin. Líbí se mi, že samotný kartáček není nijak extra velký, jak je teď u mnoha řasenek zvykem. Je spíše menší velikosti, takže si s ním pohodlně nalíčím řasy i já, která mám zapadlé oči a pokleslá oční víčka. S řasenkou se velmi dobře pracuje. V první vrstvě dodá mírný objem a vytvoří spíše přirozený vzhled, v druhé vrstvě už je objem opravdu docela výrazný a řasy vypadají dobře. Dělá krásný vějířovitý efekt a musím říct, že líčení s ní vypadá opravdu moc hezky. Dodá každé jednotlivé řase objem, řasy jsou oddělené i mírně prodloužené, jedna jako druhá. Samotná náplň je trochu sušší než jsem zvyklá, ale pracuje se s ní výborně, na řasách dobře drží, během dne se nedrolí ani nikde neobtiskává. Dokonce přežila bez úhony i v poměrně silném dešti.
Celkově jsem s touto ikonickou řasenkou moc spokojená a už chápu, proč ji má tolik žen rádo. Rozhodně se řadí k mým top 5 řasenkám, ikdyž třeba taková Sexy Pulp od Yves Rocher se mi zdá ještě o kousek lepší :).

Od značky Max Factor jsem snad nikdy žádný produkt neměla, ale už brzo se můžete těšit na další článek o jejich CC krému, který jsem si pořídila a aktuálně ho používám. V budoucnu bych ráda produkty této značky prozkoumala ještě trochu více, protože ty které mám doma mě mile překvapily.



Co Vy a tahle slavná kráska? Zkoušely jste ji? Popřípadě jaká je Vaše oblíbená řasenka? :)

Krásný den!

8 komentářů:

  1. Fúú tak to ti pekne nadvihla tie mihalnice, krása. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vážně funguje parádně, za vyzkoušení určitě stojí :)

      Vymazat
  2. Taky už se mi povedlo přismahnout a není to nic příjemného:-( To se mi děje snad každý rok, vždycky jsem ze sluníčka a z té první možnosti načerpat trochu slunečních paprsků tak nadšená, že to přeženu:-(
    Tuhle řasenku jsem měla dvakrát, byla super, nic špatného na ni říct nemůžu, ale jedničkou pro mně pořád zůstává Lash Sensational od Maybelline.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já z toho nadšení taky podceňuji sluneční ochranu a dneska už se mi začal krásně loupat nos :D Na tu Lash Sensational čtu také samé pozitivní recenze, určitě ji chci v budoucnu vyzkoušet :)

      Vymazat
  3. tak ty máš aj svoje mihalnice veľmi pekné :) maskara ti ich len zvýraznila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám jenom díky séru na růst řas, předtím jsem měla jen takové krátké kartáčky. Teď jsem s délkou spokojená :)

      Vymazat
  4. Taky jsem ji ještě nezkoušela, i když je to legenda :D Vypadá pěkně, až bude sleva a nebudu mít zásoby, jdu do ní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za vyzkoušení určitě stojí, uvidíš jak s ní budeš spokojená :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)