úterý 9. května 2017

Spotřebováno - duben

Zdravím Vás holky!

První týden nového měsíce je za námi a já bych vám dnes ráda řekla pár slov o kosmetice, kterou jsem spotřebovala v dubnu. Celkem se jedná o dvanáct plných produktů a tři vzorečky. Podařilo se mi spotřebovat i můj oblíbený parfém, který jsem ve své sbírce měla několik let. Ale aspoň bude místečko pro nějaký nový :) Vždycky mám radost, když se mi podaří kosmetiku spotřebovat. Nejsem sběratel kosmetiky a nepotřebuji se dívat na netknuté kosmetické kousky, ráda ji používám. Příjemné čtení!



Šampon a kondicionér Balea - 5/5
Tahle dvojka mě hodně bavila. Oba produkty hezky bylinkově svěže voněly a vůně se ve vlasech držela i po umytí. Vlasy jsem po nich měla krásně jemné, opravdu důkladně umyté, dobře vypadající i byl patrný malinko větší objem. Za málo peněz super efekt. Byla jsem spokojená a s radostí bych si je pořídila znovu. Samostatná recenze zde.

Sprchový gel Treaclemoon - 5/5
Tenhle sprcháč jsem si kupovala loni v Rakousku. U nás značka zatím není dostupná, což je velká škoda. Sprchový gel měl příjemnou konzistenci, nijak přehnaně nevysušoval a dobře pěnil. Vlastnostmi klasický sprchový gel jako každý jiný, nečekejte žádnou extra hydrataci, pro extra vysušenou pokožku to nebude, ale ta vůně? To bylo prostě něco skvělého. Dokonce mě neomrzela ani po spotřebování tohoto velkého 500 ml balení. Až pojedu do zahraničí, tak si určitě zase nějaký přivezu.


Antiperspirant Nivea - 5/5
Dostala jsem ho v balíčku od babičky k Vánocům a musím říct, že mě mile překvapil. Dobře se aplikoval, měl super konzistenci, vážně jsem se po něm nepotila a nevšimla jsem si, že by mi na oblečení vytvářel fleky. Byla jsem s ním hodně spokojená, ale přece jenom u mně ještě o kousíček vedou antiperspiranty a deodoranty Dove, především díky širokému výběru parfemací. Ale Niveu bych si klidně pořídila taky, nemůžu proti ní říct nic špatného.

Roztok na kontaktní čočky Bausch + Lomb - 3/5
Klasická vodička na čočky, která je podle mého názoru předražená. Tuhle jsem dostala od mé oční lékařky, sama bych si ji nepořídila, protože se mi to zdá jako zbytečná investice. Bohatě si vystačím s mým oblíbeným roztokem Opto Soak, který je o polovinu levnější a funguje stejně dobře jako tenhle.

Pěna do koupele Avon - 3/5
Jednalo se o pěnu z vánoční edice, moc se mi líbilo balení ve tvaru baňky na stromeček. Samotná pěna byla průměrná, hezky voněla, ale bylo ji potřeba hodně a pěna na vodě moc dlouho nevydržela. Jako dárek pro někoho dobrý, ale znovu ji mít nemusím.

Krém na nohy Avon - 5/5
Jeden z mých nejoblíbenějších krémů na nohy, tohle je moje druhé balení a rozhodně není poslední. Krém má hutnou konzistenci, ale krásně se roztírá, poměrně rychle vstřebává a chodidla jsou po něm neskutečně hebká. Navíc krásně voní po levanduli, nemám mu co vytknout.


Krém na ruce Dermacol - 3/5
Průměrný krém na ruce, který už znovu nepotřebuji. Měl hutnější konzistenci, na rukou byl příjemný a poměrně rychle se vstřebal. Bohužel na můj vkus až příliš rychle, za půl hodiny jsem měla opět pocit vysušených rukou a mohla jsem se mazat znovu. Na prevenci a přetření rukou během dne dobrý, ale vysušené ruce nevyléčí.

Parfém Guess Seductive - 4/5
Moc příjemný parfém, který je těžší, pro mě osobně ideální na podzim a zimu. Důkazem je to, že jsem o něm psala dva roky po sobě i v podzimních oblíbencích. Nemám mu absolutně co vytknout, výborně na těle vydržel, takže pokud se vám bude líbit jak voní, určitě ho ráda doporučím.

Tělové mléko Dove Derma Spa - 5/5
Jedná se jednom o vzoreček, ale naprosto mě uchvátil. Produkt naprosto nádherně voněl a měl i skvělou konzistenci, určitě si v budoucnu pořídím plné balení.

Tělové mléko Loccitane - 4/5
Parfémované tělové mléko, které rovněž nádherně vonělo a vůně se na těle dlouho držela. Konzistence a ostatní vlastnosti mléka mě už tolik nezaujaly, nic extra, prostě klasika a v budoucnu si ho nepořídím také kvůli vysoké ceně. Podle mě se dá sehnat kvalitní tělová péče i v drogerii. Ale kdybyste se chtěly rozmazlit, tak tento produkt není špatný.

Tělový krém Sephora - 2/5
Krém mi moc nevoněl a konzistence byla strašně lehoučká, skoro až gelová, nic pro mě.


Balzám na rty Bio - 4/5
Popravdě se přiznám, že vůbec netuším o jakou značku se jedná ani kde se dá sehnat. Balzámek jsem dostala od kamarádky k narozeninám a byl moc fajn. Příjemný, dobře se aplikoval, rty pěkně hydratoval, ale určitě nečekejte, že by zahojil extra suché a popraskané rty. Ale na pravidelné denní použití super, měla jsem ho ráda.

Korektor Astor Perfect Stay - 5/5
Skvělý korektor, který mi vydržel více jak půl roku každodenního používání. Byl super hlavně na použití pod oči, pupínky a červené flíčky úplně nezakryl. Já jsem ho měla moc ráda a nemůžu proti němu říct nic špatného. Pokud hledáte lehčí korektor, který pleť hezky sjednotí a nebude působit nepřirozeně a tvrdě, tak ho ráda doporučím. Samostaný článek zde.

Řasenka Miss Sporty The Miaoww Look - 4/5
Z počátku jsem si s ní moc nerozuměla, ale nakonec jsem přišla na to, jak ji používat, abych dosáhla požadovaného výsledku. Ráda jsem ji používala, udělala moc hezké řasy, poměrně prodloužila i mírně zahustila. Nemůžu proti ní říct nic špatného. Není to nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla, ale určitě je to jedna z těch lepších, které s čistým svědomím doporučím. Samostatná recenze zde.

A jsme u konce. Máte zkušenost s některým ze zmíněných produktů?

Těším se u dalšího článku. Mějte se krásně a myslete pozitivně! :)
 

6 komentářů:

  1. Taky nejsem sběratel kosmetiky, ovšem tohle tvrzení asi úplně neplatí pro laky na nehty, balzámy na rty, rtěnky..no a celkově dekorativku, to už trochu sbírku připomíná:-D Treaclemoon má fajn výrobky, vždycky mně mrzí, že se k nám tahle značka pořád ne a ne dostat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je pravda, že dekorativka se spotřebovává hůř, takže to sbírku může připomínat :D Přesně tak, Treaclemoon a Bilou jsou značky, které bych chtěla i u nás. Tak třeba se v budoucnu dočkáme.

      Vymazat
  2. Pěkná spotřeba a líbí se mi i fotky :-) Ze zmíněných produktů jsem zatím nic nezkoušela. Taky mě baví kosmetiku spotřebovávat, ale mám toho doma pořád tolik, že to není možný :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za pochvalu :) No já jsem si letos nekoupila žádný sprchový gel a stejně si se svými zásobami vystačím minimálně po celý rok :D

      Vymazat
  3. tú špirálu Miss Sporty musím pozrieť :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)