neděle 30. července 2017

Korektor Bourjois Radiance Reveal

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Pokud se líčím a dávám si makeup, tak také používám vždy i korektor. Nemám žádné velké problémy s pletí, takže nepotřebuji maskovat pupínky nebo zarudnutí, ale korektor používám především pod oči - na zakrytí tmavších kruhů pod očima a hlavně projasnění této oblasti.
Pár korektorů jsem vám na svém blogu už představila, upřednostňuji především ty, které mají aplikátor jako lesky na rty, nejlépe se mi s nimi pracuje. Tuším, že někdy loni se objevila korektorová novinka i ve stojanu francouzské značky Bourjois, já jsem si ho před nějakou dobou taky pořídila, ikdyž už se zdaleka nejedná o horkou novinku, ale přesto bych vám ráda řekla zda stojí za koupi nebo ne, protože se o něm obecně hodně mluví.


Podle oficiálního popisku se jedná o rozjasňující korektor s hydratačním účinkem, což je přesně něco pro mě, měl by krýt nedokonalosti a navracet pleti svěží vzhled. Tím, že korektor aplikuji na jemnou pleť kolem očí, potřebuji produkt, který by mi tuhle citlivou oblast zbytečně nevysušoval, nezalézal do vrásek a nezvýrazňoval suchá místa. Líbí se mi balení z pevného skla i šikovný aplikátor, který nabere ideální množství produktu pod obě oči. Já osobně používám korektor až na makeup a zapracovávám ho navlhčenou houbičkou, tenhle způsob se mi osvědčil nejvíc, výsledný efekt vypadá moc hezky. 
Samotná náplň lahvičky je výborná, korektor má skvělou konzistenci, musím potvrdit, že je opravdu hydratační a na pleti velmi příjemný. Krásně projasní okolí očí, i přesto, že v sobě neobsahuje žádné třpytky nebo shimmer. Ráda ho používám i na horní oční víčka místo báze pod oční stíny, což se mi taky osvědčilo. Stíny se na něj dobře nanáší a řekla bych, že se mírně prodlouží i výdrž. Občas ho používám i na zakrytí nějaké nedokonalosti, ale pokud si ho chcete pořizovat za tímto účelem, tak bych ho nedoporučila. S nějakým lokálním zarudnutím si poradí, ale nečekejte, že by vám třeba zakryl pupínek nebo jinou větší nedokonalost. Já osobně bych krytí označila za střední. Nicméně pod oči je to pro mě ideál, protože plní to co plnit má a vypadá krásně přirozeně. Pokud by vás zajímala parfemace, jedná se o takovou decentní květinovku, která je ale cítit vyloženě po přivonění, při aplikaci na pleť ji vůbec neregistruji.
Dá se sehnat v DM drogerii za cenu 299 Kč, ale doporučuji si počkat na nějakou akci, nebo objednávat z e-shopů, protože tam se cena liší až o stovku a to už je znát. 
Já jsem s tímhle korektorem moc spokojená, jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela a s klidným svědomím vám ho doporučím. pokud hledáte středně krycí a rozjaňující korektor. Je opravdu příjemný a funguje, tak jak má. Celkově mě má podle mého názoru značka Bourjous úplně skvělé produkty co se pleti týče. Zkoušela jsem makeupy a teď i korektor a se vším jsem byla spokojená, takže doporučuji omrknout. Samozřejmě opět připomínám, že miluji jejich CC krém, chválím ho kudy chodím, takže pokud byste náhodou nevěděly, po čem v jejich stojanu sáhnout, tak vám to usnadním :D CC krém a korektor jsou top.



Jaký korektor aktuálně používáte Vy? A jaký je Váš nejoblíbenější? 

Krásný zbytek víkendu, užívejte sluníčka! :)

8 komentářů:

  1. Používám teď korektor Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja takisto používam Dermacol ale tento ma prekvapil a páči sa mi :) Na leto vyzerá ako stvorený :)
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky já vůbec nevím jaké má Dermacol korektory v nabídce, jaký používáte prosím? Teď jsem si od Dermacol pořídila jeden makeup, ale jinak je to pro mě docela nebrobádaná značka co se dekorativní kosmetiky týče :)

      Vymazat
  3. Já používám tekutý od Catrice a konečně se k nám dostal korektor od Maybelline, který prostě vyzkoušet musím:-) Ale Bourjois dekorativku chci taky prozkoumávat, tak možná dojde i na tento:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tekutý Catrice Camouflage je taky můj velký oblíbenec. Ten od Maybelline jsem si kdysi dovezla z Rakouska a byl dobrý, ale nezaujal mě na tolik, abych ho potřebovala znova :)

      Vymazat
  4. úplne súhlasím s tvojou recenziou :) ja keď som ho objavila, tak som bola nadšená, pretože to bol konečne jemný,ľahký korektor, aký som hľadala :) ja práve také tie hutné, ktoré síce zakryjú aj vyrážky nemám veľmi rada..takýto mi vyhovuje oveľa viac :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)