neděle 16. července 2017

Spotřebováno - červen

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Jak se vám daří? Já mám nafoceno spoustu věcí do článků, ale nějak nestíhám publikovat tak pravidelně jak bych chtěla, protože jsou přecejenom důležitější věci, které je potřeba řešit a věnovat se jim. Dneska jsem ale měla čas a náladu a sepsala jsem pro vás článek o kosmetice, které jsem se podívala v červnu na dno. Celkem tady mám jedenáct prázdných obalů včetně laku na nehty, budu si moct koupit nový, super! Pokud vás zajímají rychlé kosmetické recenze, budu ráda, když si uděláte chvilku času a článek si přečtete :)



Roztok na kontaktní čočky Optosoak - 5/5
Klasika, kterou u mě vidíte snad každý měsíc. Stojí pár korun a funguje stejně dobře jako mnohem dražší produkty.

Odlakovač na nehty Isana -5/5
Mám asi páté balení, což svědčí o mé spokojenosti. Je to hodně velké balení za nízkou cenu, dobře odlakuje nehty aniž by je vysušil a nesmrdí tak silně jako jiné odlakovače. Určitě jsem ho neměla naposled.

Sprchový gel Nivea - 5/5
Tohle konkrétně byla verze s kokosem, opravdu moc hezky voněla, sprcháč měl krémovou konzistenci, dobře pěnil a pokožku těla nevysušoval. Co víc chtít? Sprchové gely od Nivey jsem si v poslední době hodně oblíbila, takže určitě vyzkouším i nějaké další varianty.


Šampon Aussie pro objem vlasů - 4/5
Na vlasovou kosmetiku této značky jsem slyšela už hodně chvály, v minulosti jsem od nich měla šampon pro leskl vlasů, který mě nezaujal. Tento objemový je o trochu lepší, dobře se s ním pracuje, velmi dobře pění, vlasy jsou po jeho použití dobře umyté a mají i trošku více objemu. První den po umytí vypadají dobře, druhý den už to taková sláva není. Vlastnostmi bych ho označila za průměrný šampon a znovu už bych ho nepotřebovala, ale zamilovala jsem se do jeho vůně. Sladká, žvýkačková parfemace, která je z vlasů cítit i den po umytí, což je prostě skvělé. Možná především kvůli té dlouhotrvající vůni bych si ho pořídila znovu, ale spíš vyzkouším jiné verze.

Pleťový mycí gel Balea - 5/5
Psala jsem vám o něm už někdy v zimě. Měla jsem vzoreček v adventním kalendáři a na jeho základě jsem si pořídila plné balení. Gel byl skvělý, měl gelovou konzistenci, výborně pěnil, pleť dobře umyl a zbavil ji makeupu. Pleť obličeje nebyla po jeho použití vysušená, takže rozhodně můžu doporučit a klidně bych si ho pořídila znovu.

Maska na vlasy Kallos Chocolate - 5/5
Masky na vlasy téhle značky mám obecně moc ráda a ani tahle není vyjímkou. Třeba banánová mi voněla více, ale vlastnosti mají všechny hodně podobné. Mají skvělou konzistenci, vlasy jsou po jejich použití vyživené, jdou dobře rozčesat, ale přitom nejsou zatížené. Určitě si pořídím další.


Krém na ruce Cien - 5/5
Moc příjemný krémík do kabelky za pár korun. Měl praktické malé balení, konzistenci přesně takovou jakou po krémech vyžaduji, trošku déle se vstřebával, ale ruce byly po jeho použití viditelně vyživené, hydratované a hebké na dotek. Navíc miluji vůni levandule v jakékoliv formě, takže není o čem diskutovat. Ráda bych ho vyzkoušela i v té další parfemaci (tuším, že se jedná o růži).

Čistící houbička na pleť Calypso - 5/5
Tyhle houbičky si kupuji taky opakovaně v balení po dvou kusech. Jedná se o tvrdou porézní houbičku, která v kontaktu s vodou krásně změkne a stane se poddajnou. Já osobně ji používám ke smývání pleťových masek na což funguje úplně skvěle.

Bílá kajalová tužka Essence - 4/5
Obyčejná bílá kajalová tužka, kterou používám na prozáření vnitřní spodní oční linky, oči pak působí otevřenějším dojmem. Je hezky měkká, snadno kreslí, nevysychá a vydrží docela dlouho. Byla jsem s ní spokojená a už používám další nové balení.


Lak na nehty Maybelline - 5/5
Jednalo se o přirozený růžový odstín s názvem Pink in the park, který na nehtech vypadal moc hezky, nehty působily upraveným, ale decentním dojmem. Dobře se lakoval díky širokému štětečku, rychle zasychal a i poměrně dlouho vydržel. Nemám mu co vytknout, bavil mě.

Řasenka Max Factor 2000 Calorie - 5/5
Nedávno jsem o ní psala samostatný článek, ze kterého je patrné, jak moc jsem s ní byla spokojená. Proto se tady nebudu více rozepisovat, prostě je dobrá a ráda jsem ji používala.

A jsme u konce. Dneska jsem hodně chválila, ale vesměs se opravdu jednalo o moji oblíbenou kosmetiku, kterou jsem pravidelně používala a bavila mě. Máte s některým ze zmíněných produktů zkušenost?:)

Krásný zbytek víkendu a vykročte do nového pracovního týdne tou správnou nohou!

9 komentářů:

  1. Gel od Balea je super a krásně voní. Jinak Nivea sprcháče mám velice ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gel je skvělý, hodně mě bavila jeho jemná parfemace a celkově práce s ním :)

      Vymazat
  2. Měla jsem ten krém na ruce Cien, jen v jiné parfemaci a do kabelky byl super, až půjdu do Lidlu, koupím si ho znovu. Od Cien mám moc ráda ty jejich sprchové gely, co jsou rádoby napodobeniny Aromaritul od Dermacolu, ty tam často kupuji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám sprchových gelů takovou zásobu, že si je už téměř nekupuji, musím spotřebovat ty co tady mám. Ale o těch z Lidlu vím, slyším na ně samou chválu, tak třeba jednou.. :D

      Vymazat
  3. Já dopotřebovala taky odličovač z Rossmanna a nekupuju si už žádný jiný. Odlakuje vše, rychle a za ty peníze, velké balení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý, já ho občas ráda prostřídám s nějakým jiným, ale vždy se k němu vrátím :)

      Vymazat
  4. Gél Balea ma zaujal, určite sa po ňom porozhliadam :) Takisto lak na nechty, ten odtieň musel byť na nechtoch krásny :)


    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám moc ráda tyhle jemné, decentní odstíny, tenhle byl taky super. Jak barvou, tak vlastnostmi :)

      Vymazat
  5. Ahoj, ten roztok jsem taky pouzivala, nedala na neho dopostil, ale nakonec me kamaradka premluvila, abych vyzkousela tento https://www.nejlevnejsikontaktnicocky.cz/renu-multiplus-120-ml/ a nyni nedam dopustit na tento. Stoji taky par korun a opravdu mnohem lepsi. Za zkousku nic nedas. Petra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)