pondělí 7. května 2018

Co jsem dělala v dubnu?

Zdravím Vás holky!

Protože jsme na začátku nového měsíce, tak si dnes dáme rychlý článek plný fotografií, které jsem pořídila v dubnu. Jedná se o fotky z mého každodenního života, které se mi podařilo zachytit, ale vím, že právě tyhle "obyčejné" články u vás mají docela úspěch.

Asi nejdůležitější věcí, která se v březnu udála je pokračování stavby našeho domečku, ke které jsme se po zimě díky počasí mohli vrátit. Na podzim jsme udělali základovou desku, nyní máme stavbu cihel, takže nás pomalu čeká krov, vybírání tašek a oken. No já už bych se nejradši stěhovala, co si budeme povídat :) Na něco jsme měli dělníky, ale většinu prací si děláme sami, takže tam trávíme většinu volného času. 

Už jsem vám dříve psala, že se snažím trošku lépe stravovat a dávat mému tělu lepší potraviny a přidat i více pohybu. Kromě klasického cvičení a alpinningu, kterému se věnuji pravidelně jsem se právě teď v březnu vrátila k běhání. Běh jsem si moc oblíbila, ale jenom když je hezky a svítí sluníčko, nemám ráda běhat v dešti nebo když musím dýchat studený vzduch, to mi není příjemné. Začala jsem běhat se psem a musím říct, že je to super, moje fyzička se zlepšuje a já uběhnu víc kilometrů bez toho, aniž bych myslela že umřu. Docela jsem se v tom našla a chodím běhat často a ráda, líbí se mi, že je to v přírodě, člověk na nic nemyslí a skvěle to na mě působí i po psychické stránce - prostě balzám na duši.

Se zdravějším životním stylem jsem začala někdy na začátku února a od té doby se mi podařilo shodit asi pět kilo bez toho aniž bych jakkoli hladověla. Cítím se teď lépe než kdykoliv jindy, hlavně už nemám neustále pocit nafouklého břicha. Duben byl právě měsícem, kdy si díky teplému počasí a odhazování zimních bund všimlo změny mojí postavy i okolí. Nikdy jsem nebyla tlustá, takže i těch pár kilo je znát a opravdu musím říct, že kamkoli jsem přišla, tam jsem slyšela jak jsem hubená. Což se samozřejmě krásně poslouchá a je to pro mě další motivace jít tímto směrem i nadále. Ještě by se mi líbilo dát tak dvě tři kila dolů a budu maximálně spokojená. 

Poslední položkou, kterou bych tady ráda zmínila je to, že jsme si konečně pořídili letenky do USA, takže je ten náš výlet zase trošku blíž a už začíná pomalu získávat reálné rozměry. Je pravda, že jsme čekali na nějaké levnější letenky a nakonec jsme si stejně museli připlatit, jelikož máme přílet a odlet z jiného města. Nicméně do Ameriky člověk přece jen nelétá každý den, tak věřím, že to určitě bude stát za to.

Toť k mému dubnu a teď už jdeme na ty fotky! :)


naprosto jsem si k snídani zamilovala zdravé domácí wafle s hromadou ovoce

i tenhle měsíc jsem zkoušela nové recepty z kuchařky Kačí My Cooking Diary a tenhle quiche nebyl sice vůbec dietní, ale zato byl chuťově úplně výborný a doma se po něm jenom zaprášilo

první letošní výběh

miluji když všechno kvete a ve vzduchu je cítit jaro 

moje první letošní zmrzlina


samozřejmě nemůže chybět moje milované čtení - baví mě ten kontrast, na začátku dubna ještě zabalená doma v dece s teplým čajem, v polovině už na zahradě pomalu v plavkách :D

udělala jsem si radost zdravými dobrůtkami





a pokračovala jsem v mé soukromé výzvě - používat každý týden jinou tvářenku a rtěnku, musím říct, že se mi to daří a sahám tak i po produktech, které normálně docela opomíjím

A jsme u konce. Budu moc ráda, když mi díte vědět, jaký byl váš duben a zda už jste si letos stihly dát točenou nebo kopečkovou zmrzlinu :) 

Mějte se krásně a užijte si zítřejší volný den ☺

6 komentářů:

  1. Ach to jídlo, musím si dát už něco k obědu nebo si poslintám klávesnici :D Závidím to běhání v přírodě. Já než bych se dostala do nějakého parku (kde jsou stejně spousty lidí), strávila bych dost času na cestě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, že v tomhle je bydlení na vesnici velká výhoda, to si často ani neuvědomuji. Jen vyjdeš ven a jsi téměř hned v přírodě, to je bomba no. Vždycky spojím běh i s vykoupáním psa v rybníku, ona mi nosí klacíky, takže je to hned takové veselejší a dva v jednom :D

      Vymazat
  2. Jako vždycky krásné fotky, ty první mi i udělaly ohromné chutě:-) Zmrzlinu jsem ještě neměla, nebudu říkat, že by nebyla chuť, ale valnou část měsíce mi dělaly společnost antibiotika, postel a čaj:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajajaj, tak to ti nezávidím. Snad už bude jenom lépe :)

      Vymazat
  3. Mňam tak to máš same dobroty ja si bez takych raňajok neviem predstaviť ani život a celkovo lepšie sa cítim a vyhovuje mi to:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář :) Přesně tak, mně takováhle snídaně vždycky udělá radost a hlavně mě nabije na celý den. Je potřeba umět si to udělat hezký :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)