pondělí 14. května 2018

Nákupy - duben

Zdravím Vás při pondělku moje milé čtenářky!

Doufám, že jste do nového týdne vkročily tou správnou nohou ☺. Já jsem včera poprvé po zimě vytáhla kolo a hned najela padesát kilometrů, což nebyl úplně dobrý nápad. To, že mě bolí zadek pominu, ale jak jsem si spálila záda? Dneska trpím a jsem vděčná, že jsem v pátek k nákupu v Yves Rocher dostala zdarma krém po opalování, jinak bych nejspíš umřela bolestí... zásoby sluneční péče z loňska už žádné nemám. Píšu si na seznam, že musím koupit jak krém na opalování, tak i po.

Každopádně dnes bych se ráda vrátila ještě k dubnovým nákupům. Musím říct, že jsem se hodně držela a z kosmetiky jsem doplnila jenom nejnutnější zásoby. Zjistila jsem, že nemám žádné tenisky na výlety a takové ty ležérní dny, takže jsem si pořídila nové krásky, které se budou hodit jak k jeansům, tak třeba i k sukni. Taky jsem ulovila super podprsenku v Lindexu a můžu vám říct, že takový výběr podprsenek - střihů, barev a velkostí jsem dlouho nikde neviděla. Myslím, že teď budu chodit na spodní prádlo už jenom tam, protože je opravdu kvalitní, krásné a relativně za dobrou cenu.

 kondicionér Alverde, šampon Schauma

 deodoranty Nivea

 tričko House, top + podprsenka Lindex

boty New Balance

Toť vše. Za uplynulý měsíc se musím opravdu poplácat po rameni, že jsem nekupovala žádné zbytečnosti a ráda bych v tomhle šetřícím módu pokračovala i nadále. ( Teď netoužím po kosmetice, ale pro změnu po novém kole, tak uvidíme :D).

Mějte se krásně! ❤

2 komentáře:

  1. To Tebe musím pochválit taky, koupit si jen pět kosmetických produktů, to si tu pochvalu přímo žádá:-) První letošní žeh sluncem už mám taky za sebou, akorát já si spálila obličej, ramena a dekolt, hned jsem uháněla do lékárny pro Panthenol. Jinak se mi moc líbí tenisky a do Lindexu se určitě vyrazím podívat, děkuji za tip:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi milá, tvoje komentáře mi vždycky zlepší náladu :) Teď mají prý na podprsenky navíc slevu 20 % a to se hodí :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)