neděle 21. září 2014

Jen růžová to může být..

Přeji Vám hezké nedělní odpoledne moje milé! :)

Protože nám počasí venku moc nepřeje, připravila jsem si pro vás alespoň můj názor na lak na nehty v krásné pastelově růžové. Růžová barva na nehtech je podle mě ideální na běžné denní nošení, nehty vypadají upraveně, ale přitom nenápadně a nenásilně, do práce nebo školy ideální.
Já jsem zvolila kombinaci hladkého laku od Maybelline v odstínu 21 Pink in the park a pískového laku od Gabrielly Salvete odstín 12 Lola. Výsledek vypadá moc hezky a přirozeně, je to má oblíbená kombinace. Lak od Maybelline mám nový a musím říct, že jsem s ním moc spokojená, vydržel mi hezký pět dní a to už je co říct, jiné laky mi vydrží maximálně tři dny. Má široký štěteček, což mi vyhovuje, hezky se lakuje, nedělá pruhy a rychle schne. Nevýhodou je jeho vyšší cena, tento lak stojí 112 Kč, takže je fajn počkat si například na akci 1+1 zdarma. Pískáče od Gabrielly jsou již klasikou, kterou mám ráda, několikrát jste je mohli u mě na blogu vidět. 



Jaké barvy rády nosíte na nehtech vy? Budu ráda za všechny vaše komentáře.
Užijte si zbytek víkendu! :)

4 komentáře:

  1. Nehty jsou krásný, přesně na tenhle lak už nějaký ten čas číhám a pořád se rozmýšlím, jestli koupit - nekoupit :D. Jsem ráda, že vydrží 5 dní, to už se víc třesu na jeho koupi :). Já taky nejradši nosím na nehtech odstíny růžové, červené :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu fajn, být tebou bych si ho koupila, ta kvalita za to stojí :)

      Vymazat
  2. Starsy úplně miluju, teď mám zrovna doma 3 nové :)
    http://something-times.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)