sobota 27. září 2014

Levandulový krém na nohy

Přeji Vám krásný víkend moje milé! :)

Dnes pro Vás mám opět jednu kosmetickou recenzi, tentokrát na levandulový krém na nohy od značky Peo, která spadá pod Astrid cosmetics.


Tento krém jsem si koupila proto, že jsem si chtěla odpočinout od mé oblíbené Baley a vyzkoušet krémy na nohy od jiné značky. V rossmannu mě zaujal tento produkt, který stojí asi padesát nebo šedesát korun. Zajímalo mě, jak takto levný krém funguje a teď bych vám o něm ráda řekla pár mých postřehů.
První co se mi na tomto krému líbí je balení. Vyhovuje mi, že víčko není šroubovací, ale odklápěcí, aplikace je pak mnohem jednodušší. Parfemace je velmi slabá a nenásilná, opravdu slabě voní levandulí, to je mi moc příjemné, parfemaci levandule mám ráda a uklidňuje mě. Co mě překvapilo je konzistence. Krémy na nohy, které jsem doposud měla byly hodně hutné, tento krém je oproti tomu o dost řidší. Na nějakém blogu jsem četla, že je úplně k ničemu a nic nedělá s čímž nemůžu souhlasit. Já jasně vidím rozdíl, když si nohy namažu tímhle krémem a když je nechám nenamazané. Po jeho aplikaci je kůže pat jemná, hebká a vyživená. Musím upozornit, že mě netrápí popraskané ani nějak extra ztvrdlé paty, krémy na nohy spíš používám jako prevenci již zmíněného ztvrdnutí a na to mi tento krém stačí, ale popraskaná chodidla vám určitě nevyléčí.
Já osobně jsem s tímto produktem spokojená, ale zázraky od něj čekat nemůžete. Dle mého názoru se určitě dají sehnat lepší krémy na nohy, ale na druhou stranu i horší, tento bych označila za takový průměr.




Máte s tímto produktem nějakou zkušenost? Používáte krémy na nohy a jaký je váš oblíbený?
Krásný den! :)

3 komentáře:

  1. Krémy na nohy moc nepoužívam, ale mám jeden osvedčený z Yves Rocher :) Tento tiež nevyzerá zle, dobrá recenzia! :))

    Chocolate Kiss

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma krém na nohy, ale mažu se občas, vždycky se mi nechce :D. Zrovna teďka mám doma 2 z Avonu, jeden s vůní třešně a druhý s vůní Acai a to je teda slast :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem nějaký hodně podobný doma a dokonce myslím, že byl od stejné značky. Bohužel na mazání nohou zapomínám, takže jsem ho použila maximálně 3x. Teď už ani nevím, kde vlastně je. :)
    Moc pěkná recenze! :)
    Jeanne's World

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)