neděle 7. září 2014

Pupa chubby gloss

Přeji Vám krásný začátek nového týdne moje milé! :)

Doufám, že se máte přinejmenším stejně dobře jako já a jste nabité energií. Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na produkt na rty od značky Pupa.
Pupa je italská značka kosmetiky, konkrétně z Milána. Je běžně k dostání v italských drogeriích a u nás na některých e-shopech, například zde.


Moje první věc od této značky je chubby gloss, česky bych to nazvala jako lesk na rty v tyčince. Jmenuje se Viva Carioca a já ho mám v odstínu 006, což je typická červená barva, bez náznaku do oranžova či růžova. Nejsem si jistá, ale řekla bych, že se jedná o nějakou letní limitovanou edici. Kupovala jsem ho v drogerii Dayli v Itálii asi za deset euro.
První co se mi líbí, je to, že má produkt vlastní krabičku. Může se to zdát jako malichernost, ale stává se vám, když si jdete koupit rtěnku do drogerie, že má vlastní a dokonce hezkou krabičku? Určitě to hodnotím kladně, je to praktický a milý detail.
Lesk se vysouvá otočením spodní části tyčinky, což zajišťuje jednoduchou manipulaci a odpadá složité ořezávání tužky. Samotný produkt má zvláštní konzistenci, jakmile se dotkne rtů, ihned se rozpouští a chová se vážně jako tekutý lesk. Překvapilo mě, že je poměrně slušně pigmentovaný a lesklý, přestože neobsahuje žádné třpytky ani shimmer. Když si aplikuji tento lesk na rty, vůbec ho necítím. Skvělé je že nelepí ani nevysušuje rty, naopak bych řekla, že je i mírně hydratuje. Parfemace je nulová, což je určitě fajn, ale mně by nějaká slabá vůně nevadila.
Do teď jsem neměla výhrady, ale co mě nepřesvědčilo je výdrž. Pokud nejíte, nepijete nebo se nelíbáte, tak produkt vypadá na rtech opravdu skvěle a dá s vámi  i tři hodiny, ovšem po konzumaci je nutné lesk aplikovat znovu. Jakmile se dotknete např. hrdla lahve ihned se stírá, avšak musím uznat, že rty zůstávají lehce zabarvené a vypadá to velmi přirozeně, žádné ostré přechody se nekonají.
Upřímně musím říct, že jsem si tento lesk v tyčince poslední dobou dost oblíbila, rty jsou po něm výrazné, ale nevysušené, ale jak jsem řekla, vadí mi nutnost opakovaného nanášení.
Znovu bych si ho asi nekoupila, ale žádný propadák to určitě není, za zkoušku stojí! :)




1 komentář:

  1. Líbí se mi balení i barva, ale já mám radši barvičky do růžova :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)