pátek 30. ledna 2015

Diego Dalla Palma - Paletka stínů Sněhurka a lovec

Zdravím Vás moje milé čtenářky! Jak se máte? 

Dnes jsem si pro vás opět přichystala jednu recenzi. Tentokrát  bych vám ráda řekla něco o paletce stínů, rtěnce a tužce na oči značky Diego Dalla Palma. Na úvod můžu prozradit to, že mě všechny produkty mile překvapily.


Začnu klasicky balením, které je nádherné! Je z pevného kartonu, v kombinaci černé a červené, zavírání má na magnet a navíc obsahuje velké zrcátko, což se vždycky hodí. Paletka celkem obsahuje šest očních stínů v poměrně neutrálních barvách. Tři stíny jsou matné a tři třpytivé, takže s nimi krásně vytvoříte běžné denní líčení, ale bez problému i líčení na večer. Stíny jsou skvěle pigmentované, jedinou vyjímkou je odstín 9 Destiny, jehož pigmentace není žádná sláva. Dá se ale snadno navrstvit, takže se taky využije a super je i pouze na sjednocení víčka. Všechny stíny mají skvělou máslovitou konzistenci, nijak extra nepráší, moc hezky se s nimi pracuje a na víčku mi s bází / podkladovým stínem vydrží celý den. Další věc, kterou oceňuji je to, že každý stín má svůj název. Může se to zdát jako drobnost, ale takovéhle maličkosti dělají danou věc hned krásnější a zajímavější.
Rtěnka je v krvavě rudé barvě, která sluší snad každému. Rudé rty jsou klasika. Tahle rtěnka navíc vyniká svou skvělou pigmentací, stačí s ní rty jednou přejet a už po té jedné aplikaci je ta barva neskutečná. Rty nijak extra nevysušuje ani nezalézá do vrásek. Na rtech je příjemná a hezky po nich klouže. Výdrž bych označila za takový průměr. Pokud nejíte a nepijete, tak s vámi dá tak dvě až tři hodinky, poté je nutné ji poopravit.
Poslední věcí v paletce je klasická kajalová černá tužka na oči. Já černé tužky moc nepoužívám, raději dávám přednost tekutým nebo gelovým linkám. Mamka ji ale zkoušela na horní i dolní víčko a držela skvěle až do odlíčení. Barva je krásně černá, což můžete vidět na poslední fotce. 
Já jsem z této paletky opravdu nadšená a troufám si říct, že se vyrovná i několikanásobně dražším podobným produktům. Já jsem ji koupila mamce k Vánocům a musím říct, že paletka měla velký úspěch! Teď si ji s mamkou půjčujeme, protože ta kvalita je vážně neskutečná a já ji nedokážu odolat.





Já jsem tuto paletku koupila na Galaxii přání. Její původní cena je 799 Kč a nyní ji tam ještě pořád mají za 189 Kč, což je super cena.V tomto případě kvalita produktu mnohonásobně převyšuje cenu, takže pokud jsem Vás nalákala k její koupi, tak neváhejte.

Vlastníte tuto paletku nebo něco jiného od této značky? Jak jste spokojené?

PS: Já zítra odjíždím na hory, kde bych si chtěla odpočinout od internetu a pouze se věnovat snowboardu, běžkám a přátelům. Proto teď týden nebudou články. Další článek bude až v neděli 8.2. a už teď Vám mohu prozradit, že to bude Spotřebováno za leden.

Krásný den moje milé! :-*

7 komentářů:

  1. To je super paletka!!! Krásne tiene. Bohužiaľ, ja ich mám už toľko, že ďalšia neprichádza do úvahy :DD.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně skvělá. To tě naprosto chápu, ale já stejně nedokážu odolat :D

      Vymazat
  2. Hory si užij :)
    Paletka vypadá moc pěkně
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekná plaetka musím uznať :))

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá skvěle :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svou GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)