pondělí 19. ledna 2015

Korektor Maybelline Instant Anti - Age Effekt

Zdravím Vás holky! 

Dnes jsem si pro vás připravila opět jednu recenzi, protože tady mám spoustu produktů a ráda bych vám o všech něco málo řekla. Tentokrát přišel na řadu korektor od značky Maybelline, který u nás v ČR zatím není dostupný, ale v kosmetickém blogovém světě už je o něm poměrně dost slyšet. Pokud se dostanete do našich sousedních zemí, určitě ho seženete, protože tam už všude je, nebo je také samozřejmě dostupný v různých e-shopech.


Balení je jednoduché, obsahuje 6,8 ml, což se mi zdá celkem slušné. Zajímavý je mechanismus dávkování. Otočíte červeným políčkem v horní části, hadičkou, která je uvnitř se nasaje potřebné množství produktu, které se aplikuje pomocí houbičky. Někomu se tento způsob dávkování může zdát nehygienický, mně to ale vůbec nevadí. Mám pocit, že všechny korektory jsou na tom s hygienou podobně, vždy tam je nějaký aplikátor, který vracíte zpět do balení, v horším případě saháte do kalíšku prsty. Já jsem s tímto produktem maximálně spokojená. Práce s ním je vážně jednoduchá, stačí přetřít problémové partie houbičkou a poté jemně zapracovat štětcem nebo prsty. Krytí a výdrž jsou neskutečné! Krytí je opravdu vysoké, korektor používám na zamaskování kruhů pod očima i na případné pupínky a další nedokonalosti pleti a všechno zvládá. Na poslední fotce můžete vidět jeho účinek. Černou fixou jsem vedle sebe nakreslila dva puntíky, jeden jsem nechala bez krytí a druhý jsem dvakrát přejela tímto korektorem. Výsledek můžete posoudit samy. Na mé pleti zůstává na svém místě po celý den, pokud se samozřejmě nějak více nezpotím. Za mě je to určitě nejlepší korektor, jaký jsem kdy měla. Pokud ho někde uvidíte, určitě ho vyzkoušejte, ikdyž cena je trochu vyšší - já jsem ho kupovala za deset euro.




Tomuto produktu nemám absolutně co vytknout a určitě si ho pořídím znovu.

Jaký je Váš oblíbený přípravek na zakrytí kruhů pod očima a nedokonalostí pleti?

PS: Dnes jsem zvládla nejtěžší zkoušku tohoto semestru, tak mám velkou radost. Tenhle týden mě ještě čekají poslední tři zkoušky, tak doufám, že je všechny zvládnu a pak už budu mít volno :).

Krásný den!

10 komentářů:

  1. Gratuluju ke zkoušce, ty ostatní už zvládneš v pohodě :) Korektor vypadá dobře, takže jestli se někdy dostane k nám, určitě ho zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju ke zvládnutí zkoušky :) Mě se včera podařilo taky jednu těžkou udělat :) Líbí se mi to balení korektoru
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. gratuluji ke zkoušce, určitě dáš i ty další, držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  4. maš skvělí články pokud budeš mít zajem podívej se na muj blog děkuji http://berenike92.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám, že ale dost zvýrazňuje vrásky :-( .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fotce je jenom aplikovaný, není do pleti nijak dále zapracovaný. Když ho zapracuji prsty nebo štětcem, nemám pocit, že by mi nějak moc do vrásek zalézal :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)