středa 21. ledna 2015

Krém na nohy Balea s mandlovým mlékem

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Dnes bych Vám ráda řekla něco málo o krému na nohy, který aktuálně používám. Je od značky Balea a mimo jiné obsahuje mandlové mléko a makadamiový olej. Produkty na nohy od této značky mám hodně ráda, měla jsem ten s ureou i s heřmánkem a s oběma jsem byla maximálně spokojená. A jak u mě obstála tahle novinka?


Moc se mi líbí balení, kterému dominuje fialová barva. Co také oceňuji je to, že víčko není šroubovací, ale "zaklapávací". Krém je klasicky bílý, ale má poměrně zajímavou konzistenci. Při prvním kontaktu s pokožkou se jeví jako klasický krém, ale jakmile ho začnete roztírat a zapracovávat do pokožky, jakoby vám začne tát pod rukama. Najednou je víc olejový než krémový, hezky klouže a moc hezky se s ním pracuje. Parfemace je taková lehce nasládlá, blíže nespecifikovatelná a moc mi nevoní. Na celém těle bych ji určitě nesnesla, ale na nohou mi tak nějak nevadí. Nejdůležitější je pro mě to, jestli daný produkt vážně plní to, co slibuje. Tento krém slibuje intenzivní péči, což  se u mě bohužel nekoná. Nohy si mažu vždy před spaním a následně si oblékám bavlněné ponožky a když se ráno vzbudím, mám stejně pocit suchých a hrubých pat. Na pokožce prstů a plosky zaznamenávám, že jsou hezky jemné a vyživené, ale pro moje paty je tohle bohužel málo. S krémem na nohy od stejné značky, který obsahoval výtažek Urey jsem tedy byla spokojená mnohem víc a tenhle produkt bych si znovu nepořídila. Neříkám však, že je špatný. Pokud netrpíte na suché paty a krém chcete používat jenom jako prevenci a na zvláčnění pokožky nohou, myslím si, že vám určitě bude vyhovovat.




Zajímalo by mě, jestli máte zkušenost s péčí na nohy od Baley, případně jaký krém na chodidla od jiné značky byste mi doporučily? :)

To už je pro dnešek vše, krásný den!

7 komentářů:

  1. Škoda, že to není žádný zázrak, docela jsem si ho chtěla koupit. Teď zrovna nemám nic, co by mi na nohy stačilo. Většinou na ně používám to, co na ruce. Zatím nejvíc se mi osvědčilo kakaové máslo Balea. Na tělo bych byla líná ho mazat a čekat, než se vstřebá, ale na ruce a nohy bylo fajn. Bohužel ta parfemace byla po čase otravná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To kakaové máslo od Baley jsem měla taky a moc mi vyhovovalo a vonělo. Není to zas tak velké balení, párkrát jsem se s ním namazala a bylo pryč, takže ta vůně se mi pořád líbila :)

      Vymazat
  2. Já jsem zatím měla krémy na nohy jen z Avonu, ale ty byly hrozně tekuté. Ale dělám to teď tak, že když mám krém na ruce, tak si ho dám rovnou i na nožky a je to :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na krémy na nohy od Avonu jsem četla na jiných blozích hodně chvály, ale zatím jsem neměla možnost je vyzkoušet. Když zrovna nemám krém na nohy, dělám to samé :D

      Vymazat
  3. vypadá skvěle :) krém na nohy používám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento krém mám taky a jsem s ním velice spokojená, dokonce mě mile překvapil, na to, že je to Balea. Protože si pravidelně kupuji krémy na nohy od Avonu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě má bohužel nízkou hydrataci ve srovnání s jinými krémy. Ty od Avonu budu muset vyzkoušet, stále na ně čtu pochvalné recenze :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)