neděle 25. ledna 2015

Krémové oční stíny Avon extra lasting

Zdravím Vás holky! 

Dnes pro vás mám připravenou další recenzi, tentokrát přišla řada na krémové oční stíny od Avonu z řady extra lasting v odstínu Gold gleam.


Balení je jednoduché, skleněné s plastovým šroubovacím uzávěrem. Trochu mi na něm vadí, že hrdlo je poměrně úzké a když mám delší nehty, špatně se mi stíny nabírají. Stíny se dají aplikovat jak prsty, tak i štětcem. Konzistence je trochu sušší než u Color Tattoo, ale jinak v nich nevidím rozdíl. Stíny se hezky nanáší, nedrolí se, na víčku vydrží téměř celý den. Já je používám buď samotné na celé víčko nebo jako podklad pod oční stíny a v obou případech plní svoji funkci skvěle.
Vybrala jsem si odstín Gold Gleam. Určitě ale nečekejte zlatou, která je uvedena v katalogu. Myslela jsem si, že odstín bude hodně podobný ne - li stejný jako již u zmiňovaných Color Tattoo, ale vůbec to není výrazná zlatá, možná bych ten odstín ani neoznačila jako zlatý, ale spíš jako šampaňská se zlatým shimmerem. Je to nenápadná barvička, která hezky sjednotí víčko, prozáří pohled, ale není na první pohled znát, že máte na víčku nějaký produkt. Na běžné denní líčení třeba do školy je to ideál. Z jejich nabídky mě láká ještě odstín lila, který bych si ráda taky pořídila. Tyto stíny jsem si koupila v akci asi za 70 Kč, nemám jim co vytknout a koupě rozhodně nelituji!



Co Vy a kosmetika Avon? Máte ji rády nebo Vás neláká?

Krásný den! :)

7 komentářů:

  1. Tak to jsem příjemně překvapená, že jsou srovnatelné s Color Tattoo, protože ty miluju! Určitě na nějaké kouknu :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, mám ráda tu jednoduchou aplikaci. Jejich běžná cena je asi 149 Kč, ale v akci se dají sehnat i za 70 Kč a to už se vyplatí :)

      Vymazat
  2. vypadají moc pěkně. Já jsem s Avonem docela spokojená, umí překvapit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky proti Avonu nic nemám. S většinou produktů, které jsem zkoušela jsem byla spokojená :)

      Vymazat
  3. Já mám kosmetiku Avon ráda a z dekorativky jsem měla jen rtěnky, zabarvené balzámy a řasenky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)