sobota 10. ledna 2015

Matný bronzer od W7

Zdravím Vás moje milé čtenářky! 

Dnes jsem si pro vás připravila opět jednu recenzi, tentokrát na matný bronzer od značky W7, který jsem si objednala z Galaxie přání. A jak jsem s ním spokojená?


Začnu balením, které se mi moc líbí. Je vyrobeno z tvrdého plastu, černé se zlatým potiskem.  Snadno se otevírá, vůbec s ním nemám žádný problém. Bronzer je zapečený a lehce vypouklý. Jeho obsah je 16 gramů, což je celkem dost a myslím si, že mi vystačí na několik let.
Samotný výrobek je velmi jemně namletý, snadno se mi nabírá na štětec a aplikace s ním je opravdu jednoduchá. Protože je matný, používám ho na konturování obličeje. Nanáším ho klasicky na lícní kosti a po stranách čela. Barva je poměrně dost světlá, což mi teď v zimě vyhovuje a momentálně je pro mě ideální. Ale na léto budu muset zvolit nějaký jiný výrobek, protože tenhle by na mě vůbec nebyl vidět až se trochu opálím. V nabídce je bohužel pouze jeden odstín, což je škoda, můžete si však vybrat mezi matnou variantou nebo se shimmerem. Bronzer je tak středně pigmentovaný, rozhodně by to mohlo být lepší, ale alespoň nemusíte mít strach, že byste to s ním přehnaly. Na pleti vypadá vážně přirozeně. Výdrž není taky žádná sláva. Na obličeji vydrží tak čtyři hodinky, pak po něm není ani památky. Kvalitou bych ho přirovnala k bronzeru od Essence, jejich vlastnosti se mi zdají dost podobné. Určitě ho budu používat i nadále, ale znovu bych si ho nepořídila a raději bych zainvestovala do nějakého podobného produktu od jiné značky, tenhle mě nijak extra nenadchnul, především mi vadí jeho nízká výdrž.




Máte zkušenosti se značkou W7? Budu ráda za všechny Vaše názory a komentáře!

Krásný den! :)

6 komentářů:

  1. To mě celkem mrzí, že bys jej moc nedoporučila, protože vypadá strašně hezky :(:D
    PinkPomegranate
    na té ruce vypadá právě celkem dobře !:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá hezky, ale výdrž je bohužel mizerná. Já nejsem typ, který by si makeup opravoval několikrát za den a proto mi nevyhovuje.

      Vymazat
  2. Já ještě nikdy bronzer nezkoušela, ale asi si nějaký budu muset pořídit, když o nich všude čtu :D No aspoň vím, že tenhle to nebude, protože ta výdrž je na nic :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nějaký vyzkoušej, dokáží hezky zvýraznit tvary obličeje :)

      Vymazat
  3. Nevypadá špatně, ale když je výdrž na nic, tak je v podstatě k ničemu :) Pěkná recenze!
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, kdyby vydržel déle, byla bych s ním moc spokojená. Děkuji :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)