pondělí 12. ledna 2015

Po čem momentálně toužím?

Ahoj holky, jak se daří? 

Já už mám ve škole hotové všechny zápočty, teď mě čekají ještě zkoušky. Dnes jsem Vám chtěla ukázat svůj aktuální wishlist. Možná si ťukáte na čelo, protože minulý měsíc byly Vánoce a já už zase něco chci. Nevím, jak vy, ale já mám vždycky ve zkouškovém největší nakupovací náladu a mám tendenci se odměňovat za všechny úspěšné zápočty, proto se vždy v tomto období trošku rozšoupnu :)
A co, že to tak strašně potřebuji tentokrát?


1. Kosmetika Milani - splněno. Zrovna dneska jsem učinila nákup na jejim e-shopu. Celkem jsem si objednala tři věci, které mě zaujaly nejvíce, ale bylo sakra těžké vybrat jen tak málo věcí. Značka Milani je mi totiž stašně sympatická, mám od nich jedny stíny v tužce a ty jsou neskutečné a navíc ta jejich úžasná balení. Určitě se můžete těšit na recenze.

2. Nové jeans - Mám pocit, že potřebuji nějaké nové džíny. Ideálně s vyšším nebo vysokým pasem a zapínáním na zip vzadu nad zadkem.

3. Maska na obličej - momentálně dopotřebovávám avokádovou od Freemana, která byla skvělá. Celkově mě tato značka hodně láká, takže si nejspíš pořídím zase nějakou od nich, jen jinou variantu. 

4. Výrazný náhrdelník - také splněno. Už asi dva měsíce jsem měla objednaný náhrdelník z E-bay a včera přišel. Není stejný jako na fotce, ukážu vám ho v nákupech za měsíc leden. Tenhle náhrdelník jsem určitě nepotřebovala nijak nutně, protože už jich mám poměrně dost, ale je třeba si občas dělat malé radosti.

5. Kabelka - nějakou novou vážně potřebuji. Velké kabelky, které se dají nosit do školy mám celkem tři a všechny se mi teď najednou začly ničit, trhat, odírat atd. Obecně mám ale docela problém najít kabelku, která by mě oslovila. Tak snad se poštěstí.

6. Kosmetika Ziaja - od této značky momentálně používám sprchový gel a jsem docela nadšená. Koukala jsem na jejich e-shop a mají tam neskutečný výběr produktů, tak bych si mohla udělat trošku zásobičky šamponů a krémíků. Neříkám, že je budu objednávat hned teď, ale časem určitě, protože Ziaja má podle mě kvalitní věci za nízké ceny, takže jsem ochotná platit i to poštovné navíc.

Budu ráda, když mi do komentářů napíšete co si přejete Vy :)

Mějte se krásně a koho čekají zkoušky, tak Vám přeji hodně zdaru!


6 komentářů:

  1. Tu černou masku mám a je božská !!! Krásně mi vyčistí pleť a stáhne póry. Jinak mě taky hodně láká kosmetika Milani hlavně tvářenky. Zatím od nich nic nemám ale myslím že už to nebude tak dlouho trvat a taky neodolám a objednám :)
    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak teď jí na 100 % neodolám, když vím, že je dobrá! :D Děkuji ti za názor, až ji někde uvidím, tak do ní půjdu :)

      Vymazat
  2. Gratuluji k zápočtům a přeji hodně štěstí na zkoušky :) O nakupování ve zkouškovém mi ani neříkej, zrovna včera jsem si koupila kulmu a kdybych ještě měla peníze, tak zaručeně neodolám něčemu v Tetě :D Z Tvého wishlistu bych brala snad všechno :D Džíny by se mi taky hodily, protože těch není nikdy dost, hlavně nějaké slabší na jaro. Černou masku jsem ještě v drogerii neviděla, ale pokud na ni narazím, určitě neodolám :D Kabelku si plánuji pořídit už hodně dlouho, mám samé černé, tak nějakou béžovou, ale žádná mě nezaujala. A na Ziaju se chystám taky a dokonce osobně, když už mám ten obchod v Praze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že v tom nejsem sama :D Já snad všechny peníze, které jsem dostala k Vánocům utratím teď ve zkouškovém :D Jee, tu Ziaju Ti tedy závidím, to by se mi taky líbilo! :)

      Vymazat
  3. Kosmetiku Milani bych taky ráda vyzkoušela :) A s kabelkami mám podobný problém, taky mě málokdy nějaká zaujme. ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám na kabelky asi vysoké nároky. Potřebuji, aby se mi líbila vzhledově, byla velká a pevná, aby se mi do ní vešly věci do školy + ještě ideálně nákup :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)