čtvrtek 1. ledna 2015

Spotřebováno - prosinec

Ahoj holky, jak se máte?

Mně už v pondělí začíná zkouškové, snažím se učit, ale moc moudrá z toho nejsem. Třeba taková biomechanika mi do hlavy vůbec neleze. Doufám ale, že všechny zkoušky udělám v prvním termínu, abych koncem ledna mohla bez výčitek vyrazit na hory.
Teď už ale dost nářků, pojďme se věnovat příjemnějším věcem :) Přináším vám článek o spotřebovaných produktech za měsíc prosinec. Celkem jsem vyplácala devět kousků, čtyři z pečující kosmetiky, čtyři z dekorativky a jeden vzoreček BB krému. 


Catrice rozjasňující tužka na oči - 3/5
Z této tužky jsem byla z počátku nadšená, používala jsem ji na spodní vnitřní linku pro rozjasnění pohledu. Celý den tam krásně držela a vypadala přirozeně. Asi po měsíci ale změnila konzistenci, jakoby vyschla a strašně mě dřela na oku. Proto bych se příště porozhlédla raději jinde a znovu už bych si ji nekoupila.
 
Řasenka Avon Big & Daring- 2/5
S touto řasenkou jsem byla ze začátku taky spokojená, dělala mi hezké výrazné řasy a dodávala objem. Po dvou týdnech ale mé nadšení opadlo, začala mi řasy slepovat, opadávala pod oči a strašně rychle vyschla. Navíc šla špatně odlíčit, musela jsem oční víčko poměrně dost dřít. Za mě ne.

Řasenka Famous - 1/5
Tuhle prodlužující řasenku jsem si objednala z nějakého e-shopu a strašně jsem se těšila až ji začnu používat. Bohužel jsem ji otevřela a byla totálně vyschlá, i přesto, že byla ještě zatavená originál fólií. Četla jsem to už u nějaké slečny na jiném blogu a ta měla stejný problém. Zkoušela jsem kartáček použít s náplní z jiné řasenky, ale řasy byly tak přirozeně nalíčené, že vůbec nebylo vidět, že jste nějakou řasenku použily. Nedoporučuji a celkově mě to docela odradilo od značky Famous.


Avon kondicionér ve spreji pro dlouhé vlasy - 5/5
Tenhle sprej byl super! Používala jsem ho místo klasického kondicionéru do vlhkých vlasů a poté vysušila. Vlasy šly krásně rozčesat, byly voňavé a lesklé.
Roztok na kontaktní čočky Opto soak - 5/5
Moje asi stopadesáté balení. Plní svoji práci, tak jak má a stojí pár korun. Nemám k němu žádné výhrady.

Sprchový gel Balea - 2/5
Tělovou kosmetiku od značky Balea mám obecně ráda, ale tenhle sprcháč mě zklamal. Když jsem vypotřebovala asi půlku balení, ta sladká vůně mi začala lézt na nervy a musela jsem si od něj dát na chvíli pauzu. Navíc šel špatně otevírat a vysušoval mi pokožku.


Korektor Avon - 3/5
Tenhle korektor od Avonu byl fajn, krytí bych označila za střední, což mi na kruhy pod očima stačí. Bohužel teď nějak změnil konzistenci, vytéká z něj divná voda a navíc zoxidovatěl a je totálně oranžový. Musím ale uznat, že ho mám už asi rok, takže se nedivím.
BB krém Garnier - 2/5
Tenhle BB krém mi moc nesedl. Odstín byl strašně tmavý, šel špatně zapracovat do pleti a pouze sjednotil odstín, krytí veškeré žádné.


Šampon Syoss Glossing shine-seal - 4/5
Produkty na vlasy od Syoss nemám moc ráda, protože se mi po nich mastí vlasy dříve, než po produktech jiných značek, ale tenhle šampon mě mile překvapil. Moc hezky voněl, ve vlasech byl příjemný a vlasy po něm byly objemnější. Myla jsem je klasicky jednou za dva dny, ale ani třetí den nebyly nijak extra mastné. Klidně bych si ho pořídila znovu.

Budu ráda, když mi napíšete do komentářu tipy na produkty, které mile překvapily Vás :)

Krásný den!

4 komentáře:

  1. Krásný článek. Avon řasenku mám také a jsem s ní pořád spokojená, ale je pravda, že řasenky střídám.
    .-)

    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) každému sedne něco jiného, já jsem na ní taky četla hodně chvály, ale bohužel to není nic pro mě

      Vymazat
  2. Tak z produktů jsem nezkoušela žádný :) Na zkoušky držím pěsti, my od pondělí máme zápočtový týden a pak taky už zkouškové
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)